אני גם יחסית עם אופי דומה לשלך, ואני מבין את ההרגשה שלך שבחורות לא מחפשות מישהו באופי שלך אלא יותר "גבר" מצו'איסט וכו'.
דבר ראשון אל תיתן להרגשה הזאת להוריד לך את הערך העצמי שלך. תעריך את האופי שלך, את העדינות, טוב הלב, הצניעות, העולם הפנימי העשיר שיש לך. אלו מידות מדהימות! ותמיד תזכור שבעיני ה' אתה מיוחד, והוא אוהב את מי שאתה.
בנוסף אני מצטרף למה שכתבו לך, שיש גם הרבה בנות שמחפשות בנים בדיוק כמוך, והן יהיו מוקסמות ממש מהאישיות שלך, טוב הלב שלך, והתוכן הפנימי העשיר שיש לך.
ואולי תנסה לדאוג שיציעו לך בנות שמחפשות בנים כמוך, תנסה לומר לשדכן שיגיד מראש לבחורה שאתה בחור שקט ועדין, כדי שיציעו לך רק בנות שמחפשות את זה.
אבל אני כן אשתף אותך, שאני באופן אישי כן עבדתי (ועדיין עובד) על עצמי, להצליח לבטא את עצמי יותר מול אנשים. כי אנשים כמוני וכמוך לא נפתחים מול כל אחד, אלא יש אנשים ספציפיים שקרובים אלינו שאנחנו פתוחים מולם ונותנים להם לחוות קצת מהעולם הפנימי שלנו, אבל מול רוב האנשים אנחנו יחסית סגורים.
ובדייטים זה חיסרון, כי לרוב אנשים שקטים ועדינים פשוט נסגרים, ולא נותנים לבחורה שמולם לראות מי הם באמת. ויכול להיות שבנות שאתה יכול להתאים להן, יפסלו אותך כי הן לא יכולות לראות באמת מי אתה.
לכן אני חושב שעיקר העובדה שלך בתור בחור שקט ועדין, זה להצליח לבטא את עצמך בדייטים כמו שצריך. שתתנהג בצורה טבעית ואותנטית, תצליח להיפתח, ולהביא את עצמך באמת. זה לא עבודה קלה, אבל זה אפשרי.