אני צריכה שתכתבו משפטים חזקים, וכלמיני מוטו (ברבים- מוטואים?) חזקים
תודה תודה
אני צריכה שתכתבו משפטים חזקים, וכלמיני מוטו (ברבים- מוטואים?) חזקים
תודה תודה
אייסקפהכלומר, מה מחזק אותנו ומועיל לנו לדעת שרבי נחמן היה פלא גדול?
זה מכוון לכולם.
גם אתה פלא גדול,
וגם אני.
(נראה לי שזאת הכוונה)
כלומר, המקור היחיד למשפט הזה הוא אמריה של ר' נחמן על עצמו, אז מנין שכל אחד ואחד מאיתנו הוא כזה?
אולי בעצם הפוך?
רבי נחמן אומר על עצמו כדי שנדע שאפשר להגיע לדרגה הגבוהה.
רבי נתן: "ועיקר סיפורו בפנינו דברים כאלה היו בשביל קינאת סופרים, כדי שנהיה מקנאים עצמנו במעלתו הגדולה, כדי שגם אנחנו נעשה כמותו ונלך בדרכיו להתיגע ולטרוח ולעבוד ה´ כמותו.
ופעם אחת סיפר עם אחד מענינים אלו והתפאר לפניו מעוצם גדולת מעלתו והשגתו הגבוהה העצומה וכו´ כמו שמתפאר ומתגרה עם חברו בגדולות כדי שיתקנא בו חברו. וזה האיש אמר לו: מי יוכל לבוא לזה לזכות למעלתכם? כי יש לכם נשמה גבוהה מאוד בוודאי. והקפיד רבינו זכרונו לברכה מאוד על זה ואמר: זהו החסרון שלכם, שנדמה לכם שעיקר גדולת והשגת הצדיקים הגבוהים הוא רק מצד הנשמה הגבוהה שיש להם. כי באמת לא כן הדבר, רק כל אחד ואחד יכול לזכות לבוא למדרגתי, להיות כמוני ממש. כי העיקר תלוי רק ביגיעות ועבודות באמת"
(שיחות הר"ן קס"ה).
לפני שאתה מדבר על בן אדם, על החיים שלו או על האופי שלו, תנעל את נעליו, תלך בדרך שהלך, תיפול איפה שנפל, ןתקום איך שהוא קם... ואז נראה אותך מדבר!
תודהאייסקפה
אייסקפהוגם תסתכלי על החתימות של הניקים
יש שם הברקות לפעמים..
ואי תודהה
ותחפשי באתר הידברות יש להם פול מקבציםבורדו"שזה לא הולך להיות קשה"

תשאירו את העיניים שלכם על הכוכבים ואת הרגליים שלכם על הקרקכ - תאודור רזוולט
התהילה הגדולה בלחיות אינה טמונה בלא ליפול לעולם, אלא בלקום כל פעם שנופלים - נלסון מנדלה
או שתכתוב משהו ששווה לקרוא או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו - בנג׳מין פרנקלין
צירוף מקרים הוא הדרך של אלוקים להישאר אנונימי - אלברט אינשטיין
תאמין בחיים ותחיה את האמונה - הרב מנחם מנדל שניאורסון
יום אחד החיים יעברו לך מול העיניים תוודא שהם יהיו שווים צפייה (מישהו מהפורום שלא כתב מאיפה המקור).
מקווה שעזרתי!
בהחלט עזרת 
"עדיף להיות משוגע שמייח מנורמלי עצוב"
"אם פעם אחת בחיים שלך נתת כוס מים למישהו צמא, זו סיבה מספיק טובה לרקוד במשך 70 שנה" (הבעל שם טוב הקדוש)
"אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן"
"מי שהוא שמח תמיד, על ידי זה הוא מצליח" (ספר המידות)
"ודע, שהאדם צריך לעבור על גשר צר מאוד מאוד, והכלל והעיקר- שלא יתפחד כלל" (ליקוטי מוהר"ן תנינא)
"וישנם רגעים שכל מה שנשאר זו רק אמונה בלילות"
"עצבות נועלת שערי שמיים, תפילה פותחת שערים נעולים, והשמחה בכוחה לשבר חומות" (הבעל שם טוב הקדוש)
אל תאמר אין לי כוח, תאמר את האמת- אין לי כוח רצון
לא חושבת שמישהו יכול להחליף אותי..
אני מורכבת מידי![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים