יש בינינו פערים גדולים בצורך ורצון באישות. מוכר נכןן? הוא רוצה כמה שיותר, עדיף כל יום או קרוב לזה.
לפעמים אני אומרת לו שאני עייפה או שאין לי כוח, הוא לפעמים, למרות בקשותי, בכל זאת "מתחיל" וגורר אותי לסיטואציה בזמן שאיני רוצה, בכך ואני לא משתפת פעולה, ולמעשה נשארת קפואה כי אני לא רוצה והמגע שלו לא נעים לי.
הוא מאשים אותי שאני קפואה. "פולניה, קוטרית"
במעשה עצמו, הגישה שלו מאוד מציקה לי. הוא ישר מנסה לגעת לי באיברים אינטימיים ורגישים בלי הכנה וזה משתק אותי, לא יעזור כמה אגיד לו שככה זה מציק ולא נעים "תפסיקי לקטר... תני לי רכות... למה את מתקמצנת..."
אם זה לא מספיק בשביל להשבית את הרצון שלי ביחסים, יש לי מטענים קשים כלפיו שאי אפשר לפתור. הוא חושב עלי דברים איומים- שאני מנסה לשלוט בו ע"י מניעת מין, שאני מייבשת אותו מתוך רצון מכוון שיפגע, שאני אגואיסטית ושתלטנית. אלו דברים שהוא חושב באמת ולא רק נאמרים בלהט ויכוח.
בכללי יש לנו פערים עצומים בהשקפה כמו אני דתיה והוא לא, פערים חינוכיים גדולים, אני מרגישה שהוא פוגע מאוד בילדים, בכל שיחה בינינו הוא אומר דברים כ" כ קשים שאני מנסה להימנע לחלוטין מלדבר איתו...
ומפה קפיצת ראש ל... יחסי מין. שבתשעים אחוז מהמקרים אני לא רוצה בהם, והוא נפגע,
נמאס לי להרגיש כאילו אני נאנסת, למרות שהוא ממש משתדל לרצות אותי, רק שלרוב אני פשוט לא בעניין.
נמאס לי שאני צריכה לעשות הצגה של חום ואהבה רק כדי לא להעליב אותו, והלב והגוף זועקים ההפך.

כל מילה
)