שלום לכולן, תודה שנכנסתן. אני רוצה להעלות נושא שקשור אלי אבל ברור לי שמציק לבנות נוספות. אמנם אני רק בת 12 וחצי אבל... בחרתי בכל זאת להעלות פה את הנושא. אוקי, אחרי כל ההקדמות, אתאר את המצב בשבט* שלי (אני גרה ביישוב שהוא ליד כמה ישובים נוספים יש בית ספר אזורי, ת"ת אזורי, אולפנה אזורית וכו') אנחנו בישוב שהוא נקרא תורני יעני דוס. אבל זה לא באמת ככה🙃 אני ילדה פחות "בעניינים" בא נאמר אני מהשקטות יותר, לא בקטע רע, פשוט זה האופי שלי. בשנה האחרונה התחילו כמה בנות לצאת לסיבובים וגררו את כל השבט. ומי עוד יוצא? שאר השבטים, בדר"כ גדולים יותר, אבל... גם המין השני כלומר, הבנים יוצאים. בהתחלה זה לא עניין אף אחת והנה החלה התעניינות. אח"כ היה סיפור רציני אבל הכל נשמר בסוד ההורים לא ידעו כלום. הבנות (שאני פרשתי ישר מהחבורה הזו) החלו לשחק עם הבנים אמת או חובה בסולם אהבה( - מי שלא יודעת מה זה אין לי כוח להסביר,) ואחרי שבועיים כל אחת החליטה את מי היא אוהבת וכו' וכו'. אני שמעתי על זה רק בכיתה והחלטתי שאני לא מתקרבת לשם. אציין שהבנים הם שנה מעלי ולא מהמשפחות המחונכות...
לאחרונה נודע לי ממקור אמין (אל תדאגו אני לא חיה באשליות) ש2 בנים מאלו מאוהבים בי\ דלוקים עלי\ שמים עלי עין . אני לא רוצה להכנס לזה אבל אני לא יכולה גם להתעלם😫 כלומר או שאני מפציצה לוק כל שניה שאני יוצאת מהבית (הם גרים ברחוב שלי) או שאני לא יוצאת מהבית. מצד אחד זו מחמאה, שמישהו רוצה בי, מצד שני זה כלא. אני באמת לא יכולה להתעלם!!! אם הם יפסיקו איתי אסבול מהצקות ברחוב . לשתף את ההורים- זה עניין רגיש מאוד אצלי, בבקשה אל תענו בעניין הזה.
מה לעשות?? אשמח לתשובותיכן מנסיונכן!! בטוחה שיש בנות שעברו את זה. תודה רבה!!
*שבט- שכבת גיל מישוב מסויים
אני ממש אשמח לתשובה