(שתדעו שמי שמתפדחת או לא רוצה לגרום לעצמה אאוטינג, מוזמנת לשלוח לי שאלות בפרטי ואני אעלה, אבל עדיף כמה שפחות...)
אהלן, אני חמשושית.
כבר מתחילת שנה אני רוצה לעבור אולפנה, לא רציתי מההתחלה ללכת לאולפנה שאני נמצאת בה כרגע. בסוף נרשמתי בגלל קבוצה מסוימת של בנות שהן היו אמורות ללכת לשם, ובסוף אף אחת לא הלכה ונשארתי לבד.
חברתית- טוב לי באולפנה, אבל מבחינה תורנית ואווירה- אני רוצה סיגנון אחר ..משהו יותר מתלהב כזה, יותר אורות.
האולפנה שלנו עם אווירה תורנית מצויינת, אבל כיתתי לא כל כך (מהמבט שלי יש בנות שזה אובר דוס בשבילן..)
בהתחלה אמרתי אולי זה ישתנה, אבל כבר לא נראלי שזה ישתנה. כי באו קבוצה גדולה של בנות שבכוונה באו לאולפנה והן לא בסגנון כזה מתלהב, אין אורות. אם אני ארצה לעשות חברותות אולי בת אחת או שתיים יזרמו איתי, רוב הכיתה והבנות הבולטות יותר זה כזה שמות חצאית ארוכה בגלל האולפנה והמורה, ולא בגלל שכיף לשמח את ה' יתברך.
ואני לא אוהבת את אווירה הזאת. אני רוצה מקום עם בנות מתלהבות שהולכות בצניעות וארוך, כי רוצות לעשות נחת להקב"ה ולשמח אותו.
קיצור החלטתי שאני עוברת אולפנה.
עכשיו הבעיה היא שמתי שהיו ימים פתוחים אז לא הלכתי לאולפנות שרציתי, אלא למה שהכרתי..
ואז שרציתי ללכת למה שאני רוצה, ההורים שלי אמרו שכבר זה מלא אולפנות וזה סתם..
עכשיו כבר הרבה זמן אני מנסה לדבר על לב הורי לעבור והם פשוט לא מסכימים-
אמא שלי אומרת שאני אחכה לשישית, כי אם כרגע טוב לי חברתית אז אין בשביל מה לעבור, והיא עוד רצתה להעביר אותי לאולפנה אצלנו שזה בכלל לא מתאים לי.
אז איך אתן קשורות?
אני אשמח ל:
-עצות איך לשכנע את ההורים שלי לעבור לאולפנה שאני רוצה.
כבר דיברתי עם בנות שם וכו', אבל לא הלכתי ליום פתוח.
אהה ופרט שולי😜
האולפנה היא 'ראשית'.
תודה לכל מי ששרדה עד עכשיו וקראה, ואשמח לעצות או סתם הזדהות

תודה נשמות טובות❤