הסביבה שלי ממש עיוורת שלא שמים לב כמה שאני זועקת לעזרה
אין בי כוחות שנה ו9 חודשים שאני בלי רגע אחד של מנוחה לנפש שלי.
אני משתדלת לא להיות ממורמרת, לא לכעוס להיות קלילה כבר תקופה ארוכה אבל בחיי שאין בי כוחות!
בעלי בבידוד בפעם המי סופר כמה??????!!
אחרי 3 בדיקות שליליות הגיעה תשובה חיובית!!!! מתי??! בחג !!!!
מי נדפקה???? אני !!!!!!!
לא מספיק כל הלחץ שיש לי עם הילדה, האחריות כלפיה, שכל זה כל בכתפיים שלי! לא מספיק שכל זה וכל החודש הפכתי להיות גם המשרתת שלו תביאי לי תפני לי תקחי לי תוציאי לי תוסיפי לי תכבסי לי
מהלחץ נהייתי חולה בעצמי עם כל העייפות שהייתה לי עכשיו אני בכלל מפורקת מהבכי והחרדה קבלתי מחזור מטורף, מחר מחכה לי בדיקה
אני שהכי שומרת והכי נזהרת שנה שאני בלי קניון, בלי נסיעות או טיולים ארוכים חצי שנה שלא הייתי בסופר לא מבקרת משפחה ולא באים לבקר אותי הולכת עם 2 מסכות ביום יום לא מתקרבת ולא מדברת עם אף אחד ואני זאת שנבדקתי .. פותחת כל מדיה חברתית שיש לי קולטת אלפים בתוך בריכה מתנשקים צוחקים מתחבקים בלי מסכה ובלי 2 מטר
אם כל זה לא מספיק אז גם הקטנה החליטה לשגע אותי! בוקעות מלא שיניים במקביל לא מפסיקה לבכות
אין לי כוחות ואין לי סבלנות לכלום ושום דבר אני פונה לצד אחד לקבל עזרה יורקים עליי אני פונה לצד השני לקבל עזרה יורקים עליי. שואבים ממני כל טיפת כוח שיש בי. כמה שאני מתחננת אליו שיתן לי לנוח הוא צועק עליי שהוא חיובי לקורונה וחייב להיות בחדר מבודד עד להודעה חדשה כאילו אני חסינה, התסמינים שלי זה סתם לאויר
אני סופגת וסופגת אבל כמה אני יכולה?
שומרת את כל הדמעות בגרון אבל כמה אני יכולה?
גם את טיפת השקט שהיה לי בערב בהליכות שהייתי עושה, גם את ״החופש״ לקחו לי..
מתוסכלת .. אין לי מילים כבר