היום הוקם 'הועד המיוחד לאכיפת צווי ההקפאה ביהודה ושומרון', בראש הועד, שהתחייב לפעול לפחות כנגד 5 צווים בשבוע, עומד שי ניצן.
ושכל אחד יסיק את מסקנותיו.
בציפיית הישועה.
dovi2לכן גם חבל ש"מנהיגות יהודית" זרקה את "זו ארצנו" לפח, במקום להבין שהמנהיגות/המלכות נובעת מהעיסוק בארץ ישראל ולא ההיפך.
חשוב לעיין ב"אם בנים שמחה" עמוד ס"א:
סנהדרין ק"ב: "א"ר יוחנן: מפני מה זכה עמרי למלכות- מפני שהוסיף כרך אחת על ארץ ישראל."
ילקוט שמעוני מלכים א' ט"ז: "תנא דבי אליהו: פעם אחת הייתי יושב בית המדרש, אמרתי להם, רבותי מה נשתנה עמרי מכל המלכים שלא הושיבו בניהם אחריהם, עד שבא עמרי והושיבו לו שלושה מלכים על כיסאו?
אמרו לי: לא שמענו. אמרתי להם: רבותי, על שהוסיף עיר גדולה בישראל. וכך חשב עמרי בדעתו- אמר: כשם שירושלים היא למלכי יהודה כך תהיה שומרון למלכי ישראל."
וראיתי בספר "אוצרות יוסף", להגאון המובהק ר' יוסף ענגיל ז"ל, המיוסד על הקבלה, שהביא בשם המקובלים: דלכאורה קשה, למה נתן לו הקב"ה שכר זה- דווקא מלכות-עבור מעשה הנ"ל ולא שכר אחר?"
(רוצים לדעת? המשך בתגובה הבאה... אין מספיק תווים)
...למה נתן לו הקב"ה שכר זה- דווקא מלכות-עבור מעשה הנ"ל ולא שכר אחר?
וכתבו המקובלים, דידוע דארץ ישראל הוי בספירת מלכות דלמעלה, ויען דהוא תיקן בחינת מלכות בהוספה דהוסיף עיר אחת בארץ ישראל, על כן זכה למלכות דווקא, עכ"ד הקדושים.
הרי דאף דעמרי היה ממלכי הרשעים, ומקרא מלא דיבר הכתוב: "ויקן את ההר שומרון... ויבן את ההר, ויקרא את שם העיר אשר בנה... שומרון. ויעשה עמרי הרע בעיני ה', וירע מכל אשר לפניו. וילך בכל דרך ירבעם בן נבט ובחטאתו אשר החטיא את ישראל"... ולא עוד, אלא נראה לי, דהאיש הפשוט הזה שבונה את הארץ בלי שום כוונה לשמים רק לטובתו- עושה בזה תיקון יותר גדול בעולמות עליונים ממה שעושה איזה צדיק, יהיה אפילו גדול שבצדיקים, עם תיקון חצות שלו בבכיות וקינות על השכינה והגלות, שבוודאי עושה בזה תיקון גדול, אבל עם כל התיקון שעושה לא הגיע לתיקון שגורם איש הפשוט במעשה ידיו במה שנבנה בפועל, אף בלי שום כוונה לשם שמים..."
עד כאן דבריו הקדושים של "אם הבנים שמחה", המשך התגובה, בתגובה הבאה...
...למדנו שעמרי למרות שהיה מלך רשע מכל אשר לפניו (הוא לא היה במנהיגות יהודית...), בכל אופן זכה ל3 דורות של מלוכה, כי "ארץ ישראל היא בחינת מלכות דלמעלה"
ולכן מי שרוצה הנהגה שיתעסק בארץ ישראל.
לא סתם עד עכשיו השלטון הוא חילוני, כי רוב עולם התורה לא לקח אחריות על ארץ ישראל ולא עלה אם תלמידי הגר"א והבעש"ט.
(עוד דוגמא לזה זה הצמח, שימשיך לישון...)
למה "מנהיגות יהודית" לא יכלה להשאר עם השם "זו ארצינו"?!
למה היא לא המשיכה עם הפעילות המבורכת של "זו ארצינו"?!
אם היא הייתה ממשיכה, מזמן היה לה כח להנהיג את עם ישראל!

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה