פחד מכלבים...זיינוקית בנשמה

למי עוד יש?

איך את מתמודדת עם זה?

זה פחד ממש מפריע בחיים 

ממש תודה

לי... ואני גרה בשכונה עם המון כלבים... רק ברחוב שלנו יש 9...מתנחלת אמיתית

בהתחלה הייתי מפחדת אבל לא כזה ואז ראיתי בנדם ננשך... כולל הקטע של הדם...

אני לא כזה מתמודדת עם זה אני עוברת מדרכות כל הזמן (יש 3 כלבים שמשוחררים קבוע)

אני מפחדת ברמותרודף אהבה בימים
לא ממש מתמודדת.. בורחת ממש מכלבים
ואללה בעייתי
היה לי בהתחלהסטגדיש
אבל לאט לאט זה עבר, פשוט תמיד צריך לזכור שרובם המוחלט לא עושים כלום...

פעם אחת כלב בא מאחורי וליקק אותי בכף רגל, הלב שלי הפסיק לפעום לרגע וואי זה היה מגעיל ברמות
ואווסטגדיש
כמעט סיפור חיי
ואו חזק מאודהרמוניה
ממש מעריכה שהתמודדת עם זה!
פעם פחדתי.שפרינצא בוזגלו

היום אני מתה שיהיה לי כלב...
(אם מישהו/י רוצה לקנות לי מתנה- שיקנה לי האסקי סיבירי)

וואוו האסקי סיביריייהכל עוד אפשרי
דרישות ישלך
..לראות בטוב
האמת שכשהייתי קטנה ממש לא היה לי פחד מכלבים.. עד שבגיל 6 בערך היינו בשבת חתן וישנו אצל קרובי משפחה שיש להם כלב בחצר, כלב ענקקק אין לי מושג איזה אבל הוא היה ממש גדול, ובאיזשהו שלב בשבת הייתי עם אחים שלי בחצר ואז הוא פשוט התחיל לרדוף אחרינו (זאת חצר ענקית) ורצנו רצנו רצנו
ואז הוא נשך את אח שלי בגב... אח שלי צרח ואני התחלתי לבכות מהבהלה
מאז נהיה לי פחד מטורףף מכלבים

אבל אני לא יודעת איך כל כך להסביר את זה.. לאט לאט זה ירד.. עדיין אני קצת מפחדת, אבל הרבה פחות.. אני יכולה לעבור ליד כל כלב שהוא קשור, וכלבים קטנים כשהם לא קשורים (עדיין לא מסוגלת לעבור ליד כלבים גדולים משוחררים😬) גם דודים שלי אימצו כלב קטן כזה לפני כמה שנים ודודה שלי שיכנעה אותי ללטף אותו, ואשכרה עשיתי את זה😅 זה היה באמת שיא! אבל באמת שלאט לאט זה עובר...
זה פחד נפוץ יותר ממה שאת חושבת.ענבל
בס"ד

לי יש אותו שנים. אישית למדתי לחיות איתו, אני יודעת לבקש מאנשים להרחיק את הכלב שלהם, אני יודעת להגיד להם לקשור אותו לפני שאני באה ואני גם יודעת במקרה הצורך לעבור מדרכה. כיום זה לא כל כך מפריע לי בחיים, כשהייתי צעירה יותר וגרתי ביישוב זה הפריע יותר.

יש שני כלבים בעולם שאני מצליחה להיות בקרבתם, אחד מהם אני אפילו ממש מחבבת. אל שניהם הצלחתי להתרגל כי שהיתי לידם זמן מסוים והם היו מאד מאולפים. לאט לאט כשנחשפים בצורה מבוקרת הפחד יורד קצת. זה לא עוזר לכל הכלבים אבל זה עוזר כשיש כלב בסביבתך הקרובה מאד.

אם זה משפיע על חייך ברמה שאת לא רוצה לצאת מהבית או ברמה שממש מפריעה לתפקוד שלך, אני ממליצה מאד לשתף מישהו ולנסות ללכת לטיפול cbt. זה טיפול שמתמקד בלהפחית חרדות ולשנות סכמות קוגנטיביות. את יכולה לגגל אותו קצת ולראות. ממליצה בחום אם את מרגישה שזה כבר בלתי נסבל או לא רוצה להגיע למצב שזה יהיה בלתי נסבל.
כמה עצות...שמינייייייסט

בעניין הפחד אני מדבר לא כל כך מנסיון כיוון שעוד לא עברתי התמודדות בנושא אני יכול להגיד רק את התיאוריה שלמדתי...

והעניין הוא כזה- הפחד הזה שאת מרגישה הוא מה שנקרא "מידה נפולה" שזה לא מושג רע זה מושג טבעי בגלל שכולנו נבראנו עם דברים שצריך לתקן...בשורש הפחד הוא דבר נפלא שנקרא יראה שהוא הרגשה חזקה של נוכחות ה' במציאות (מה שנגזר מזה גם שכר ועונש ועוד..) וזה דבר נפלא כל כך עד ששרים ומבקשים מה' לזכות ל"נועם יראתך" (מתוך י-ה אכסוף) והכלל הידוע זה שכשהאדם זוכה לשורש של המידה אז אין לו את אותה המידה הנפולה...

אז אם כן כדאי אולי להתחיל לעבוד על יראת ה' (שזה דבר ששייך לכל אחד ואפילו אולי לבנות במיוחד כיוון שבקבלה מידת הנקבה נקראת גם יראת ה') וזה עושים על ידי שני דברים-

חיזוק האמונה במציאות ה' בכל פרט ופרט על ידי דיבור ספונטני ובשפה יומיומית איתו (היו כמה צדיקים שאמרו שכדאי שהפה לא יפסיק לעבוד דהיינו שידבר תמיד עם ה'...)

משפט עצמי וחשבון נפש שזה אומר לא הלקאה עצמית אלא באמת בישרות האם עשיתי בסדר או לא ואם לא אז איך משתפרים (כדאי שגם המשפט יהיה במודעות לנוכחות ה'..) ולהתפלל על זה. 

המקור לדבריי הוא במאמר ט"ו בליקוטי מוהר"ן שמבואר שם שמי שיתמיד יזכה לאור גדול שנקרא "אור הגנוז"... בעזרת ה'...

בהצלחה.

וואי יש לי חתיכת פחדדדדדדד מאז שעברנו למרכז..קראו לי תילוש!

ואין לי עצות..

אני לא מסוגלת לעבורמליד כלב פיצי..

זה מזה משגעעעע יואוווו

אין לי פחד בכלל אבל כשהייתי קטנה היה לי פחד גבהיםהרמוניה
(פחדתי לעלות על גשרים כי אולי הם יפלו פתאום)
והתמודדתי עם זה נטו בזכות אמונה ושכל
אני מציעה לך לחשוב: א- ה' איתי. (ואריה אם ישאג מי לא ירא) ב- מה זה כלב? שהוא יפחד ממני! אם הוא מתקרב אני נותנת לו בעיטה! ג- יש את הפסוק "ולכל בני ישראל לא יחרץ כלב לשונו" שמעתי פעם שאומרים 7 פעמים, ובכללי זה פסוק מרגיע.
תדעי שכלום לא יכול לגעת בך אם אין לו רשות מלמעלה. וגם תחשבי בצורה שכלית מבחינת הכלב- אם הוא מרגיש שאת מפחדת או שהוא רואה שאת בורחת רק הדברים האלה יגרמו לו לרדוף אחרייך (כי הוא חושב שאת משחקת איתו) אבל אם את הולכת בביטחון ויודעת את מקומך שאת בת אדם עם נשמה ושכל ובחירה והוא בעל חיים שכזה, אז את מבינה שהוא לא יכול ליגוע בך, שינסה בכלל.
יש לי פחד גבהים חחח אני מלא בפחדים חחח גם פחד קהל וכדוקראו לי תילוש!

אה חחחחהרמוניה
אז תדעי שזה אומר עלייך שאת יכולה גם להיות הכי אמיצה
ככה זה מי שקיצוני לצד אחד יש בו גם את היכולת להיות בצד השני בצורה הכי חזקה ואמיתית
שמעתי את זה מאמא שדיברה עם מומחית בחינוך על ילדה צעקנית- והיא אמרה לה את זה ושהיא יכולה להיות גם הכי רגועה... והיא אמרה לאמא להאמין בזה ושזה ישדר לילדה וזה עבד להם בסוף!
דאייייי באמת??קראו לי תילוש!

אני רועדת מכל דבר חחח

הלוואיייי חחח

כןן! וגם לפי היהדות זה ככה כי אחרי שהתמודדת עם משהוהרמוניה
עם כל פינה חשוכה היא תהיה הכי ברורה ומוארת אצלך בסוף (חוזרים בתשובה לעומת צדיקים... וכולנו בחלק מהדברים צדיקים יחסית ובחלק חוזרים בתשובה...)
וואי הלוואיייי...תודה על החיזוקקק🤗קראו לי תילוש!

😃😘הרמוניהאחרונה
אני לא בטוחה אבל אולי זה קשור לזההרמוניה
שצריך לעבוד על מידת הביטחון
גם ליי במיוחד מקהלאני חח

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך