עצומה שפתחתי לפני דקות אחדות למען איחוד למפלגות הדתיות, החלטתי להביא אותה פה כי היא מיועדת דווקא לנוער.
אשמח שתחתמו ותפיצו!!!
עצומה שפתחתי לפני דקות אחדות למען איחוד למפלגות הדתיות, החלטתי להביא אותה פה כי היא מיועדת דווקא לנוער.
אשמח שתחתמו ותפיצו!!!
למי זה משנה העצומה הזו?
למה שלמשהו זה יזיז שהנוער רוצה איחוד?
הם דואגים רק לאינטרסים שלהם, לא לציבור
זה הכול חירטוט אחד גדול
כל המפלגות האלה (אולי חוץ מהבית היהודי) רוצות שזה יקרה, אז אם נעשה על זה רעש ניתן להם את ההרגשה שזה אפשרי ופופולרי וזה אולי ידחוף אותם קצת.
אבל אני לא חושבת שיהיה לעצומה איזושהי משמעות
אין לי כוח עכשיו להיכנס לנושא של הר המור וכו..
באמת לא מבינה איך זה משפיע כל העצומות האלה
חתמתי, ישר כח בכל זאת על היוזמה![]()
תודה רבה
אז תעשו טובה תפיצו את זה בכל חור
ראיתי כתבה שבן גביר ממש לא רוצה להתאחד עם בצלאל, וכמו שכבר ראינו אותו הוא ירוץ לבד גם אם אין לו סיכוי בסקרים אז באמת כבר אין מה לצפות..
שלא תבינו לא נכון, אני לא בעדם וכשהם רצו לבד אני ממש הייתי נגדם! אבל אם הם מצטרפים למפלגה, אז מה הבעיה?
צאו כבר מהסטיגמה זו לא מפלגה של הר המור, מדובר באנשים טובים ששמים נושאים חשובים על השולחן
ויקיפדיה: "נעם – עם נורמלי בארצנו היא רשימה חרדית-לאומית בהנהגתו הרוחנית של הרב צבי ישראל טאו, נשיא ישיבת הר המור".
באתר שלהם יש תמונה של הרב טאו...
בד"כ סטיגמות זה לא טוב, אבל גם אי אפשר להתעלם מהמציאות...
זה לא הופך אותה למפלגה של הר המור. ולא כל מה שכתוב בויקיפדיה נכון..
אוי נו!
היא מפלגה של הר המור והרב טאו בדיוק כמו שיהדות התורה היא מפלגה של מועצת גדולי התורה וש"ס היא מפלגה של מועצת חכמי התורה.
אני לא מסכים עם חלק מדעותיהם, אבל אין לי בעיה עקרונית איתם.
אבל יש הרבה אנשים דתיים (לייט) שפוסלים אותם כי הם דוסים מידי (לטעמם).
אבל ככה סמוטריץ יפסיד קולות, וחבל.
אבל אם בצלאל ירוץ בלי בנט, הם לא ירוצו אלא יתמכו בו. - נוער וגיל ההתבגרות
את הנזק הכי גדול למאבקי היהדות הם גרמו בצורה שהם "שמו נושאים"
את האנטגוניזם שהם יצרו יקח לנו שנות דור לתקן
מה הקמפיין שלהם עשה
הם הכפילו את כוחן של העמותות הלהטב"יות בפי מליון.
הקרן החדשה ירדה ממעמדה בזכות עבודה מסורה ושקטה של אנשים יותר הגיוניים מהם. שבלי לעשות רעש - הזיזו הרבה השטח.
הרעש שלהם הוא בבחינת "איסתירא בלגינא קיש קיש קריא"
משעשע לחשוב שיש אנשים שחושבים שנעם היא "סתם מפלגה של אנשים טובים"..
ממש לא קשורה לה"ה, ממש....
טוב נו ניתן להם 7000
אין לי ולבנט הרבה במשותף...
לא עם בנט.. הוא עסוק בעניינים אחרים..
ושיעשו טובה ולא ישתפו את הציבור בכל המשא ומתן המכוער...
מצטער לבאס את יוצר העצומה הזאת אבל יש כבר עצומה כזאת שחתומים עליה כבר הרבה חברה ויש עוד הרבה שחתמו בסמס (הפצנו הודעה על זה). קישור לעצומה: עצומה - הנוער לנציגי הציונות הדתית: תרוצו ביחד!
חתומים שם 266 חבר'ה והיעד הוא 300. תגיד לי מי סופר 300 ילדים? זה כלום!
אתה רוצה לעשות בלאגן? צריך להרים עצומה ולהפיץ אותה חזק. משו שיאיים על המפלגות שיהיה להם מה להפסיד.... לעשות על זה כותרות בתקשורת וכ'ו וכ'ו.
בכל מקרה
בהצלחה תותח!
קודם כל, אתה צודק, 300 חברה זה באמת לא הרבה אבל קודם כל: כמו שאמרתי יש הרבה שחתמו בסמס ואת ה300 חברה כבר עברנו. חוץ מזה, גם 300 חברה כן יגרמו לזה שהציבור יבין שהציונות הדתית רוצה איחוד של המפלגות הדתיות לאומיות (הבית היהודי האיחוד הלאומי נועם ועוצמה) ובעז"ה הפוליטיקאים יתייחסו לזה. כמו שרואים עכשיו הרבה רבנים גם תומכים באיחוד כזה ובעז"ה זה ישפיע,
ברור שכדי להשפיע מאוד צריך הרבה יותר חתומים, לכן אצרף פה עוד מעט הודעה ומי שיכול שיחתום ויעביר הלאה ובעז"ה נצליח.
הרב יגאל קמינצקי: "חייבים להקים רשימה דתית לאומית משותפת!" הנוער מצטרף עכשיו לקריאה להקמת רשימה מאוחדת לחיזוק הזהות היהודית של המדינה! איחוד לאומי - עוצמה - נועם - בית יהודי הולכים הפעם ביחד!
אל דאגה היא תיסתפק במקום השני והחמישי
או שני ושביעי עם עוצמה
או שני ותשיעי עם נעם
הרב יגאל קמינצקי: "חייבים להקים רשימה דתית לאומית משותפת!" הנוער מצטרף עכשיו לקריאה להקמת רשימה מאוחדת לחיזוק הזהות היהודית של המדינה! איחוד לאומי - עוצמה - נועם - בית יהודי הולכים הפעם ביחד!
הרב יגאל קמינצקי: "חייבים להקים רשימה דתית לאומית משותפת!" הנוער מצטרף עכשיו לקריאה להקמת רשימה מאוחדת לחיזוק הזהות היהודית של המדינה! איחוד לאומי - עוצמה - נועם - בית יהודי הולכים הפעם ביחד! Redirect Notice
זה לא נותן לשלוח מספר טלפון לחתום אליו..
הייתי חייב![]()
בחיאת אנשים. אם אתם עושים עצומה תשקיעו!
חתומים של 30 איש....
אתם רוצים לשנות?אז תעבדו חזק...
(אישית לא יודע אם זה נכון העצומה הזאת.... מי שארגן אותה לא נשמע שהוא חשב על זה במיוחד....סורי...)
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.