הופה, נראה את נתניהו אוכל את זהנחשונית
-בנוסף לגיסו שיצא נגדו בבשבע האחרון -otk100

ביבי, חזור לעצמך

גיסו של ראש הממשלה במכתב גלוי לבנימין נתניהו: אם אינך יכול לעמוד בלחץ לאישור עסקת שליט, מוטב שתתפטר.
26/11/09, 10:36
חגי בן ארצי

בימים האחרונים מתרבים הסימנים שנכנעת לטרור של החמאס, והינך עומד לחתום על עסקה שבמסגרתה ישוחרר החייל גלעד שליט תמורת שחרורם של מאות רבות של מחבלים רוצחים, רובם מארגון החמאס. אני מתפלל שהשמועות האלה אינן נכונות. ואם הן נכונות, אני פונה אליך בפנייה נרגשת של הרגע האחרון: ביבי, אם אינך יכול לעמוד בלחץ של התקשורת ושל גופי השמאל - תתפטר ותלך הביתה בידיים נקיות, בלב שלם ובשם טוב, ואל תחתום על עסקה מבישה שלא רק תהפוך אותך לצחוק ולבדיחה, אלא גם תטיל על כתפיך את האחריות לגל הטרור הבא, שעלול להיות נורא יותר מקודמיו.

כבר בספרך על הטרור ('המערב יכול לנצח'), שהפך לאחד מספרי היסוד בתחום זה בעולם כולו, אתה מגדיר את שחרור המחבלים "טעות איומה, שמובילה בהכרח להתגברות הטרור ולהתרבות פעולות הסחטנות". אתה תוקף את מדיניות ממשלות ישראל שנכנעו לטרור ושחררו מחבלים, מצביע על התוצאות הקשות של העסקאות הללו, ומתחייב שכמנהיג תסרב לכל עסקה כזאת באופן מוחלט. "אל תשחררו מחבלים שפוטים!" אתה קורא למנהיגי העולם החופשי.

כשגריר ישראל באו"ם יצאת בביקורת גלויה נגד עסקת ג'יבריל, שבה שוחררו מאות מחבלים רוצחים, והזהרת מפני תוצאותיה הצפויות: התגברות הטרור והרג רב משני הצדדים (כפי שלצערנו התממש מיד לאחר העסקה, כשפרצה האינתיפאדה הראשונה). למרות שהיית אז עובד מדינה תקפת בפומבי את הממשלה והסתכנת בפיטוריך, אבל היית נאמן למצפונך ולעקרונותיך, ואנחנו התגאינו בך. סיפרת לי פעם שבאותם רגעים עמדה לנגד עיניך דמותו של אחיך יוני ז"ל, שנהרג במבצע אנטבה כשמסר את נפשו כדי שמדינת ישראל לא תשחרר מחבלים.

לצערי, כבר בקדנציה הראשונה שלך כראש ממשלה כשלת במבחן עקרוני וגורלי זה. כדי לשחרר שני אנשי מוסד שנתפסו בירדן, הורית לשחרר מהכלא את השייח' אחמד יאסין, שהפך למנהיג החמאס והוביל את הטבח של מאות אזרחים ישראליים באינתיפאדה השנייה עד שחוסל בידי ישראל.

צר לי לקבוע, ביבי, שדמם של מאות ההרוגים ואלפי הפצועים של האינתיפאדה השנייה מוטל חלקית גם על כתפיך. אל תחזור על השגיאה הזאת שנית - ובגדול!

אמנם, שחרורו של השייח' יאסין היה בתקופה שבה עדיין היתה אשליה (לפחות אצל חלק מהעם) שהסכמי אוסלו מובילים לפיוס ולשלום בינינו לבין שכנינו. אבל היום כולנו מפוכחים הרבה יותר, ואנחנו יודעים שלחמאס אין שום כוונות של פיוס והשלמה. זהו ארגון טרור פנאטי ואכזרי, שמטרתו היחידה היא השמדת ישראל בדרך של אלימות ומלחמה.

איזה תרוץ יכול להיות לך לבגוד בעקרונות שהטפת להם כל השנים, לסטות מהדרך שניסית ללמד את כל העולם, ולהתכחש למורשת המפוארת של אחיך יוני הי"ד, שתמיד כל כך התגאית בה? 

אני מסיים באותה קריאה שבה פתחתי:

ביבי, חזור לעצמך ולעקרונותיך! תכריז רשמית שאין שום מו"מ עם ארגוני טרור על שחרור מחבלים! תודיע שאין כניעה לסחטנות של אלה המבקשים להשמיד את ישראל!

פעל נגד הטרור כמו שכתבת והטפת: בכוח, בתקיפות ובאומץ - ותראה שכל העם יילך אחריך.

ואם אינך יכול - התפטר ולך הביתה, כדי שלא תיזכר לדיראון עולם כמי שהוביל, חלילה, לניצחון הטרור האסלאמי על מדינת ישראל ועל העולם החופשי.

הקישור שבורמשה
אולי הפעם?נחשוניתאחרונה

פירוד בינינו – יעד אסטרטגי של אויבינו
המערכת
ראש הממשלה הודיע השבוע כי "הקבינט אישר היום השהייה של התחלות בנייה חדשות למגורים ואישורי בנייה חדשים למגורים ביהודה ושומרון לתקופה של 10 חודשים", והוסיף כי בכוונתו "לפעול בנחישות עם הממשל האמריקאי ועם ידידינו ברחבי העולם כדי להשיג הסדר שלום בטוח ויציב לישראל". בעמדה זו של הממשלה יש משום הודאה בכך, שההתנחלויות הן מכשול לא רק לשלום, אלא לעצם קיומו של משא ומתן.מעבר לכך, יש בהחלטה מתן היתר מראש לפלסטינים לעכב את השתתפותם במו "מ במשך 10 חודשים, שבמהלכם הם אינם נדרשים להפסיק את התעמולה האנטי-ישראלית והאנטישמית שלהם או לעשות מחווה אחרת כלשהי כלפי ישראל. נחישותה של הממשלה לגבי ירושלים, שבה לא תושם שום הגבלה על הבנייה, מזמינה כמובן את הדרישה הפלסטינית להקפאת הבנייה גם בירושלים כתנאי לחידוש המשא ומתן, ורק תגשים את הטקטיקה של הערבים: ליצור פירוד בין אנשי ההתישבות לבין שאר תושבי המדינה.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה