נו, מימ"ר ש"י כבר התייאשנו, אולי בימ"ר ת"א יש בני אדם? אופס.הָיוֹ הָיָה

שוטרים לארוסתו של אהוביה סנדק: "הוא היה קמצן, רע לב וערס" - משפט ופלילים

איפה כל מי שהגן כאן על המשטרה? איפה?

תראו איזה אנשים מטונפים הם, חלאות אדם, בני שטן, חיילי אופל.

מי יתן וכל הקללות שבתורה תרדופנה אותם כל ימיהם ואחרי מותם, שנפשם לנצח לא תמצא מנוח, שיתייסרו בכל הייסורים שיכולים להינתן עלי חלד.

גועל נפש של אנשים, חיות אדם.

ושמישהו יעיז להגיד לי לא להשוות אותם לנאצים...

נאצים! פשוט נאצים!

נאצים.

קומוניסטים.

אינקוויזיטורים.

יוונים.

רומאים.

כל אלו - קטנים עליהם..

ושוב פעם אתה מכלילהפילוסופית

אתה רואה קבוצה מסוימת של שוטרים שמולאנים ומכליל את כל המשטרה בתוכם בו נגיד שאם לא הייתה משטרה היו רוצחים אצלך בבניין כל שני וחמישי ח"ו

נכון, וזה בדיוק מה שבאתי להראות.הָיוֹ הָיָה

כי כשזה היה רק הארבעה נבילות ההם - אמרתם "לא, זה לא כולם, זה רק הם"

כשכל ימ"ר ש"י תמכו בהם אמרתם: "טוב, עדיין זה לא כולם, רק ימ"ר שי"

כשמח"ש הצטרפה לחגיגה, איך לא - אמרתם "טוב, זה רק מח"ש וימ"ר ש"י, לא כולם"..

אז עכשיו אני מראה לכם שהנה, הופל'ה, עוד קבוצה של נבלות..

ואתם תמשיכו לגלגל עינים בצדקנות ולומר "טוב, זה רק זה וזה וזה וזה וזה, לא כולם"

ואני אמשיך להביא מעוד ועוד ועוד מקומות שונים במשטרה, עד שתבינו - שלפעמים ההכללה היא פשוט הסתכלות ריאלית ומפוקחת, יציאה מהדמיון המתוק שלנו, והבנת המציאות - רוב ככל המשטרה זה גוף מסואב ומושחת של בני שטן לובשי מדים.

תפנימי.

אני לא יפנים את זההפילוסופית

כי זה שדוד שלי הוא שוטר וכל החיים שלו זה לטובת עם ישראל וכדי להגן עליה וכשהוא יעבור ברחוב ירקו עליו כאילו הוא פושע זה לא בסדר אוקיי? וגם אני מסכימה איתך שזה מגעיל ומסריח מה שהם עושים אבל זה לא אומר שכל המשטרה היא שמאלנית וכמו בכל מקום יש במשטרה שמאלנים שמרימים את הראש ומביעים את דעתם הנבזית ומתנהגים איך שבא להם.

רוצה לשנות משהו? רוצה לעשות את המשטרה יותר טובה? בכבוד על תצעק את זה כמו לא יודעת מה כי זה לא יעזור. ביבי לא נכנס ומסתכל מה בן נוער כותב על הימ"ר. תבוא תכנס למשטרה ותזיז ת'עניינים.

זו בדיוק הבעיההָיוֹ הָיָה

את מניחה מראש שכולם שם טובים..

ושאת רואה מישהו זבל את אומרת "אה, זה רק הוא"

וכשמוצאים עוד אחד זה "אה, וגם רק הוא"

ועוד אחד - "רק הוא"

ועוד "רק" ו"רק" ו"רק"...

אז כן, תפנימי, שכשרואים שמאותו גוף יוצאים עוד ועוד ועוד זבלים - כנראה זה גוף זבל.

אם יש לפנייך עשר ברזים, פתחת אחד ויצא ביוב

פתחת עוד אחד ויצא ביוב

פתחת עוד אחד - והופ, הפתעה - שוב יצא ביוב!

אז תצטרכי להפנים - שכנראה הברזים האלו מחוברים לביוב.

ולא להישאר עקשנית בתמימות לנסות לטעום מכל הברזים.... 

אני לא ינסה להתווכח ממילא אתה לא מקשיבהפילוסופית

אז פשוט סטופ דיון שישאר ככה ושתדע שאני מסכימה עם מה שאמרת על השוטרים השמולאנים שהם ממש אבל ממש לא בסדר שלא תתפוס אותי שמאלנית אני הכי ימנית שיש אבל במצפון שלי לא נותן לי לנעול מישו יהודי על רוע יכול להיות שזאת סריטה שלי אבל אני פשוט לא מסוגלת לסגור את זה סורי ה"כף זכות" ננעל עלי חזק

זה לא סריטה שלך זה משהו טוב אצלך ואני גם לא חשבתי לשנייהשפיר כאמרתי
שאני אצליח לשכנע אותו כי אמונה זה דבר חזק ו"איש באמונתו יחיה" אבל אני כתבתי פה מה הצד שאני חושב שנכון כדי שאם מישהו שלא סגור על עצמו יראה את השירשור שיהיה לו גם את הדעה השנייה ושיחליט בעצמו מה האמונה הנכונה
לגבי "איש באמונתו יחיה"עצמי החביבה

סתם לידע כללי, אין כזה ציטוט. אומרים "צדיק באמונתו יחיה" ופשוט אנשים לקחו את זה למקום של כל אחד יעשה מה שבא לו...

תקשיבי, אני חושבת שפשוט יש הבדלעצמי החביבה

בין שוטר פרטי, לבין הגוף שנקרא משטרת ישראל.

הגוף הזה הוא מקולקל, זה לא סותר אפילו לרגע את העובדה ששוטרים כאנשים פרטיים יכולים להיות אנשים מדהימים, שבאו ממטרה של לעשות טוב לעם ישראל! ועדיין המערכת הזאת מושחתת.

צריך להפריד...

זה רובם כי אם היו כאלה שזה לא מצא חן בעיינייהם הם היו עוצריםיהודי תמיד

את זה

אתה יודעהפילוסופית

נראלי יש הרבה ימנים והרבה שמאלנים ועדיין לימנים קשה מאד לקום נגד השמאלנים למה זה? כי רוב העם שמאלנים? לא נראלי פשוט השמאלנים לא מקשיבים ו הימנים לא מצליחים לעצור אותם. וכמו שאמרתי רוצים לשנות משו בגישה? לכו למשטרה תעבדו שם ואז יהיו יותר ימנים במשטרה שיוכלו להתנגד. כמו שאמר אורבך ז"ל "הטובים לתקשורת" ואני ישנה "הטובים למשטרה"

אורבך אמר את זה על התלונות על התקשורת השמאלנית שיש בארץ. הוא אמר מפריע לכם. באלכם לשנות? לכו לתקשורת תשנו אותה וכך קם ערוץ 7 (נראלי כמעט בטוחה)

ממ תרשי לי לחלוק עליך...עצמי החביבה

אני חושבת שהקלקול במשטרה מגיע ממי שמעליה, ולכן: הטובים לפוליטיקה!

פשוט שהימין יתברג במקומות הנכונים כדי שבזמן הנכון הם יוכלוהפילוסופית

למנוע דברים רעים

זה לא דומה.הָיוֹ הָיָה

הסיבה שהרוב הימני לא מצליח לעצור את המיעוט השמאלני - זה כי המיעוט השמאלני מחזיק במוקדי הכח.

אבל בדיוק על זה אנחנו מדברים - שהם אלו שבמוקדי הכח

ולכן - כמו שכתב @יהודי תמיד, זה ברור ומובן שאם רוב הגוף הזה היה מזועזע ממעשים כאלו - הוא היה בולם את זה, כי הוא במוקד הכח,

אלא מה, שאנשי הגוף הזה הם כולם תומכים בדברים כאלו. זה הכל.

תסתכלי למציאות בעינים, 

אני שמח להודיע לך שלא רוב הגוף הזה הוא שמאלנישפיר כאמרתי
ואפילו לא חצי זה כמו להגיד שהעם שמאלני. למה? כי התקשורת שמאלנית וזה כל מה שאתה שומע בחדשות אז בוא אני אגיד לך שרוב העם ימני ומסתמא אם למדת הסתברות אז כשיש לך שני שליש ימניים ושליש שמאלנים ואתה מקים גוף מעורבב אז יוצא בערך שני שליש ימנים ושליש שמאלנים גם שם רק שפשוט הם משתיקים את הימנים כי הם בעמדות כוח ויוצא מצב כזה שנערי גבעות שונאים שוטרים כי הם חושבים שהם רוצחים והרבה שוטרים שונאים נערי גבעות כי הם חושבים שהם רוצחים
גם אני הייתי שמח אם המציאות הייתה כדבריך.... מאוד הייתי שמח.הָיוֹ הָיָה

אבל היא לא, כל כך לא... ולכן אני כ"כ לא שמח....

ההסתברות לא נכונה, כי יש סינון, כמו שבמערכת המשפט הייצוג אינו הולם, זה הולך בחבר מביא חבר...

גם אם ההסתברות היתה נכונהעצמי החביבה

לגבי כל השוטרים, בתפקידים הבכירים באמת היא לא תהיה נכונה. ז"א, בד"כ רק השוטרים עם הדעות הנכונות מקבלים קידומים...

נכון לא אמרתי שבדרגים הבכירים יש הרבה ימנים כי איןשפיר כאמרתי
אבל בדרגים הנמוכים יותר יש הרבה יותר ימנים משמאלנים ושלא נדבר על כמה דתיים יש שם
אתה מסתכל מהצד שלך שבו אתה רואה ששוטרים מסתכלים עליךשפיר כאמרתי
כאילו באת לעשות תג מחיר ברגע שרואים שיש לך פאות גדולות (וכל זה לא סתם אחרי הכל לא היו חושבים שאנשים שיש להם פאות עושים תגי מחיר אם הם לא היו עושים כי לא היה כזה דבר) אבל אם תסתכל ממקום חיצוני אז תראה שבעצם הם בדרך כלל רק עושים את העבודה שלהם ורק חלק קטן עושה נברים כאלה נוראיים. הנה שבוע שעבר הישיבה שלי יצאה לצומת קרובה להפגין והגיעו שוטרים ולא רק שלא התחילו להרביץ להם (אני לא הגעתי באותה הפגנה) אלא חסמו שני נתיבים מהכביש כי הם הבינו ולא תגיד שזה היה שוטרים זוטרים כי הגיע לשם המפקד של המחוז (מישהו עם שני פלאפלים אני חושב) הנה הוכחה שלא כל הגוף מושחת אלא רק שמהצד גבעונים וגוזמבישים הם רק עוצרים ופוצעים אותם. אתה יודע שעל כל יהודי שנעצר נעצרים יותר מעשרה ערבים וזה בלי כל הגנבים, הרוצחים, האנסים וכו.. שהמשטרה עוצרת אז אל תגיד לי שהגוף הזה הוא רק רע
יש ''פלאפלים'' במשטרה זה לא רק בצבא?יהודי תמיד

יש הם נראים קצת שונהשפיר כאמרתי

הבג''ץ שמחליט על הכל שמאלנייהודי תמיד

אוקייהפילוסופית

אז הימ"ר שמולאנים והם רשעים וגועל נפש וכל מה שאמרת וסתם שתדע שהם עדיין נחשבים יהודים ויש להם אופציה לחזרה בתשובה אבל זה לא אומר שאתה רואה שוטר תירה בו ותתלה אותו בחוצות העיר ותסקול אותו ותשרוף אותו כי הוא סך הכל שוטר במשטרת גבולות שמגן עלייך שלא עוד ערבים יגעו בארץ הקדושה שלנו

מגן עלי מערבים? לא, התבלבלת...הָיוֹ הָיָה

מי שהגן על הארץ מהשתלטות של ערבים לא היו הכלבים האלו, 

מי שהגן עליה היה ה"קמצן, רע לב, ערס ושקרן" שהם רצחו..

הוא זה שמגן על הארץ מערבים,

והמתועבים האלו הם אלו שרצחו אותו. כי הוא עיצבן אותם, כי להם דחוף לתת את הארץ לערבים,

דיברתי על משטרת גבולותהפילוסופית

הייתירוצה להשתחרר
שותק. כי אתה כועס, וזה לא זמן טוב לדון בו בדעה צלולה. אבל זה עניין חשוב מדי..

צריך להעיז להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה למישהו. והאמת הברורה והמוחלטת היא שיהודי גם כשהוא נפל לתהומות, והוא פוגע בצדיקים, הוא לא כמו שונאי ישראל שבאומות העולם. וודאי שלא כמו הגרועים ביותר שבהם. הגמרא בגיטין נז. אומרת שאפילו אותו האיש אינו כמו רשעי אומות העולם-תא חזי מה בין פושעי ישראל לנביאי אומות העולם.
חכמים הזהרו בדבריכם.
..-אני :)

נשמה כללית, אתה מסכים שיש גם שוטרים טובים ולא כל שוטר הוא בן אדם רע שאין שום סיכוי שישתפר?

הפילוסופית, את מסכימה שיש גם שוטרים שהם רעים ולא כל השוטרים טובים וטהורים?

אם כן, אז על מה אתם מתווכחים??

לא מתווכחת על כלוםהפילוסופית

הצעקות שלו פה לא יועילו בגרוש

לכל אחד יש סיכוי שיתשתפר אבלאברהם כ"ץ

כל עוד הוא מתנהג ברשעות הוא נקרא רשע לא משנה אם הוא יהודי או גוי

רשעים!!באולפנה...

רוצחים מנובלים!! אני מכירה תבחורה הזאת לא מספיק עם כול מה שהיא עוברת, ככה עושים לה..

עוצרים אותה, ואומרים על ארוסה שהוא ערס, קמצן, ... בושה! כול כך כואב שבעם הזה שלנו יש כאלה רשעים ועוד יהודים.

שה' יחזיר אותם בתשובה שלמה במהרה!

איך אתה משווה אותם לנאצים?ניק כמעט בלי ראש

(כן, אני מעיז להגיד לך לא להשוות אותם לנאצים)

עד הקטע האחרון הסכמתי עם מה שכתבת, אבל אי אפשר להשוות אותם לנאצים.

כנ"ל הנאצים הרגו יהודים באופן שיטתי ואי אפשר להשוות אותםאברהם כ"ץ

לנאצים.

זה יותר גרוע מנאצים במובן ממש מסויםיהודי תמיד

כי את הנאצים אפשר להאשים בזה שהם מזרע עשו ו''עשו שונא ליעקב'' אבל הם יעקב ואין כזה דבר ''יעקב שונא ליעקב''

אבל גם אי אפשר להשוות כי הנאצים רצחו 6 מיליון וכאן אנחנו מדברים על אחד אמנם יכלו לצאת ממנו הרבה ילדים ועכשיו לא יהיו לא ילדים אך זה לא אותו דבר.

עם כל הכבוד וההבנה שאתה מדבר מכאב,שפיר כאמרתי
להגיד על חבורה של אנשים שהתפקיד שלהם להגן על המדינה והעם שהם יותר גרועים מהנאצים ימ"ש זו שטות! המשטרה הכניסה את כל היהודים לגטאות ולא נתנה אוכל ומים?? המשטרה העבידה את כל היהודים בקור וברעב והרביצו להם כל הזמן??? המשטרה הכניסה עשרות אלפי יהודים לתאי גזים ושרפה את הגופות??? אומנם המשטרה לא נקייה, ואפילו גרמה למוות של יהודים. אבל זה לא מגיע לעשרה, ולא כל שכן לשישה מיליון! ואחרי כל מה שהם עשו הם עדיין יהודים וליהודים יש נפש רחמנית, והם בסך הכל תינוקות שנישבו.
חוץ מזה שלא רוב המשטרה היא שמאלנית שונאת יהודים, ואפילו לא חצי ממנה. אלא רק שיש הרבה כאלה שבדרגות גבוהות שהכבוד המדומה של המשטרה שהם מנסים לעשות עכשיו יותר חשוב להם מלהודות על האמת. (אני ממליץ לך ללמוד ספר התניא ותבין שכל ישראל הם טובים מבפנים ורק שהם מכוסים בקליפות.) ובכל מקרה "ישראל אף על פי שחטא עדיין ישראל הוא"
וההכללה של כל השוטרים הם רוצחים שונאי ישראל, זה כמו שהשמאלנים אומרים כל מי שעם כיפה גדולה ופאות הוא זורק אבנים על שוטרים שורף בתים של ערבים כשהם עדיין בפנים ורוצה לרצוח את ראש הממשלה. ו"מה ששנוי עליך אל תעשה לחברך".
אימאלה שתיהיה בריא.רודף אהבה בימים
נאצים?!
"אנשים מטונפים הם, חלאות אדם, בני שטן, חיילי אופל. מי יתן וכל הקללות שבתורה תרדופנה אותם כל ימיהם ואחרי מותם, שנפשם לנצח לא תמצא מנוח, שיתייסרו בכל הייסורים שיכולים להינתן עלי חלד.
גועל נפש של אנשים, חיות אדם." !?!?!?

אתה נורמלי?
הם אחים שלך. לא משנה מה.
אתה לא חושב שאתה טיפה מגזים?
באיזה זכות.

*נאצים* ?!?!
ממש מסכימה..אני חושבת שזה מוגזם להשוות אותם לנצאים.אולפנסיטיתתת

קיטרוג על עמ"י שלא מוסיף טוב

אמן.הָיוֹ הָיָה

אני לא אגיד כלום חוץ מזה:

תדמייני את עצמך במקום שלהבת.

אני לא אמרתי שהמקרה הזה לא עצוב.אולפנסיטיתתת

הוא מזעזע ואני ממש עצובה בשביל שלהבת ולא יודעת איך היא תצליח להתמודד..זה אבידה גדולה לעמי. היה פה מקרה מזעזע ונורא. אבל עדיין. זה לא אומר שאפשר להשוות אותם לנצאים

מדמיינת. כל הזמןרודף אהבה בימים
הלב איתה.
ועדיין, נאצים?! לא.
נראה אותך אומר לסבא שלך הניצול שואה שאתה משווה את המשטרה לנאצים.
אתה יודע מה זה נאצים?!
בחיים שלך אל תשווה שום יהודי לנאצי.

אני בטוחה שהיא הייתה מסכימה איתי
גם בין הנאצים היו הרבה סוגים של אנשים ותפקידים.אוא"ר
חלק היו פקידים במערכת, חלק חיילים, חלק מפקדים. חלק מהנאצים רצחו יהודים בידיים וחלקם רק שרפו את הגופות. האם נגיד שאחד יותר נאצי והשני פחות? לא, כולם שם נאצים רוצחים ובני מוות.

כמובן שיש לחלק בין המעשים שנעשו בגרמניה ימ"ש ובין המעשים שנעשים במשטרה. אך כאשר אומרים על הימ"ר שהם 'נאצים', מתכוונים לומר כי הם פועלים ע"פ הרעיון והדרך של הנאציזם 'שנאת היהדות', מוכנים לרצוח נער סתם מתוך שנאה למראה או לדעה שלו.

האם המעשה גרוע כמו של הנאצים? ממש לא.
האם יש משהו משותף ביניהם? כן.

ברור שיש גם צד גרוע יותר בימ"ר מאשר בנאצזים. יהודי שבוגד בעמו ועוזר לאויבים, לערבים, הוא שפל יותר מאויב שפגע ביהודי.

אחרי כל זה בכל זאת לדעתי ההשוואה ממש מוגזמת, לא מדובר כאן על רצח עם שלם באופן שיטתי...
הוספה/דיוקאוא"ר
כאשר מישהו אומר על המשטרה שהם 'נאצים' הוא לא מתכוון להשוות את המעשים של השוטרים לגרמנים אלא לומר שהדרך והמניע שלהם הם דומים. שניהם רוצחים מתוך שנאה פראית...
לא הבנתישושיאדית
בן כמה הוא שהוא מאורס וקטין?
16- 17ילדה של אבא

והוא עוד לא התארס, היה קרוב

מממ...שושיאדית
ואי קשה. קשה.
..ניצוץ.

מחילה, באמת מחילה, לא באה להתווכח או להתדיין, רק לומר משו קטן.

כל יהודי באשר הוא, הוא יהודי. גם אם הוא מתנהג לדעתך כגוי. בכל צורה שהיא, תרצה או לא, הוא יהודי.

השוטרים הללו, עם כל רוע ליבם, הם יהודים. והם אחים, שלי, שלך ושל כולם פה.

ולעניות דעתי, אני חושבת, שליצור עוד כעס ושנאה לא יועיל לאף אחד. במקום זאת אפשר להמשיך את אורו הגדול של אהוביה ז"ל, להתעסק באהבת עם ישראל, באיחודו, בייחודו. (לדוג' מה שהפצת על בית הכנסת לזכרו.)

לא נכנסת לבחירות שלך איזה מילים להוציא מהפה על יהודים, אבל זה כואב.

אני לא יודע אם כולם שם יהודים...אוא"ר
התכוונתי לאלה שהם כן יהודיםניצוץ.

הייתי חייבת להגיבאין קדוש כה':)

לא נכנסת לדיון רק חשוב לי להגיד שלאורך כל השרשור היו כינויים וגינויים ואפילו קללות. זה פשוט מזעזע לראות את זה. למה כל מי שלובש מדים צריך לחטוף מקלחת?

לאיפה נעלמה אהבת ישראל שכ"כ אפיינה את הציבור שלנו?

זה זמן לחשבון נפש.

המעשה הנורא שהיה וכל מה שסבב סביבו נבע משנאת חינם. השוטרים ונערי הגבעות מונעים משנאה אחד לשני.

ראיתי איזה כתבה שאבא של אהוביה אומר שצריך לשנות את המצב והציע לעשות מפגשים מידי פעם בין הנערים והשוטרים ואחד הנוכחים אמר בשקט ש"הנערים לא יבואו."

ואני שואלת אתכם: למה זה חייב להיות ככה??

הוא צודק. הם לא יבואו. אבל לא ככה זה צריך להיות.

כל המקרים שהיו בעקבות ההרג - ההתיחסות לנערים, השתיקה של הנערים בחקירות, ההפגנות האלימות (ואני מתאפקת לא להוסיף עוד תארים כי הם ממש לא היו רק "אלימות". מה זה שמרביצים לשוטרים?? מזה שמרביצים לנערים??) היו בגלל השנאה הזאת. אנחנו מגדלים דור לשנאת חינם. לחרדים, לשמאלנים, לחילוניים, לדתיים, לנערי גבעות, לשוטרים. אנחנו מגדלים דור הרסני.

הם אחים שלכם. ועזבו את זה, הם בני אדם.

אתם בונים לאדם אישיות שלמה רק על סמך התסרוקת שיש לו על הראש, והכיפה שאין לו.

ואם היה לו כיפה ופאות? אוו הוא משלנו. אוהבים אותו ותומכים בו לא משנה מה המשטרה תגיד!

למה חיצוניות גורמת לנו לשנוא אחד את השני?? היו פה הכללות נוראיות.

המעשה הנורא שנעשה מושתת כולו על שנאת חינם. רוצים לתקן ולעשות לעילוי נשמתו? תפיצו אהבת חינם. תאהבו. תפעלו לכך.

מכאן אפשר רק לעלות. זה התיקון שלנו וזה חובתנו.

זה היה כ"כ צורם שהייתי חייבת להגיב.

יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב אבל אני אפסיק כאן.

נעשה מעשה נורא. בואו נגרום לזה שלא יקרה יותר.

יש לך טעות חמורה בהבנת המושג "שנאת חינם"הָיוֹ הָיָה

ומשכך - את מוציאה שם רע על ציבור של של נערים קדושים.

הנערים אינם שונאים את שהמשטרה "שנאת חינם", הנערים שונאים את המשטרה כי היא רודפת אותם ומתעמרת בהם!!

את ברצינות שואלת למה מי שלובש מדים צריך לחטוף מקלחת??? מה, זה לא ברור ךלך שלא "מקלחים" אותם בגלל המדים אלא בגלל ההתנהגות הנאצית שלהם? את כ"כ תמימה?

"למה הנערים לא יבואו"?? אני אגיד לך למה - כי אם הם יבואו - המשטרה תעביר אותם "בסיטונאות" למרתפי השב"כ, את צריכה עוד כמה עמירמים בני אוליאלים?

כל המקרים היו בגלל שנאה? ההפגנות היו בגלל שנאה? השתיקה של הנערים בחקירה היתה בגלל שנאה? תגידי, את באת לכאן ממאדים? בעצם את צודקת, זה באמת היה בגלל שנאה.. בגלל השנאה האיומה והנוראה של המטונפים במדים לכל מה שריח דת נודף ממנו. שנאת חינם טהורה לגמרי.

שום דבר (אצלנו) הוא לא בגלל חיצוניות, הכל נמדד לפי מעשים.

מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך.

היחידים שבנתיים הודו בפה מלא (!!!!!!!!!!) שהם מתעללים בנערים "כי יש להם גוזמבות" ושמבחינתם "כל מיש יש לו כיפה וציצית - שקרן ופושע", זה לא אנחנו. זה הם.

הם.

הם.

הם.

תבא מארת ה' עליהם ויכחדו מספר חיים.

אמן.

וואוא-מ-ת

האמת שבדרך כלל אני מעריך את @נשמה כללית כאחד שהשכל מוביל אותו, אמנם שיבחתי אותך פעם על רגש חזק וטהור שלא נשחק ולא "התרגלנו", אבל הרגש לא מוביל, ופה הגזמת. מקווה שזה מתוך סערת רגשות ולא שזה ברור לך בשכל..

מלמחות, לצעוק, לבכות ולדרוש שינוי עד לשנוא, להכליל ולהקצין יש פער.

אכן אסור להרדם ולהיות אדישים, אך אולי תציע משהו הגיוני? מה אתה רוצה? איך אפשר לתקן את זה? למחוק את המשטרה? בזכותה אני ישן בשקט, ("לא נכון! בזכות הקב"ה!" נכון, בזכות הקב"ה שבחר בה ונותן לה כח להצליח, מי שסומך על ניסים בהצלחה..) והחיים מתנהלים בסדר ולא בכאוס.

כמו כן ידוע שהרבה פעמים שוטרים ופושעים זה לא סוגי אנשים רחוקים כל כך, אם רק צדיקים היו במשטרה היא הייתה כושלת, צריך אנשים קשוחים שיכולים גם לתת מכות כשצריך.

האם בגלל זה נשתוק? אין מה לתקן? וודאי שלא. אך צריך בשכל. אשמח אם תכתוב תגובה כזאת (מומלץ לאחר חשיבה)

גם כאשר אני שונא משהו, אין זה אומר שאני לא רוצה לתקן.אוא"ר
שנאת המשטרה במקרה שלנו, היא לא שנאת החוק ואכיפתו אלא שנאה כלפי הגוף הקיים היום.

'משנאיך ה' אשנא', האם זה אומר שאיני רוצה שיחזרו בתשובה? ממש לא.

אני שונא את הגוף שקיים היום שנקרא 'משטרה', הוא גוף מושחת, מקולקל, אוסף של עבריינים שמחפשים לפרוק עצבים.
כמובן שלא כל השוטרים הם כאלה, אך הגוף בכללותו הוא כזה. האם צריך להזכיר שלפני כשנתיים הייתה תקופה שהרבה ניצבים במשטרה פוטרו בעקבות תלונות על הטרדות?

אך השנאה היא כלפי הגוף שקיים היום, המקולקל. לא כלפי המושג 'משטרה'.
..א-מ-ת

אכן לפעמים צריך לשנוא, אמנם לא כל דבר שדוד המלך יכול כדאי גם לנו, לחלק זה יכול להזיק והם לא יעשו את זה נכון.

וזה פשוט קשקוש עצוב לקרוא לכל המשטרה בכללותה "הוא גוף מושחת, מקולקל, אוסף של עבריינים שמחפשים לפרוק עצבים"  נו באמת, אתה לא רציני, זה שמפרסמים בתקשורת ובערוץ 7 כמה אמירות פיקנטיות שיחממו את הצדדים ממש לא אומר כלום על הכלל. כמו אלפי שוטרים אדיבים שעושים הכל בשבילך ולטובתך ואז אחד מהם מפשל/באמת מתנהג לא בסדר וכמובן שזה יפורסם ויכעסו על המשטרה.  אם צריך לשנוא משהו זה את החדשות והתקשורת הרדודה שהורסת כל חלקה טובה ומלבה שנאה.

ואתה היית עדין עוד ביחס לזה-

"נאצים! פשוט נאצים!

נאצים.

קומוניסטים.

אינקוויזיטורים.

יוונים.

רומאים.

כל אלו - קטנים עליהם.."

זה שפוי? אפילו אם חלילה בחלומות הרחוקים שוטר היה מצמיד אקדח לראש שלו ואומר "מוות למתנחלים" לפני שהוא יורה בו למוות לא הייתי אומר ככה על כל המשטרה..

שנינו מסכימים שישנם גם שוטרים טובים וגם מושחתים.אוא"ר
הויכוח הוא מי העיקר, מכיון שהגוף כמערכת מתנהל בצורה מושחתת בין ברמת הפיקוד ובין ברמת השוטר הזוטר, שישנם שוטרים רבים שבאו למשטרה כדי לפרוק עצבים והפיקוד מגבה אותם, א"כ הגוף בכללותו מיוסד על רוע.

זה אומר שלא צריך אותו? לא.
זה אומר שהוא לא עושה מעשים יעילים? לא.

גם בפרי רקוב ישנם חלקים טובים שניתנים לאכילה, אך אם רוב הפרי והלב שלו רקובים, אז כנראה שיש שם יותר מדי תולעים ואני אעדיף לקחת פרי אחר.

נ.ב.
אני הסתייגתי מהאמירות של @נשמה כללית, לדעתי, גם אחרי כל מה שאמרתי, הן מוגזמות...
למעלה התייחסתי רק לחלק השני, אז אנסה עכשיו לראשון.אוא"ראחרונה
כתבת "לפעמים צריך לשנוא, אמנם לא כל דבר שדוד המלך יכול כדאי גם לנו, לחלק זה יכול להזיק והם לא יעשו את זה נכון."

באותה מידה גם להיות אדיש זה נורא, צריך למצוא את האיזון. לכל אחד מתאים משהו אחר ביחס לנפש שלו. העיקר זה תמיד 'מח שליט על הלב', לא לתת לשנאה או לאהבה למשטרה לעוות את הביקורת. לפעמים הביקורות צריכה לבוא בחריפות. הגענו ליחס כ"כ משפיל ומפלה של המשטרה שצריך לעשות משהו מטלטל, משהו שיזעזע את המדינה כדי להתחיל בתיקון. כדי שיבינו שצריך לתקן...

תגובה:הָיוֹ הָיָה
עבר עריכה על ידי נשמה כללית בתאריך י"ז בטבת תשפ"א 09:38

נכון, אני בעד לתקן.

אבל כדי שילכו לתקן - צריך שיבינו עד כמה המצב גרוע

אם חולה לא יידע שהוא חולה - למה שהוא יילך להתרפא?

אז אם כשאני מסביר לו שהוא חולה אתה אומר "למה ככה? שיתרפא" אתה בעצם הורס את הסיכויים להתרפא.

אתה יודע למה המשטרה נראית ככה?

למה דם של דוסים וימניים הוא שקוף?

אני אגיד לך למה:

בגלל משפטים כמו שלך.

בגלל משפטים כאלו: "וזה פשוט קשקוש עצוב לקרוא לכל המשטרה בכללותה "הוא גוף מושחת, מקולקל, אוסף של עבריינים שמחפשים לפרוק עצבים"  נו באמת, אתה לא רציני, זה שמפרסמים בתקשורת ובערוץ 7 כמה אמירות פיקנטיות שיחממו את הצדדים ממש לא אומר כלום על הכלל. כמו אלפי שוטרים אדיבים שעושים הכל בשבילך ולטובתך ואז אחד מהם מפשל/באמת מתנהג לא בסדר וכמובן שזה יפורסם ויכעסו על המשטרה.  אם צריך לשנוא משהו זה את החדשות והתקשורת הרדודה שהורסת כל חלקה טובה ומלבה שנאה."

בגלל זה

ורק בגלל זה

אהוביה נרצח

בגלל זה

ורק בגלל זה

עמירם סובל עינויים קשים, כן, לא פחות מהאינקווזיציה.

בגלל זה

ורק בגלל זה

עמונה פונתה, ובכזו אלימות

בגלל זה

ורק בגלל זה

כל הסבל שלנו מהם.

כי כן, כשאנשים מתעקשים ש"זה לא כ"כ נורא, בסה"כ המצב טוב.."

אז הטיול בזה נדחה לתחתית הרשימה

אם אנחנו רוצים לתקן, רוצים לטפל בבעיות האלו מהשורש

אנחנו צריכים לטלטל את המערכת

לזעזע את אמות הסיפים

ולצרוחחחחח

ולזעוקקקקק

"על חורב סיפייך, על נפש עוללייך"!!

על נפש עוללייך!!!!

וזעקייייי!!!

רק ככה, יש סיכוי שמשהו יזוז.

מלבוא בחוסר ביטחון עצמי כזה

"אה.. א..אדוני..  סססלח  לי... אמננ...ם  בדרךך  כלל את..ם  בסד..ר  אא..א..אבל  אולי.. לתק..ן  נקודה.. נקודה.. פ..פ..לונית" 

לא יוצר כלום.

יוצא רק שעוד איזה רוצח עב כרס צוחק על הדויסים הצאדיקים והתמימים

ושום דבר לא ישתנה.

כדי לשנות - צריך לצווח.

לצרוח

לנענע את המערכות

להראות את הריקבון הפושה.

ולא, לא, לא, לא, לא להגיב תגובות כמו שלך. שהמסקנה היוצאת מהם היא "בסיידר, זה לא דחוף.."

כי זה כן דחוף!!
ועוד איך דחוף!!
כי המשטרה היא כן גןף מושחת!

גוף רקוב!

גוף מתועב!

גוף מלא דם בעיניים, צמא דם.

כן!

אני לא מבין מה לא בסדר במה שאמרתיא-מ-ת

כתבתי "מלמחות, לצעוק, לבכות ולדרוש שינוי.." יעני אני חושב שחייבים לעשות את זה.

אז אמנם לא כתבתי בלשונך כי אתה כבר הדגשת את זה-

"אנחנו צריכים לטלטל את המערכת

לזעזע את אמות הסיפים

ולצרוחחחחח

ולזעוקקקקק

"על חורב סיפייך, על נפש עוללייך"!!

על נפש עוללייך!!!!

וזעקייייי!!!"

"צריך לצווח.

לצרוח

לנענע את המערכות

להראות את הריקבון הפושה"

-אוקי, מסכים 100%-

אבל מה זה קשור לקלל אותם ולהגיד שהכל רקוב? אם הכל רקוב אז אין איך לתקן והצעקות שלנו רק יגרמו לאנטי גדול יותר. רצון לתקן ולשנות לא יכול להצליח אם הצד השני הוא נאצי, כי לנאצים אין תיקון,הם נגדך וזהו...

ציטטתי את הציטוט הלא בסדר.הָיוֹ הָיָה

כי כן, כל עוד ואתה לא מוכן לצרוח בקול גדול שהכל שם מושחת עד היסוד, ונדרשת שם עבודה יסודית - זה לא יקרה.

הכל רקוב זו עובדה. וזה אומר שפשוט צריך להחליף שם את הכל. וזה יקרה רק אם נצעק את זה ונדרוש את זה.

לא הבנת אותי נכון בכלל..אין קדוש כה':)

חלילה לי מלהוציא שם רע על הנערים היקרים האלה. אני מאוד מעריכה אותם וחושבת שהם עושים עבודת קודש (לא משנה אם אני מסכימה איתם) ובאמת כל הכבוד להם, זה ממש שליחות.

סליחה אם לא הבהרתי את עצמי נכון.

התכוונתי להכללות. אני מסכימה שהמשטרה מתעמרת ומתנכלת לנערים ואני מאוד מאוד לא מסכימה איתם וכועסת עליהם. התכוונתי לכל השוטרים. מדברים כאן על שוטרים בתור עם ויש פה הכללות נוראיות. שוטר בהפגנה שעושה את התפקיד שלו ומפנה את הנתיב תנועה לא צריך לחטוף מכות והאשמות. הוא עושה את התפקיד שלו ואין לו שם קשר להרג אהוביה. לכן אני מגנה אלימות בהפגנות כי היא סתם מוסיפה שנאת חינם.

למה הנערים לא יבואו? ברור שהם לא יבואו. אני במקומם בחיים לא הייתי באה. וזה משהו שלדעתי מאוד מאוד חשוב שצריך לשנות ביחס של שוטרים-נערי גבעות ובכללי בציבור הישראלי. כי קודם כל אתה בן אדם, זה בסיסי. לאהוב כל אחד מישראל, סתם. זה גישה. אם הנערי גבעות\ השוטרים יפסיקו להתנהג בכזאת עוינות גם הצד השני יפסיק (אני מעדיפה לקוות שכן). במחילה אבל הם פשוט ניזונים מזה. לא אמרתי להסכים איתם, אמרתי להתנהג אליהם כמו בני אדם (מדובר על שני הצדדים). אותו דבר ביחס למפגש. השוטרים צריכים להבין שיש להם שני כובעים. הם גם שוטרים אבל הם בהתחלה של ההתחלה בני אדם. ואם הם יבואו למפגש ממטרה להכיר ולשמוע ולא מעוינות ושב"כ אז היחס ישתנה והגישה תהיה שונה לגמרי והרבה בעיות יפתרו ככה.

וכן הרבה ממה שקרה הוא בגלל שנאת חינם. אלמלא השנאה שהייתה לשוטרים לנערי גבעות לא היה בכלל את המרדף (שאחרי כל אחד אחר הם לא היו רודפים) וכל ההתיחסות הייתה לגמרי שונה. אם זה היה ערבי תוך דקה הם היו מוטסים למעצר וחקירות בלי סוף ולא היה מה שקרה עם שלהבת בתחנת משטרה ולא היו תופרים להם תיקים על כלום. ההפגנות לא בגלל שנאה האלימות בהפגנות היא בגלל השנאה שיש לשוטרים והיא רק מוסיפה שנאת חינם.

עכשיו יותר טוב, אבל עדיין יש לך טעות...הָיוֹ הָיָה

את משום מה עושה משוואה בין השוטרים לגבעונים, ואומרת שלשניהם יש שנאה אחד כלפי השני וזה צריך להיפסק.

ומה שאת לא מבינה, שהנערי גבעות לא סונאים את השוטרים כי כך סבתא שלהם אמרה להם בחלום הליל לעשות, אלא כי השוטרים מתעללים בהם ומתעמרים בהם בלי סוף וקץ. ברשעות אוכזריות נוראה, ממש כמו קאפו במחנה השמדה.

זה לא ש"אם הנערי גבעות יפסיקו להנהג בעוינות גם הצד השני יפסיק", זה הפוך!! הנערי גבעות אל התחילו עם עוינות לשמטרה, המשטרה רדפה אותם, בלי עוינות מצידם, וזה מה שפיתח את העוינות שלהם.

אז נכון, הכל בגלל שנאת חינם, בגלל שנאת חינם של המשטרה, השב"כ, ושאר מטונפי ישראל, לנוער הקדוש והטהור הזה, ולכל מה שמייצג דת או מסורת..

ולגבי ההכללות, תשמעו רבותי - כשיש מחלה ששבעים אחוז הורגת - אז זו מחלה קטלנית, ולא מעניינים אותי השלושים אחזו הנותרים.

הדבר שגורם לנו לפראייריות הזו, זה שכל פעם מחדש אחרי שמתגלה עוד ריקבון במטרה - באים כל הצדיקים ואומרים כמותך "טוב, זה בודד, אבל האחרים טובים"

תבינו כבר, אם בכל פעם מתגלה שעוד מישהו מהגוף הזה, שנתתם בו אמון, הוא באמת כלב, אתם צריכים להבין שהגוף כולו הוא גוף של כלבים.

תפסיקו להיות ילדי כאפות.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך