לעומת זאת עכשיו אני מרגישה בדיכאון טוטאלי..
בעלי עובד כרגע ב-2 עבודות (עבודה לזמן הקורונה פלוס אימונים אישיים שהחלו לחזור רק לאחרונה, טרם הקורונה הוא עבד עם קבוצות).
הוא פועל מתוך מחשבה שאנחנו צריכים לעבור דירה עוד חצי שנה והוא רוצה לחסוך כמה שאפשר. (פלוס רואה בכך הזדמנות חד פעמית).
הבעיה היא שהעבודה הנוספת פלוס הקורונה מכניסה אותי לדיכאון טוטאלי.. אני רוב היום לבד עם הילדה (בת 1.9) וזה סופר קשה, היא כל היום קופצת על הספות וצריך לשמור שלא תיפול.. בנוסף, היא כל הזמן מנסה למשוך אותי ביד לדברים שהיא רוצה (פירות, עוגיות, צעצועים) ולכל זה מצטרפת השגרה הרגילה של האכלות, חיתולים, ניקיונות, מקלחות.
בעלי כשהוא בבית מטפל בה אבל הבעיה שהוא לא נמצא הרבה בבית

הקושי הוא לא פיזי אלא נפשי. אני מאוהבת בילדה, אבל אני חייבת לצאת מהשגרה הזו של הטיפול האינטנסיבי. אני לא מסוגלת לראות גינות או לבקר אנשים בבית (קשה לי ״לצאת״ לבית של מישהו).
מרוב דיכאון לא הלכתי איתה שבוע לגינה, ולא עשיתי כלום כבר שבוע (מלבד דברים הכרחיים כמו לתת לה אוכל..). וגם העלתי לא מעט במשקל מאז שהסגר הזה החל.
אני יודעת שהוא עובד קשה ולא הולך לבלות ולכן אני לא באה להשוות את הקושי שלו לשלי, אבל נכון לרגעים אלו- בגלל שיש לנו משכנתא אין לנו אפשרות כלכלית לשלם עוד 2,500-3,000 על מעון.. היום אמרתי לו: ״אולי תוותר על שיעור אחד ביום? (שבמקום 3 שיעורים יעשה רק שניים), לא יקרה כלום.. פרט למשכנתא אין לנו עוד הוצאות כבדות ובכל זאת-הוא אמר שזה הרבה כסף וחבל..״
האמת היא שאני לא יודעת כמה זה היה עוזר שהוא בבית (עדיין הכל סגור-בריכות, בתי קפה, מרכזי קניות) אבל לפחות הייתי יכולה לראות סדרה בשקט או ללכת ללמוד ולא לחכות עד שהקטנה תלך לישון ב-22:00.