עבר עריכה על ידי דבש שלי בתאריך י' בכסלו תשפ"א 16:48
עבר עריכה על ידי דבש שלי בתאריך י' בכסלו תשפ"א 15:59
עבר עריכה על ידי דבש שלי בתאריך י' בכסלו תשפ"א 15:59
עבר עריכה על ידי דבש שלי בתאריך י' בכסלו תשפ"א 13:57
כן, מישהי דומה, ללא ספק, אבל צריך להזהר מאוד, ולדעת איך להתנהג ולא להשאב לזה, כי זה ממש נוח ומפתה...
הכרתי מישהי כזו, שממש דומה לי, בלא מעט חלקים, וזה היה מדהים...
הבעיה בזה, שבגלל שזה כל כך נדיר, אז בדרך כלל אנחנו חסרי ניסיון בזה, אז קל להשאב למקום המוכר והנוח ופחות להציג את הכל...
אז עשינו המון טעויות, התקדמנו מהר מידי, דילגנו על שלבים בבניית התקשורת(כי הרי אחנו ״יודעים״ כבר איך אנחנו חושבים), התנהגנו כאילו אנחנו זוג שמכיר שנים, אבל לא, זה לא נכון, אנחנו בעצם הכרנו את עצמינו, זו טעות של רושם ראשוני בלי היכרות מספקת.
מהניסיון והידיעה שלי היינו גם מאוד שונים, ולא הצגנו את זה , לא היינו פתוחים מספיק ולא דיברנו על זה...פשוט כי היה נוח וכיף שלא...לזרום רק עם הטוב והמוכר הכל כך נדיר הזה ...פשוט חוסר ניסיון וראשוניות.
בדיעבד, זו טעות, כי זה היה יכול להצליח מאוד, יכולנו לבנות משהו ממש חזק ויציב.
מה המסקנה? כן למישהו דומה, אבל צריך להגיע עם ניסיון, או לפחות עם הבנה שחייב להזהר ולא להתקדם מהר מדי. וחייבים, פשוט חייבים לבנות משהו יציב לפני שמדלגים על שלבים רק כי כיף, ״כי מרגיש שהכל ברור וידוע״...כי זה פשוט לא נכון.
הקשר הזה ממש שינה אותי, וגרם לי להבין איך *נכון* להתנהג. לא לדלג על שלבים, להתקדם בקצב רגיל, לא לבנות הרים וארמונות, לא להשאב לזה, ובאמת להקדיש המון חשיבות לבניית בסיס והיכרות מעמיקה.
לא לדבר על הדומה, אלא דווקא על *השונה*, כי הדומה ברור שהוא טוב (כמוני - ברור שזה כיף), ודווקא מהשונה - להכיר, לצמוח ולגדול, להכיל, ולהתקדם...הכיף תמיד יהיה, חוזק בונים דווקא מהמקומות הנמוכים. ״עם כוח גדול באה אחריות גדולה״.
לא אשקר, מרגיש לי פספוס והלוואי והייתה עוד הזדמנות, אבל החיים כאן כדי ללמד אותנו...