בחור שיצאתי איתו בעבר תקופה ארוכה.
פגע בי מינית, אבל זה היה בתחום האפור, כי כביכול שיתפתי עם זה פעולה לאורך זמן ולא התנגדתי נחרצות תמיד בצורה מפורשת.
פגע בי גם באופן כללי בכל כך הרבה מישורים. הקטין אותי, נהג בי בחוסר כבוד הכי בסיסי. סיפר דברים אישיים שלי לאחרים, כדי "להתייעץ"...
גם אחרי שנפרדנו ניסה כל הזמן להמשיך להיפגש איתי וגם כשדחיתי אותו ואמרתי לו לא שוב ושוב, הוא פשוט לא הרפה.
יצוין לזכותו שאחרי שהבין שהתחתנתי הוא הרפה סופית (הגיע הזמן...).
עברו מאז כ5 שנים, הוא עדיין רווק, שומעת פה ושם שמציעים אותו לחברות שלי, מזהירה אותן בפרטי אבל עד עכשיו לא העזתי מעבר לזה.
התקופה איתו היתה תקופה של הרבה ג'יפה בחיים שלי וממש לא בא לי שכל הג'יפה הזאת תצוף עכשיו בדמות תביעת דיבה מטעמו או משהו כזה.
בעלי יודע הכל, אבל ממש אין לי שום כוונה שהבחור הזה יצוץ בחיי שוב בשום צורה. פשוט לא שייך ולא אופציה מבחינתי.
עם זאת, הגעתי להבנה עכשיו, לקראת יום כיפור, שכן הייתי רוצה לדווח עליו באיזשהו אופן שיתאים לי לשדכניות הרלוונטיות.
מישהי מכן מכירה אולי מנגנון דיסקרטי של דיווח לישפה למשל?
אני לא רוצה שהוא יבין שאמרתי עליו משהו, אלא רק לגרום למערכת כמו ישפה להבין שלבחור הזה לא מציעים הצעות, או חושבים פעמיים לפני.
אם למישהי יש מושג או רעיון, אשמח. בינתיים אני יודעת שהוא רשום בישפה ויש לי גם מספר של שדכנית נוספת שהציעה אותו לחברה שלי דרכי (בלי לדעת את כל הסיפור כמובן, הכי מקרי שיש).

)