מאז שהתחתנו אני ובעלי היחסים שלי ושל חמותי היו טובים ויותר.ואז קרה משהו נכנסתי להריון וילדתי וכל פעם שהיינו נפגשות בבית שלהם. באירועים. העיינים שלה היו עליי היתה מעירה לי ברמה ממש מציקה "תאכילי אותו הוא רעב" "שימי אותו לישון" ושלא הייתי מצליחה היא היתה מעקמת פרצוף.. והוא היה יתינוק נוח ומקסים אף פעם לא בכה סתם..שהוא גדל קצת היא היתה לוקחת אותנו לשיחות איך לחנך אותו תעשו ככה ותעשו ככה ברמה שכל היום היא היתה מדברת איתנו רק על זה ואני התעצבנתי (התחלה של הריון שני) יום אחד אפילו אמרתי לה בבכי ומקושי שלא תתערב לנו שחינוך זה ביידים שלנו והיא אמרה שהיא לא מסכימה ואמרה דברים לא יפים שאני מתייחסת אליה כמו אל אמא אבל היא לא אמא שלי! בעלי כעס ואמר לה שתפסיק והרגיע אותי..מאז באמת היא הורידה לחץ ועכשיו אנחנו עוברים תקופה לא קלה עם הילדון ( מאובחן על רצף האוטיסטי) והיא מתקשרת לבעלי ונותנת לו עצות "תתנו לו יחס ותתנהגו איתו רגיל" תמיד אני מרגישה שהיא לא מרוצה ממה שאני עושה ולא פלא פעם אחת אפילו שמעתי אותה אומרת את זה בזמן שכולם ישנו היא דיברה עם הסבתא וסיפרה לה שאני לא משקיעה בילד וזה הכי לא נכון היא רואה אותנו פעם בכמה חודשים והיא חושבת שהיא יודעת עליי הכל !!!!! לפני החג שלחתי לה הודעה ואמרתי לה אני מודה לה על כל העצות ופירטתי לה מה אני עושה עם הילד ושאני משקיעה בו כמה שיכולה ובמקום זה היא רושמת לי שהילדים שלה מאוד בוגרים בגלל שהיא חינכה אותם כמו שצריך ושאני לוקחת כל דבר למקום קיצוני..לא רשמתי לה כלום כי הבנתי שהיא אף פעם לא תהיה מרוצה ממני ונמאס לי מזה נמאס לי מהביקורת שלה מהיחס שלה אף פעם לא שמעתי ממנה מילה טובה במיוחד עכשיו שאני עוברת תקופה לא קלה..בעלי כמובן תומך ומבין אותי הכי בעולם..הייתי חייבת לפרוק