לאן?!?!?!?אחד מאלף
בס"ד

לאן אנחנו הולכים?

שוב בלאגן..
שוב יוצאים נגד הרבנים שלנו, נגד האמונה שלנו, נגד הישובים שלנו, החיים שלנו.
יוצאים נגדנו.

ומה?
 מה אנחנו עושים?
4 וחצי חסימות, כמה מאמרים נעלבים, טיפ-טיפונת עימותים עם הפקחים. וזהו.

האם זה יעזור בכלל?

מה כן יעזור?

האם יש כאן הסלמה ביחס ביננו לבין המדינה? בין חלקים שונים בציבור הדתי-לאומי?

לאן אנו צועדים?

מה דעתכם?
אתה דורך על יבלות. אאוץ'.רחלקה
...Matanman
אנחנו דורכים במקום! כמו תמיד... הציבור האמוני מקפץ על הגבעות בשומרון במקום לכבוש את הגבעות האמיתיות! אני לא אומר שזה לא נכון לחסום חיילים ופקחים שבאים לגרשינו! אבל לא להסתפק בלהסתגר בשטיבלאך הישובי קרי הפעולות שקרו בשבועות האחרונים בשומרון, אלא לחתור להנהיג את עם ישראל! לא להפגין חינם מול מדינה שאינה דמוקרטיה אלא דיקטטורה מערבית מודרנים, אלא ללכת בדרכו של דוד המלך להנהיג את צאנו של קודשא בריך הוא על אדמת הקודש כמו שאמר הרב קוק!!
בע"ה נעשה ונציח וה' יעזרינו להנהיג את עם ישראל לגאולה שלימה!
דוד המלך,הפטיש
כשהוא ראה את גוליית מבזה את ה' הוא הוציא קלע (ווינצוף בלעז) והרג אותו, עוד הרבה לפני שהיה מלך.
דוד הביא 100 עורלות פלישים בתור נדוניה לשאול.
אז אחרי שנגמור את זה, נדבר על הנהגה, שבכל מקרה, לא ניראה לי שהנהגה יהודית אפשר להביא מדינה שכל היסוד שלה הוא נגד ה'.. 
שוב אותה טעות...Matanman
לא סותר אחד את השני!
דוד המלך היה חי בדור שהמלכות הייתה יהודית! שאול המלך היה צדיק עצום! היה לו נבואה!
צריך להבין שעם ישראל הוא עם קודש! עם עצום! גם אלה שנראים "חילוניים" אבל יש קומץ "ערב רב" (כדברי הרב קוק, והזוהר הקדוש) ששולטים על עם ישראל בתקשורת, בתי המשפט, ההנהגה, התרבות וכו' והם הרוע שצריך לעקור! וזאת ע"י שנחתור להנהיג את המדינה!
מהכרות שלי עם עם ישראל האמיתי אלה שנמצאים בערים, אלה שקמים בבוקר מוקדם לעבור וחוזרים מאוחר, וגרים בבניין עם עוד עשרים משפחות! הם ברגע האמת שתעלה פה הנהגה אמונית אמיתית הם יבחרו בה! כי הם יהודים!
נכון,_חמודויינת_
זה כואב לשמוע..
אבל זה ככה וחייבים לעשות עם זה משהו!!
הכל בגלל הפילוגgolani
גם אני וגם צוריה (שם בדיוני) מאיזה מאחז בשומרון הנחנו תפילין היום.
גם אני וגם צוריה אומרים קריאת שמע על המיטה.
גם אני וגם צוריה למדנו תורה.
גם אני וגם צוריה יהודים מאמינים.
גם אני וגם צוריה חושבים שמקומם של הערבים הוא לא פה.
גם אני וגם צוריה ככשנעבור אחד ליד השני נשלח איש לעבר רעהו מבטי בוז ("הממלכתי הדפוק הזה שחושב שהוא יציל את עם ישראל עם ספרי הרב קוק" "הגבעון ההזוי הזה שחושב שאיזה "מצפה יהוקפץ" הוא הדבר הכי חשוב בעולם").
עצוב עצוב.
חמוד... אני יגיד לך מה הבעיה...Matanman
הרב קוק אמר משהו... הבן שלו הרב צבי יהודה אמר משהו... הממלכתיים לומדים מכתבי הרב קוק מה שנוח לשיטתם!
מצד שני הגבעון (לא יודע למה קוראים לו ככה כי גבעונים זה עם שקרן ורמאי) גם טועה... רק! לקפוץ על הגבעות זו  טעות!! פה צריך משהו שורשי יותר! כמו שהרב קוק אמר... "וכל חפץ בישועת עמו וארץ קדשו, יעמוד על דגלנו, ונתחיל לייסד בציון פינת יקרת, ולהחיות את היישוב החדש, על בסיס טהרת האמונה, המחוברת עם ששון החיים ודרישת משאלותיהם הצודקות, והיה ה' עמנו, לקומם הריסות עמנו לדור דורים" (אגרות הראי"ה אגרת קמ"ד) וזאת אפשר רק על ידי הנהגה! וזו מטרתינו להנהיג את עם ה' בארץ הקודש!
לא אמרתי משהו על השיטהgolani
אמרתי על הפילוג. הוא קיים,  לאין סיבה התכחש לזה.
נכון,_חמודויינת_
אבל בכולופן זו הבעיה שלנו!
לא לברוח מזהה!! צריך להתמודד עם הבעיה הזאת! מול הפרצוף שלנו...
לנסות לפתור אותה ולא לעשות כל הזמן דברים אחרים, להגיד "אנחנו עושים" ולישון בשקט..!!!
מה פילוג איפה פילוגגינגית באפלה.
מי שרוצה להילחם על הארץ הזאת ילחם ומי שלא לא!
מה הקשר פילוג?
y.s. כן זהו הפתרון... הוכחות... תכנס לקרוא...Matanman
פייגלין עד היום אמר ועשה! מ"זו ארצנו" שחסמה את הארץ בגלל הסכמי אוסלו עד לפריימריס האחרונים בליכוד שהמתנחל הקטן עם הזקן והכיפה שהפחיד את ראש הממשלה! כל העיתונים היו מלאים בכתבות עליו כולם ראיינו אותו דיברו עליו, שידוע שמישהו שמסיטים נגדו הוא כנראה הדבר הנכון (עיין ערך הרב כהנא זצ"ל הי"ד)
תאמין לי שעוד לפני שאתה חלמת להיות כהגדרתך "גבעון" הבן אדם הזה עשה ונתן למען ארץ ישראל ועם ישראל! ועכשיו הוא אומר לך יש לי דרך שלא ניסו אותה עדיין בוא תעזור לי! אל תבזב את כוחותיך העצומים לריק! ועוד לפני שהבנת מי הוא ומה דרכו אתה פוסל אותו על הסף כדוגמאת "פייגלה" כינוי שהדביקו לו שמאלנים קיצוניים מאלה שמכתיבים לך איך לחיות כמה ולמה!
לסיום אני יביא קטע מהשיר של שולי רנד 'ערפל' :
כל העם אשר איתי נעמדו מרחוק בעיינהם לצנינים הייתי ולשחוק יהיה אשר יהיה לעצמי ממלמל זה הזמן לפסוע אל תוך הערפל!
כי שמה כי שמה כי שמה האלוקים כי שמה!

נ.ב.
כדאי לך לקרוא את ספרו של משה פייגלין "מלחמת החלומות"!
יום טוב אחי.

דבר ראשון צריך לזכור שהכל פה בהשגחה גמורה של ה'אנונימי (פותח)
יתברך שאוהב אותנו בלי שעור ערך וסוף, והוא שומר עלינו בלי הפסקה ועושה הכל לטובתנו הנצחית.

צריך ללכת עם הזיכרון הזה כל הזמן. אנחנו עושים השתדלות כמה שאפשרי מבחינת כל אחד, וה' פועל את

הפעולה.דבר ראשון תפילה!!!!!!!! זה הדלק של העולם כפשוטו!!! זה הכי עוזר להכל, זה הנשק של המשיח הפתרון

הסופי...!.אני חושב שאנחנו עוברים תהליך, שאנשים יבינו שבשביל לחיות טוב באמת, בארץ הזאת אי אפשר

להמשיך עם הנהגה שאין לה יראת שמים אמיתית, מצד אחד חייבים קווים ברורים, של הפרדה משלטון הרשע,

אבל צריך לזכור שיש לנו תפקיד להאיר את אור ה' יתברך בעולם אז צריך להשתדל כמה שאפשר לקרב אלינו את

מי שלא יודע מה' יתברך,אני חושב שהכי חשוב זה להראות לעם שהתקשורת שקרנית ורמאית כי היא מסיתה הכי

הרבה נגדנו ונגד ה'. ארץ יהודה מתעוררת, הנה רבותי סוף הסרט, ההצגה נגמרת,מדינת המתיוונים מתפוררת....
צדיק ...Matanman
בפרשת השבוע הקודמת המדרש מספר  שיעקב אבינו התכונן לשלושה דברים :  לדורון תפילה ומלחמה! ולא רק תפילה! להתפלל זה חשוב וטוב ונכון על כל דבר צריך להתפלל, אבל רק תפילה זה לא מספיק! אם אדם מתפלל שהקב"ה יביא לו כסף ולא הולך לעבוד הכסף לא יבוא לו מהשמיים!
בקשר לסוף... מדינת יהודה.? זה סותר את כל חזון הנביאים חזונו של הרב קוק של הרב כהנא ושל מי לא! צריך בירור מעמיק מי השריש את המושג האנטי יהודי הזה!
יוםטוב!
y.s. אתה צריך להבין צדיק...Matanman
דבר ראשון אני מבקש לקרוא לפייגלין בשמו...
דבר שני: על הישגים דיברת?! מקום שני בפריימריז לראשות הליכוד זה לא הישג? מקום 23 ברשימה לכנסת זה לא הישג? הקבוצה הכי חזקה במרכז הליכוד היא של מנהיגות יהודית... והיד עוד נטויה!
אמרת רצח אופי?! כבר רצחו אותו וטחנו אותו על ימין ועל שמאל! אבל בגלל זה לפרוש?! לא לעשות כלום?! להפגין?!
הליכוד רוצה את פייגלין יש כמה גרורות סרטניות שלא רוצות אותו אבל הרוב רוצים אותו! זה שאתה לא רוצה אותו לא אומר שאף אחד לא רוצה אותו!
הליכוד והימין תמיד ישרתו את השמאל! כי אין להם דרך! (גם כצל'ה וחבריו הצביעו לביבי) אין להם אמונה! מנהיגות יהודית פיתחה אלטרנטיבה הכתובה בספר "המהפיכה האמונית" - שמנתחת את המציאות ומציעה פיתרונות! וע"ג אלפי מאמרים הפזורים הן בספריו של משה פייגלין והן ברשת (אתר מנהיגות יהודית, אתר מנהיגים, אתר קהילה אמונית), אלטרנטיבה המציעה פיתרונות ע"פ המוסר היהודי הכתוב בתורה, תורתו של הרב קוק ועוד, בכל מרחבי החיים הישראליים על אדמת הקודש! כדאי לקרוא ולהתעניין!
יוםטוב!
לא כל ההודעותיאירו
הינה אחת שלא:
י"ט כסלו 02:00
אחח אחחח מטאליקה אחת ה-להקות! י Matanman י

מאז שאני קטן (אני מתכוון בן 4-5) שומעים בבית מטאליקה...
אחלה להקה אחלה שירים, בתקופה האחרונה קצת מתמסחרים אבל עדיין...
מה שכתוב בספר בראשית... "יפת אלוקים ליפת והוא ישכון באהולי שם", הגמרא במסכת מגילה (ט מסבירה שיפיפותו של יפת תשכון באהולי שם... כל כך נכון ... רק שהם צריכים לשכון באהולו של שם...
למרות שאני לא "יבזבז" 400 שקל או כמה שזה יעלה על זה... אבל הם אחלה להקה!
ואו זה היה כואב..._חמודויינת_אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה