גם אני, כמה כיף, - צעירים מעל עשרים
תמשיך מותק, תמשיך. - צעירים מעל עשרים
ציטוט:
״ אני אכן משתוקק לשסף את גרונך (במסגרת החוק, כמובן) ולמרוח דמך על מרצפות הרחוב״
בוודאי שאני מתכוון לפנות למשטרה אבל לא ברור
למה המשתמש לא נחסם וההודעות באוויר
האם מותר לכתוב תהילים בפורום?
ציטוט:
"ישמח צדיק כי חזה נקם פעמיו ירחץ בדם הרשע"
"ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי ותאזרני חיל למלחמה תכריע קמי תחתי ואיבי נתתה לי ערף ומשנאי אצמיתם ישועו ואין מושיע על ה ולא ענם ואשחקם כעפר על פני רוח כטיט חוצות אריקם"
אני מאמין ש @משה כבר יודע במה מדובר, אך למען הסר ספק נדגיש שוב: כתבתי לנוצרי מסיונר שאני משתוקק ליום שאחר ביאת המשיח, בו נוכל, במסגרת החוק וע"פ הסנהדרין, לנקום נקמת ה' ממנו. אם זה לא חוקי אשמח שיספרו לי.... 
אבל אם לא עידכנו אותך, לא צריך "הודאת בעל דין" שאתה רוצה להמיר את הדת, אלא מספיק שמעשיך מוכיחים זאת,
אדם שמטיף לצדקת הנצרות (באחד מגלגוליה.. ולא משנה איזה, ולכן התגובה שקישרתה בתגובה הבאה היא קשקוש מוחלט) הוא מסיונר ע"פ חוק, וכדאי שתרגע עם האיומים המדובלים שלך, כי עורכי דין יש גם ל"יד לאחים", ולא רק לך....
לא יחסמו אותי, וגם המשטרה לא תעשה לי כלום, ולכן אינני טורח להכין שום תירוץ. כל יהודי נאמן מעוניין להרוג לעתיד לבא את העובדי ע"ז, בפרט אלו מתוכם שניסו להכשיל גם את היהודים עצמם, ואין בזה שום בעיה חוקית. לצערך הרב.
לא "מכמה הודעות" אלא ממהלך של שרשור שלם שאתה מטיף בו למשיחיותו של אותו האיש שחיק טמיא. שפוי לגמרי.
ובהיות שכן, מותר לי לומר שאני משתוקק לשסף את גרונך לעתיד לבא, בהחלט לגמרי, כל יהודי נורמלי אומר את זה כשהוא קורא תהילים, זה אסור?
שום זהירות ושום נעליים, ליכלכת על המוטציה העכשווית של הנצרות, אבל אתה תומך בנצרות כמו שהייתה אצל המטביל ופאולוס ימ"ש. זה מסיון לכל דבר. המסיון לא מוגבל לקתולים בלבד.
ולא חשבתי לרגע שהאיום הריק שלך ללכת למשטרה מוגבל בכך שמשה יאשר לך ללכת, אתה מוזמן ללכת מתי שבא לך ואיך שבא לך, ותחזור לספר לנו כשהפקיד ישלח אותך לדגג את סבתא שלך...
אבל אל תצפה שמשטרת ישראל תיקח את זה ברצינות.
יקחו ממך תלונה, ימסמסו את זה דרך היועץ המשפטי של מחלקת החקירות בתחנה, ואחר זמן יודיעו לך שאין עניין לציבור, כי ההוא שנגדו התלוננת הוא לפלף אשכנתוז שלא נשקפת ממנו סכנה ממשית והוא רק פאלאוורה ורעש וצילצולים.
יש את ההגבלה על 25 הודעות. זה מצויין - אבל זה כרגע לא באמת מתפקד. אמנם יש הודעה צפה על פני הצ'אט אבל זה לא חוסם את אפשרות השליחה.....
בנוסף, הייתי עושה חסימה לשליחה בין נשים וגברים. מנסיון, זה יתקן הרבה עוולות .
ולא אמור למנוע ממשתמש לענות למי שכתב לו כבר.
..
אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה.
אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן
החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.
אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)
בכרום בטלפון נייד, אם עוברים לפורום אחר דרך הקיצורים שבצד
בשורת הכתובת יש כתובת מקוצרת וזה מגיע לעמוד ריק
🙂פ.א.אחרונהזיהיתי אתמול בערב
-כל הפעולות שאמורות לפעול מחוץ לשיחות האישיות, לצאת
ממסך השיחות ולהציג מידע שאינו בתוך השיחות, לא עובדים
-מה שבתוך השיחות, כן עובד.
לא ניתן לחזור לתפריט הראשי של הפורום, לא לעבור לעדכני, לא להציג כרטיס אישי, לא לעבור למסרים, לא לא ניתן לצאת מהשיחות האישיות ללא סגירת המסך.
מה שבתוך השיחות עובד - ניתן לחזור אחורה ולהציג את כל השיחות והאפשרות לעבור למצב כהה/בהיר עובדת
משה
טארקועלה לזה תיקון אתמול ואולי אצלך לא התעדכן.

התפריט בשיחות האישיות מציג את האפשרויות שבתמונה
והכל עובד אצלי.
וזה לא עובד..
אף פעם לא ראיתי כאן כזאת אפשרות
פורומים שאני מסמן עם ☑️ בתפריט "פורומים מועדפים" - מופיעים לי בתפריט "עדכני"
אחרת "עדכני" ריק ממידע.
ובאמת הם גם מופיעים עם כוכבית.
לדוגמא - חדשות ואקטואליה
אין לי את האפשרות של "פורומים מועדפים" בתוך תפריט השיחות האישיות.
יש לי רק "עדכני"
וכאן התהייה שלי: מה ההבדל אם כך בין מועדפים המופיעים ב- "עדכני" ובין מה שאצלכם מופיע תחת תפריט פורומים מועדפים?
בדף עדכני יש התחשבות (ידנית או אוטומטית) בפורומים שבהם המשתמש פעיל. בדף הבית הוא עושה מה שבא לו לפי איזה אלגוריתם שלפני 10 שנים חשבתי שהוא מגניב.
תודה רבה
דף עדכני כן.
כתב לי שבדקות הקרובות צפיוית התרעות. בהתרעות האדמות שמפויעות בראש המסך בערוץ 7 . כנראה זה שארית של התרעות מערב חג.
רק שתהיה מודע לזה @משה
קעלעברימבאראחרונה