לא חשבתי שזה יקרהמושיקו7
מה אתם חושבים?מושיקו7
שאתה דג, היה ברור שהם לא ימשיכוחסום לשעבר
למה ברור? כמעט תמיד הם רבים קצת לפני ובסוף רצים ביחדמושיקו7
2 מתוך ה3 בחירות קודמות
כן, אבל כשבנט שתק על אהוביה סמוטריץ' יצא מכליוחסום לשעבר
וגם היה להם ויכוח על מקומות בכנסתחסום לשעבר
בקשר לאהוביה אתה צודק, אבל תמיד יש ויכוח על מקומות בכנסתמושיקו7
עדיין, היה ברורחסום לשעבר
בנט הוא פשוט מגעיל, זה היה ברורחסום לשעבר
מממ, דווקא סמוטריץ הוא המתנגד לחיבוריושר בן אמת
ואולי זה בצדק.
מה אמרת על בנט פשוט לא קשור
לא בהכרח בכלל.הָיוֹ הָיָה
לא היו ביניהם הסכמות על אלף דברים, אי אפשר לומר ש"סמוטריץ מתנגד".
לא הבנת, בנט מגעיל ולכן סמוטריץ' פורש ממנוחסום לשעבר
וואי זה נורא!!!עצמי החביבה
לא מבינה את זה...
3 פעמים לא הספיקו לכם כדי להבין שצריך ללכת יחד?? שאסור(!) לפרסם את הויכוחים לתקשורת?? שצריך להתאחד לפני יום סגירת הרשימות??
למה שוב פעם?
דווקא לא, זה ממש מבורך!הָיוֹ הָיָה
הגיע הזמן שהציונות הדתית תתפטר מבנט שתפס עליה טרמפ ורמס אותה בדרך לכס רה"מ, ותיקח הנהגה אמיתית ששותפה לערכיה ולתורתה.
לגבי הויכוחים את צודקת.. אבל עצם ההליכה בנפרד היא מעולה.
מקווה שיגיעו להבנות מהירות ונקיות מול כל שאר רסיסי המפלגות בציונות הדתית, וביחד ישאו את דגל התורה, העם והארץ בשלמות, ויהיה ה' אלוקינו עימנו.
אתה כל כמה זמן מחליף אידאולוגיהמה זה כיסא?
ממש לא.הָיוֹ הָיָה
אני תמיד הייתי אמביוולנטי כלפיו - מה שאומר שאני מסכים שיש לו ערכים מסויימים, ושבמצב שהוא נמצא ברשימה - זה לא פוסל אותה, בדיעבד.
ועם זאת, אני עדיין חושב שהאידיאל הוא ללכת בלעדיו, ברשימה ערכית רצינית ועמוקה, ולא בחיבורים מאולצים ומלאכותיים...
אמממ אני לא בטוחה שזה כזה טוב...עצמי החביבה
הכי חשוב זה לעבור את אחוז החסימה! ואם הם לא עוברים, אחד מהם או שניהם, אז זה רע. רע מאד! באידיאל אין ספק שעדיף שתהיה מפלגה שמייצגת את הערכים והאידיאלים של הציבור שלנו, אבל במבחן המציאות, זה מסוכן מדי...
שניהם יעברו, אל דאגה.הָיוֹ הָיָה
ומאיפה הביטחון הגדול?עצמי החביבה
מהבנת התהליכים שעוברים ושעברו.הָיוֹ הָיָה
נחכה ונראה, תזכרו שאמרתי.. 
אמממ אני אשמח שתסביר, איך אתה מבין אותם?עצמי החביבה
אין בעיה, רשמתי לי...
בקצרה ממש:הָיוֹ הָיָה
בצלאל ודאי יעבור - כמו שעבר בסיבוב ההוא, בסוף - האלקטורט של הציונות הדתית שרוצה מפלגה ציונית דתית מוצהרת וברורה - הוא אלקטורט יציב וקיים.
המפלגות שכביכול מתחרות על האלקטורט הזה לא באמת תהיינה אלטרנטיבה - הבית היהודי כבר מרוסקת ובוודאות תצטרף בדרך זו או אחרת לרשימה.
עוצמה עומדת על 17 אלף מצביעים, כשגם זה במצב שבו בצלאל רץ יחד עם בנט ויש רבים שבנט הוא סדין אדום בשבילם והצביעו לעוצמה. ברגע שבצלאל רץ לבד - היא שחוקה סופית, או שיצטרפו ויקבלו מקום כלשהוא ברשימה, או שגם זה לא ויאבדו בערך 10 קולות, לא זה מה שידפוק את הרשימה.
נועם - עיקר המשקל שלה היה בהתנגדות לבנט, משאת חייו של הרב טאו היא להעיף את בנט, וברור שעכשיו כל פעילי נועם יעסקו בכל הכח בלהגדיל כמה שיותר את ההצבעה לרשימה שבראשות בצלאל.
בנוסף יש לזכור - שבעוד שבסיבוב הקודם בנט הציג את עצמו כמפלגת שוויון של דתיים וחילוניים יחד, ועוד היו דתיים רבים שהאמינו בו, כעת הוא בעצם בפעם השניה נוטש את הציונות הדתית אחרי שהיא קיבלה אותו לצ'אנס אחרי הנטישה הראשונה. וכעת הוא גם ממתג את עצמו במוצהר כמפלגה שאין לה שייכות לדת. מעטים מאוד יהיו הדתיים שיצביעו לו.
לגבי בנט - בשונה מהפעם הקודמת, בה הסקרים היו בעקבות היות מפלגתו מפלגה חדשה ומפתיעה שמכריזה על משהו חדש, וכמו כל מפלגת אוירה - ריבל הרבה בסקרים, הפעם מדובר באלקטורט מבוסס, רציני, שצמח בצורה מסודרת שלב אחרי שלב בעקביות בעקבות ההתנהלות שלו, אלקטורט כזה לא נעלם ב"פוף", והוא שונה מהותית מהאלקטורט שאליו הוא כיוון אז, כעת - כמו שציינתי, המפלגה שלו היא במוצהר מפלגה שאין לה עניין עם הדת, ומצביעים רבים חילונים עתידים להצביע לה.
בנוסף, יתכן מאוד שבסוף הוא יתאחד עם סער לרשימה אחת.
וואלה על זה לא חשבתימושיקו7
"בנוסף, יתכן מאוד שבסוף הוא יתאחד עם סער לרשימה אחת."
כמו שהיה פעם שעברה...מה זה כיסא?
אתה בעד שהם יתאחדו עם נעם?ניק כמעט בלי ראש
חשבתי שאתה לא אוהב את הר המור...
והרבה אנשים לא יצביעו להם אם גם נעם יצטרפו (כמוני, אם הייתי יכול להצביע...).
נעם תתמוך בהם בלי לרוץ55555555
המטרה של נעם היא שתהיה מפלגה ציונית דתית בלי בנט (הם יודעים שהם רק מרחיקים קולות ולכן יתמכו בלי להצטרף)
נועם לא מתמודדת אף פעםחסום לשעבר
הם לא יתאחדו איתה, היא פשוט תתמוך..הָיוֹ הָיָהאחרונה
אני לגמרי לא אוהב את ה"ה, וגם לא חושב שהם שוים מקום ברשימה.
מה שיקרה זה שבצעם קיומה של מפלגת הצה,ד ללא בנט - נעם תתמוך בגדול.
איך שאני מסכים איתךחסום לשעבר
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.