מיהו הרב "מהמאחזים" משתף פעולה עם השב"כ?אנונימי (פותח)
השב"כ מאיים על נערים

שירות הביטחון הכללי מודה כי סוכניו מאיימים על צעירים ממאחזים שגיוסם לצה"ל ייפגע אם לא ילשינו על פעילות חבריהם למאחז

▪ ▪ ▪
שירות הביטחון הכללי נוהג לאיים על צעירים תושבי מאחזים כי יפגע באפשרות שלהם להתגייס לצה"ל אם לא ילשינו על חבריהם ועל פעילויות המתקיימות במאחזים. זאת גם במקרים שבהם מדובר בצעירים ללא עבר פלילי כלשהו.

מעדויות שהגיעו לידי News1 עולה כי צעירים המתגוררים במאחזים מקבלים זימון לבסיס מיטב (בסיס קליטה ומיון), כביכול לקראת גיוסם לצה"ל, ושם נערכת להם שיחה עם איש המחלקה היהודית בשב"כ.

בשיחות אלה נאמר לצעירים, שחלקם מעוניין להתגייס ליחידות הקרביות ביותר בצה"ל, כי אם לא ישתפו פעולה עם השב"כ - לא יוכלו להתגייס לצה"ל.

באחד המקרים התקשרו אנשי השב"כ בשבוע שעבר לראש ישיבה באחד המאחזים וביקשו ממנו להעביר לאחד הצעירים במאחז את המסר המאיים.

פניית News1 אל אותו רב בבקשה להתייחסות לאיומי השב"כ נענתה בסירוב. "אני לא מעוניין לשרוף את הגשרים", אמר.

בשירות הביטחון הכללי אישרו כי סוכני השירות איימו על צעירים במאחזים כי יפגעו בגיוס שלהם אם לא ישתפו עמם פעולה. "פעילות השב"כ בוצעה כדין ובמסגרת ייעוד השירות", נמסר בתגובת השב"כ ל-News1.

בצה"ל טענו כי ככלל אין כל הנחייה להתייחס באופן חריג למועמדים לשירות ביטחון המתגוררים במאחזים כאלה ואחרים.

עם זאת, ציינו כי מדיניות גיוס מועמדים לשירות צבאי תלויה במשתנים רבים וכי במקרים מסוימים נעזר צה"ל במשטרת ישראל ובגורמי חוק נוספים על-מנת לקבל החלטות בדבר גיוס או אי גיוס של מועמדים לשירות ביטחון.

"המשמעות היא שהשב"כ בהחלט יכול לסכל את גיוס הצעירים מהמאחזים כפי שהוא מאיים עליהם", אמרו גורמים צבאיים ל-News1.

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-222938-00.html?tag=17-15-15
מה הקשר להתגייס לצבא שהורס ???אנונימי (פותח)
אולי זה קשור?אנונימי (פותח)
רב הישוב אלון מורה פרסם הודעה בשם רבני השומרון המתייחסת להצתה במסגד בצפון השומרון, "אנו מתנגדים לכל אלימות הן כלפי יהודים- אזרחים, חילים, מתיישבים והן כלפי אזרחים ערבים", אמר הרב.

"מקומות קדושים לשלוש הדתות הינם מחוץ למסגרת המאבק הלאומי שיש בין העמים. זכורה לכולנו שריפת בתי הכנסת בגוש קטיף ע"י פורעים ערבים ובוודאי שאין לרדת לדרגתם של אויבנו. מעשה כזה אינו משרת כל מטרה חיובית ואין לעשותו".

/News/News.aspx/197710

סתם שאלה ?otk100
איך זה לא מקדם את התג מחיר?? "מעשה כזה אינו משרת כל מטרה חיובית ואין לעשותו"

מילא שהיה אומר שהמטרה לא מקדשת את האמצעים אבל להגיד שזה לא עוזר ??? תמוהה?
לענ"ד הכתבה לא אמינה ולא נכונה כללהשם הוא המלך!
הרי על רוב נערי הגבעות - 'אי גיוס ליחידיות קרביות כמו השייטת וכדו' - אינו נחשב כלל איום, ואדרבה, רבים רוצים להשתחרר מחובת הגיוס לצבא הגירוש - ועל כן נראה שהכתבה מופרכת בעליל, כמתאים לאתר לא רציני זה.
"הרוח שלהם" - אתה מוכן לפרט יתר?צחקן
בעז"ה.

בעיני אתה מבזה תלמידי חכמים. כבר לא מדובר פה על אחד שניים, שברור שיכולים להיות גם פושעים המתהדרים בתואר 'רב' ובבקיאות בתורה, אלא על הרבה יותר. לאור רוחו של הרב אליקים לבנון כמו שאני מכיר אותה, אתה טועה טעות מרה.
למה רק אחד או שניים יכולים להיות פושעים ???otk100
הרה"ק בעל הדברי חיים כותב בספרו שבדרו רוב הרבנים הם 'ערב רב'
בהתחשב בירדית הדורות אתה יכול לחשב לבד על דורנו...
קראתי את זה ב'אם הבנים שמחה'צחקן
בעז"ה.

גם אם 'רוב הרבנים' בתקופתו, הרי שהיום אנחנו במצב שונה במידת מה, לא נראה לי שניתן לשליך על הכל. וגם אם הרוב- הרי שצריך להוכיח את האשמה ברב מסויים, ולא לצאת לפני כן נגדו. זה גם מחליש אותנו. פגיעה במי שנחשב רב פוגעת בתורה בכלל (כמו גם החשבתו של מי שאינו כזה ככזה), כיוון שהיא פוגמת במסורת. וכאן המקום להאריך אם יש צורך.
כדאי לקרוא מה שנאמר עליו בגל"ץ השבועהשם הוא המלך!
התייחסו אליו בחוסר רצינות מוחלט ובביטויים מעליבים. חלילה לי מלהצדיק אותם, אך הדבר מראה שכאשר מדברים לעתים כך ולעתים אחרת, ו'מזגזגים' - לא רק שהדבר אינו מוסיף הערכה - הוא גורם לזלזול עמוק.
בנתיים אכן אין לגעת.צחקן
בעז"ה.

המדינה צריגכה להפסיק שם את ההסתה- בשלב הבא, ש'יד ישראל תקיפה' - בהחלט כנראה שכן. (וכדאי שבמסגרת השלטון)
>צחקן
בעז"ה.

אכן גם לי לא אכפת, אבל אם היא כבר קיימת ואפשר לדרוש ממנה לעשות דברים טובים (ולא שאני מצפה -אבל אפשר לנסות) זה יותר חכם מאשר להתנגד בידך - שאז אתה דופק לעצמך את כל החיים.

לY.Sאנונימי (פותח)
מה הבעיה בחבר'ה שמתורת החיים שמתגייסים אחרי שהם מתחתנים?
יש לך הצעה איך להיפטר מהצבא?
מה לעשות שקשה לסיים עם הצבא בלי לשרת בצורה כלשהי! הצבא לא מוותר בקלות על כל אחד,וזאת הסיבה שרבים מעדיפים אחרי שהם מתחתנים לסיים עם הצבא בצורה זו או אחרת.
ל-y.s. - בנושא הצבא: נראה שזה יותר מתוך אילוץהשם הוא המלך!
ולא מתוך 'אידיאל' וכיו"ב, ולכן קרשה לי לראות נערי גבהעות מכל סוג, שיוותרו על מאבק עיקש על הארץ, רק כדי 'להתקבל לסיירת'. נראה לי שדוקא הכתב של אותו אתר הזוי - הוא זה שחי את המציאות של לפני 20 שנה.

ולצחקן: נכון שמעשית זה קשה היום, אך אין לכך שום קשר ללכנות מקומות של עבודה זרה בתואר 'קדושים', וה' ירחם.
בסדר. אבל ברגע שזה 'קדושים לדתות אחרות'צחקן

בעז"ה.

אין בזה שום קדושה.

עזוב, זה ביטוי מכוער ודוחה שנלקח משפת השמאלהשם הוא המלך!
וכמו שנכון תמיד: 'חכמים הזהרו בדבריכם'.
גם אם הוא התבטא ביחס ל'דתות האחרות' - הרי שבכותרת כבר היה כתוב: 'המקומות הקדושים'.

מדוע לא לומר 'מקומות של ע" ופולחן של גויים או משהו בדומה לנ"ל, ומדוע בכלל לגנות מעשה שכזה?
מי שבאמת מבין את הרוע שבצבאהפטיש
יכול באמת  לא להתגייס!
ואכן היוםזה מאד קשה לקבל פטור, מאז שיובל שם טוב מקדומים נהיה סגן מפקד הלשכת גיוס ירושלים,
אבל מי שמבין שלהיות חייל בצבא הזה זה לא בא בחשבון ומוכן לשבת קצת בכלא צבאי בשביל זה יכול
בכיף להוציא פטור.
ולדעתי ומניסיוני, צריך להתחיל כשמקבלים את הצו ראשון בשליחת מכתב שמפרט את עמדותיך על צה"ל, והתחייבות לסרב פקודה על כל דבר הכי קטן שנוגד את התורה, החל מלשמוע הדרכות של בנות ולהיות  בפלוגות מעורבות, דרך חילול שבת מיותר וגירוש יהודים, ועד טוהר הנשק המטומטם...
ומי שזה רלוונטי לגבב, יכול לשלוח במסר אישי ואוכל בע"ה לתת יעוץ בתור אחד שקיבל פטור ויעץ לעוד  כמה שהצליחו..

לגביו*צחקן
בעז"ה.

גם אם אתגייס- אני מעוניין לשמוע. היום עיינתי באתרי תנועות השמאל.
איך אתם מעיזים לפתוח ת'פה כנגד אנשים שקרו,שנואנונימי (פותח)
ושמשו ת"ח יותר ממה שתעשו כל ימי חייכם!
תתביישו לכם!
בשם "כביכול" מצוות יישוב ארץ ישראל סודגרים את כל התורה והתרי"ג,מה עם כבוד ת"ח,אהבת ישראל,אהבת הזר?!
אל תחשבו שאני שמאלן מחבק ערבים וכו',אלא אני נזהר בכוד רבותיי,וכן רבותיהם של אלו שאיני חושב כמותם,אבל אתם פותחיםת'פה בלי חשבון כאילו אתם גדולי הדור או למדתם חצי ש"ס או יותר!
לאט לכם מלפסול רבנים רק בגלל דעה פוליטית כזו או אחרת,במיוחד שלמיטב הבנתי,ומן הסתם אני טועה,הרב לבנון מוחזק כאחד הרבנים עם הדעות היותר פנאטיות בציבורנו...
חנוכה שמח!
אסור ללמוד מצה"ל שמתגרה בגויים ומפציץ מסגדיםאנונימי (פותח)
אכן, זהו דין תורה שאסור לפגוע במסגד!!!אנונימי (פותח)
פסוק "לא תעשון כן לה' אלוקיכם"!!!

????otk100
מה הקשר ?

הקשראנונימי (פותח)
שדברו על זה שהר' אליקים לבנון אמר שאסור לפגוע במקומות קדושים ושהוא "נפל במבחן"
וש"אין בזה שום קדושה" וכו'- אז הראיתי שיש בזה קדושה
אבל הם מאמינים בא-ל אחד,רחלקה
בעזהי"ת.

שהוא במקרה גם א-ל היהודים.
הקב"ה = אללה.
בצדוקים אולי מותר לפגוע-אנונימי (פותח)
(סברא) כי הם יהודים כופרים בעיקרי התורה.
לגוים אין חיוב להאמין בתורה.(7 מצוות- ע"ז, עריות, שפיכות דמים ,אבר מן החי, ברכת ה' (סגי נהור), גזל, ולהעמיד בתי דינין { סימן -3חמורות,אבג"ד})
אפשר מקור להיתר פגיעה בבתי מינים כמו צדוקים וקראים?
מה זה קשור אם הם עובדי ע"ז או לאהפטיש
הם במלחמה איתנו וזהו, ואם זה שישרפו להם מסגד זה יעזור לנו שהם יותר יפחדו, אז שורפים!
ואם הצבא לאיודע להילחם ומותיר  אותנו בלית ברירה אז יש יהודים צדיקים שלוקחים על עצמם להיות אלה  שמגנים עלינו!
מסגדאנונימי (פותח)
מה שכתבתי בעניין מסגד-
 מוסלמים אינם עובדים ע"ז ,ומתפללים- אם לא לע"ז ,אז למי אם לא לקב"ה?
כנראה שהדין הוא שכן מותר לפוצץ מסגדים!מעוז אסתר

המתכננים האחרים פעלו מתוך מניע אידיאולוגי טהור. יהודה עציון מעפרה, איש המחתרת היהודית שנעצר ב-1984, היה איש מוכר בחוגים של גוש אמונים באמצע שנות ה-70'. הדבר האחרון שאפשר לומר עליו הוא שאינו שפוי.

מדובר באיש הגות וספר, אמן וכותב מוכשר מאין כמוהו. השותף שלו לתכנון פיצוץ המסגדים הרב ישועה בן-שושן קיבל את ההשראה שלו מעיון בספרי הקבלה. גם יואל לרנר, איש תנועת כ"ך שנידון ב-1977 לשלוש שנות מאסר אחרי שעמד בראש התארגנות שעמדה לבצע פיגוע על ההר, לא היה מטורף.

להפך. מדובר באיש חינוך שהקים בית ספר תיכון דתי בקריית שמונה ולימד בישיבות תיכוניות בירושלים. ביום ראשון הגיע יהודה עציון לכנס בהיכל שלמה. הוא ישב בצדי האולם, שמע את הדברים ואכל את עצמו מבפנים.

אחרי שהשתחרר מהכלא הקים את תנועת "חי וקיים", והמשיך להטיף להרס המסגדים. בשנים האחרונות הוא שינה קצת את דרכיו והיום הוא לא מתנגד לפעילות אלימה ומזיקה של בודדים, וחושב שצריך לשכנע את הממשלות לבצע את "תוכנית הטיהור".

הכל יכול לקרות!!!

בקיצור זה די ברור שאם האנשים המוזכרים מעלה ניסו לפוצץ בעבר מסגדים כנראה שיש לזה היתר הלכתי ! ! !
ל- Y.S.: תתבייש לך!!איך אתה מזלזל ברבנים ומתייחסאילת-השחראחרונה
אליהם כאילו הם ברמה שלך!!
איך אתה מעז?
אתה יכול לחלוק על דעותיו הפוליטיות של רב מסויים, אך מכאן ועד לזלזל בו אישית
ולערער על מעמדו כרב?
איפה הכבוד וההערכה לרבנים?
קודם תגיע לרמתו של הרב , לרמת ידיעתו בתורה ובהלכה, ואח"כ, אולי אולי, תוכל לשפוט אותו.
כדאי שתעשה חשבון נפש עם עצמך, אם מה שמניע אותך זו התורה וההלכה, או שמא [וכך זה נראה לפי התנהגותך,] הרגש האישי שלך, הדחף הזה לכעוס ולהתלהם??????????
אני ממש מזועזעת מהזלזול הזה!
א"י לא אמורה לגרום לבאדם לעבור על דדרך ארץ וכבוד בסיסי!ועוד לרבנים!!!מורי ההוראה שלנו!
אם אתה מתייחס אליהם כך, מה לנו כי נלין על זלזול אחרים ברבנים??
חנוכה שמייח!
קצת ענוה לא תזיק לך!אבא שמואל
למה לעזאזל לא מוחקים את ההודעה הזאת ?מישהו10
אתה יודע שאתה משחק באש ?
למה הרבנים הציוניים תקועים על רעיון של שלוש דתות?אנונימי (פותח)
זה אומר שמותר לשרוף מקדשים של דת הינדו?
כי לבודהיסטים אין כלום עם ירושליםאנונימי (פותח)
אבל אוהבים לטעון שירושלים חשובה לשלוש הדתות המונותאיסטיות, וזה נורא מגניב היום להיות "פלורליסט" (שזו, כנראה, מילה נרדפת לאיבוד הזהות העצמית לחלוטין). 
מה נסגר עם המדינה המעוותת הזו?רק אני123
למה להתגייס???נקמה!!!
מה נער יהודי מבולבל לא יעשה בשביל      אנונימי (פותח)
לקיים את על חרבך תחיה..
יהודים לא מסייעים לשב"כ עויין ופוליטי שמשתמש בסוכנאנונימי (פותח)
בסוכניו, לא כדי לשמור על יהודים וסדר, אלא נגדם ונגד ארץ חמדה!
ואתם, קדושים? אולי נשרוף אתכם? [לכל המגיבים..]אחת מהשומרון
בס"ד
"חכמים- הזהרו בדבריכם". ק"ו טיפשים.

חבר'ה, לפני שאתם כותבים תגובה- תחשבו אם היא מוסיפה טוב בעולם או לא.

לפני שאתם בודקים מה נקרא קדוש- בדקו שאתם קדושים לד' אלוקיכם.
ולשלול לגמרי דעה של יהודי אחר, ועוד לא סתם יהודי- אלא תלמיד חכם גדול שנלחם מלחמת קודש למען הארץ הזאת- זה בטוח לא קדושה. לתשומת לבכם.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה