|
|
פקחי המנהל האזרחי הגיעו לכוכב השחר ונחסמו ע"י תושבים
פקחי המנהל האזרחי ושוטרים, הגיעו לישוב כוכב השחר לתעד את הבניה באזור האשקוביות בישוב. הפקחים נחסמו ע"י ילדי גן שלא איפשרו את המשך נסיעת השיירה. לאחר דקות ספורות תיעדו הפקחים את אחד הבתים ועזבו את המקום.
חתול ועכבר: נחסמה כניסת פקחי הבנייה לכוכב השחר ונכנסו משער צדדיראובן שטיין כ"ג כסלו תש"ע - 10/12/2009 15:55
חתול ועכבר: פקחי המנהל האזרחי ניסו להיכנס להתנחלות כוכב השחר אך נחסמו בכניסה ליישוב. לאחר חילופי דברים עם התושבים, נכנסו הפקחים ברגל לאחת השכונות דרך כניסה צדדית ליישוב. הם צילמו מבנה של אחת המשפחות, המצוי בהליכי הרחבה, ועזבו את המקום. המלחמה צריכה להתמקד באויב החילוניאנונימי (פותח)החילוניות היא התשתית לרקבון המוסרי ששולט היום במוסדות השלטון.
כל מי שמאמין בראש ממשלה חילוני או במפקד בצבא חילוני או שופט חילוני וכו' וכו'הוא בעקיפין שותף לקריסת המערכות
לחילוני אין שום דבר עם ארץ ישראל כי כל זכותנו על ארץ ישראל מגיע מהתורה וכל הפוליטיקאים החילונים שמדברים גבוהה על ארץ ישראל זה בשביל אינטרסים אישיים ולתקבלת תמיכת אנשי הימין
חייבים להפנים בול*יט!!!!!!אהודאני לא דוס, ואני מכיר המון אנשים טובים, נאמנים לארץ, שאינם דתיים. וזה שטויות מה שבילבלת ת'שכל כאן! אני מכיר כמה אוכלי חזיר,שלחמו בעוז למען שחרור הארץ וכמה שמתו על ארץ ישראל, אז, נכון.. זכותנו על ארץ ישראל, היא מהתורה, ומכאן שורש המצווה להתיישב בארץ ישראל, אבל "ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה"!!! חילוני הוא לא אוייב!!! מה שפירסמו שפקח נפצע !! זה שקר של המנהל והמשטרהמעוז אסתרמה שפירסמו שפקח נפצע מאבן !! זה שקר של המנהל והמשטרה !!!
לא זרקו שום אבן אפילו לא גרגיר !!!!!!! באמת חבל שזה רק שקר שלהם וזה לא קרה באמת.הפטישהאויב החילוניאבא שמואלאין הכוונה שהחילוני הוא האויב אלא החילוניות, או במילים אחרות מה שנקרא "תרבות(???) המערב". דרך אגב, כל עם ישראל קדושים אין יהודי חילוני. אבל לצערנו הרב ישנם יהודים שלע"ע מתנהגים כמו גויים, וכמובן שאין להלחם בהם אלא במה שהם מייצגים. אכן, אין פה 'שחור ולבן'....השם הוא המלך!יש 'חרדים', 'דתיים', 'מסורתיים', 'חילוניים', 'שמאלנים', וכו' וכו', וקשה להצביע על קו מסויים המפריד בין הקבוצות.
עדיף 'חילוני' כיריב לוין למשל, על 'דתי' כאורי אורבך.
השאלה היא מהיכן הם שואבים את זכותם על הארץ - מבן גוריון הרשע או מתורת ישראל, וזה אולי תמצית ההבדל.
העניין הוא לא להלחם בחילוניות אלא להפוך אותהחילא דמשכנאליהדות מה שנקרא בפי העם 'הפצות' - להפיץ את אור ה' יתברך בעולם. ואם ה"אויב החילוני" ינצח אותך?חלב ודבשמה תעשה אז?
בסופו של דבר החילוניים הם הרוב בארץ ואנשים כמוך הרואים בהם אוייב הם קבוצה זעירה ושולית עד כי אתם כחגבים בעיני הציבור החילוני.
אני פעם למדתי בצבא את האמרה הבאה: "אם אתה משתין על הצבא - הצבא נרטב. אם הצבא משתין עליך - אתה טובע!"
על כםן אני מציע לך לא רק לבדוק מנין השנאה העצומה הזו שמפעפעת בך כלפי אנשים החושבים אחרת ממך אלא גם מה יקרה אם הם יחזירו לך באותה מטבע. החילונים הם רוב זמני מאודצחקןבעז"ה.
יש בארץ כ-19% ערבים, 17% חרדים, ואחוז דומה של כיפות סרוגות למינהן. החילונים -אשכנזים-שמאל אידאולוגי (שבניהם יש "שמאלנים" איתם אפשר להסתדר ו"סמולנים" -בוגדים שא"א להסתדר איתם), הם 13%.
אולי כרגע הם הרוב. בדור הבא בכלל בכלל לא. הם לא מתחתנים ו/או יולדים (וגם אם הם יולדים - ילודה מחוץ לנישואין מולידה ילדים פחות איכותיים מבחינה רגשית ויכולת ההתדרדרות גדולה).
חישובי קיצין חסרי תכליתחלב ודבשרק בתל אביב נולדים מדי שנה כעשרת אלפים תינוקות.
יתכן והמלחמה אליה מייחל הכותב הקרוי בינקי תפרוץ הרבה לפני שהתחזית שלך תתממש. לדעתי צריך להילחם על כך שתיהיה פה מדינה יהודיתנקמה!!!לא בחילוני או דתי כזה או אחר ישר כוח למפגינים אלוקים יפנק אותםנקמה!!!לכל מי שכותב נגד החילוניםליאור 1רובם הם תינוקות שנשבו או עושים עבירות בשביל ה"כיף" אבל שמאלניות זואת פשוט ר-ש-ע-ו-ת !
אני לא מאמין שיש בארץ אנשים שעדיין שמאלנים כי הם חושבים שכך יהיה טוב במדינה הבל הבליםחלב ודבשאנשי השמאל הם אנשים טובים וישרים שטובת המדינה לנגד עיניהם בדיוק כמו רוב הציבור הימני.
תלוי איזה.עוזיהבעצם, אתה צודק, כי מי שהוא שמאלני אכפת לו מטובת המדינה ומטובת עם ישראל. מי שלא אכפת לו מאלו, הוא כבר פוסט-ציוני, אנשים כאלו הם באמת סתם בוגדים. מפלגת העבודה מרצ וכו'ליאור 1הם באמת פוסט ציוניים במקרה הטוב ... אתה נסחף.עוזיהאפילו על מרצ לא הייתי אומר זאת באופן גורף. ובמפלגת העבודה ודאי שיש עדיין אנשים שאכפת להם, ושעושים זאת מתוך דרישת טובת עם ישראל. מי שנותן לסמיר קונטר לסיים תוארליאור 1בכלא ולהתחתן ותנאים כמו בית מלון -טובת המדינה לנגד עיניו ??!! המחבל קונטאר התחתן בהתכתבותחלב ודבשבדיוק כמו המרצח הנתעב יגעל עמיר, אלא שלהבדיל מהפושע עמיר - המחבל קונטאר מעולם לא פגש את אשתו ולא ראה את פניה. עמיר לכל היותר ניסה לרצוח. הכינוי רוצח נתעב הוא שקצחקןלחלב ודבשהרב כהנא צדקאחרי שתגנה את כל הרציחות של רבין שרון אולמרט פרס וכל שאר המרצחים אז אולי תגנה את הרצח של יגאל אמיר אני בא להדגיש אני לא בעד הרצח!!! אבל מי אני/אתה שנגנה אותו!! אל תדון אדם עד שתגיע למקומו!! ומי אתה שתאסור עליו להתחתן או להקים משפחה ומי אתה שתישפוט אותו אתה לא פחות רוצח ממנו את עונשו (הלא מוצדק) הוא כבר מקבל אבל מי אתה שתקשה את העונש? לא הבנתי את הקשקושים שלךחלב ודבש1. מה פשר השאלה "מי אני שאגנה אותו"? אני אזרח ישראלי שמגנה את המרצח יגעל עמיר שרצח את ראש ממשלת ישראל יצחק רבין הי"ד. זכותי המלאה לגנות אותו ולהגיד מה דעתי עליו וכך אני עושה.
2. מה פשר הטענה "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו"? האם זה אומר שאסור לי לקבוע דעה על סמיר קונטאר למשל?
3. מה פשר האמירה שאני "לא פחות רוצח ממנו"? את מי רצחתי?
4. מדוע ענשו לא מוצדק? מה בעיניך העונש המוצדק על רצח? אז תתחיל להבין דחוף כי זה לא קשקושים!!אורייןבס"ד
אנחנו מגנים את המרצח הנתעב יצחק רבין ימ"ש שרצח יהודים באלטלנה ובהסכמי אוסלו הי"ד של הנרצחים אממ בעצם ה' נקם דמם(אממ יגאל נקם
)יש הבדל בין ערבים מסריחים שנלחמים נגד עמ"י ובין יהודי צדיק הי"ו שקיים את "הקם להורגך השכם להורגו" והרג רוצח שרצח מלא יהודים באלטלנה, אוסלו והסכמי השלום!!! יגאל=גואל, עמו מיד יצחק רבין לא להאליל את סוכן השב"כ יגאל עמיר!משה(יגאל עמיר עבר קורס אבטחה בשב"כ ועוד כל מיני דברים מעניינים)
מה שעשה יגאל עמיר היה מיותר ומזיק, והועיל בעיקר לשמעון פרס ימ"ש שנהיה (בפעם השניה בלי שנבחר) ראש ממשלה והמשיך תוך ניצול הרדיפה התקשורתית את מסע הרצח וההרס של הערבים. כבוד נשיא המדינה מר שמעון פרסחלב ודבשהיה ראש ממשלה פעמיים, בפעם הראשונה לאחר הבחירות של 1984 בהם הביס המערך את הליכוד וההצהרה שלך שהוא לא נבחר היא סתם קשקוש מטופש.
בפעם השניה הוא היה ראש ממשלת מעבר לאחר שאיש הימין חובש הכיפה רצח את ראש ממשלת ישראל.
והרוצח הנתעב לא פעל לבדו, היו לו שותפים שהודו והורשעו בבית משפט. גם אתה היית מודה בלחץ הזה.צחקןבעז"ה.
וכן, תזכיר לנו מי חשב שהוא רציני?
היצור הזה ישן בעזרת נשים של ביתכנ"ס בבר-אילן כל פעם. לא נראלי שמישהו חשב שהוא שפוי בכלל. רק הסבר אני מבקש.איציק הג'ינג'יאחרי הרצח מצאו שהכדור נכנס מהכיוון השני ולא מאיפה שיגאל ירה.
יש לכם הסבר? חבל שאתה מאמין לשקרים הללוחלב ודבשחבל מאד מאד א. הוא לא סוכן שבכאורייןבס"ד
ב. גם אם כן.... כל הכבוד לו!!! ישוחרר יגאל עמיר !! זה שהכהניסטים אוהבים פושעים זה לא דבר חדשחלב ודבשוזו גם הסיבה שכבוד הרב כהנא גולגל וגורש בחרפה מכל המדרגות של הציבוריות הישראלית. לחלב ודבש ה"לא חכם" בלשון המעטה..אנונימי (פותח)אתה זה שאוהב פושעים!! רבין הוא רוצח!! אם בנאדם שרצח אלפים מ"אנטלנה" ועד הסכם אוסלו קימפ דיויד אוסלו ב' ושאר ההסכמים ראוי להיות ראש ממשלה בשבילך אתה זה שאוהב פושעים אבל מה לעשות שהיום זה לגיטימי שפושעים שולטים וצדיקים יושבים בכלא אל תדאג יבוא יום שאנחנו ניהיה בשלטון וכל הפושעים מרבין אריאל שרון אולמרט ביבי פרס ושאר הפושעים המרצחים לא יזכרו בהסטוריה הזאת!! ואל תדאג לא רחוק היום!! אנחנו כבר בכנסת!!! ![]() ואם לא אנחנו נעלה לשלטון המדינה הזאת תתפורר והכל רק בגלל אנשים כמוך!! בת ציון השכולה עוד יבוא יום נקמה- כי יום נקם בליבי ושנת גאולי באה מקריאת ההודעה האוילית שלךחלב ודבשניתן להבין מדוע עם ישראל כה שונא את הכהניסטים.
לא פלא שהרב כהנא נרגם בביצים סרוחות ועגבניות רקובות בכל מקום אליו הגיע, אם גם הוא דיבר בכזה סגנון אז זה בהחלט מסביר הכל. הוא לא דיבר בסגנון כזה .צחקןבעז"ה.
אבל הוא ידע לעבוד עם אנשים בסגנון כזה.
ורק שתדע, בכנסים של כהנא היו אלפים. אמי מורתי לדוג' היתה, ואמרה שהוא מילא אולמות שלמים.
חלב ודבש "המרחם על אכזרים (רבין) סופו שאיתכזר לרחממעוז אסתרחלב ודבש "המרחם על אכזרים (רבין) סופו שהתאכזר לרחמנים (כמו כהנא לדוגמא) !
רבין רצח 16 יהודים באנטלנה !
רצח אלפים בהסכמי הטירוף שלו!
וגרם שהיום ירחצו עוד אלפים!!!
ולכן כדאי שתשמור על הפה שלך ועל היד שלך ! אתה גם בור וגם שקרןחלב ודבשנתחיל בכך שאניית המרד של האצל נקראה אלטלנה ולא אנטלנה.
להלן העובדות בפרשה על פי ספרו של שלמה נקדימון, שהיה יועץ התקשורת וחברו הקרוב של מנחם בגין המנוח.
בפרשת אלטלנה (אניית הנשק שהביאה נשק לאצל בניגוד להוראות ממשלת ישראל) נהרגו 19 אנשים, שלשה חיילי צה"ל שנהרגו מידי האצ"ל ו 16 אנשי אצ"ל שנהרגו בידי צבא ההגנה לישראל.מפקד כוחות צהל במבצע חיסול המרד היה סא"ל צבי אורבך שפעל בכפיפות ישירה ליגאל ידין, ולא יצחק רבין.
4 מאנשי האצ"ל נהרגו בקרב בכפר ויתקין ו - 2 כשניסו לירות בחיילי צהל במחסום בבית דגן, 5 על האניה מירי התותח, 5 בתל אביב בעת שניסו לכבוש את מטה הפלמח ברחוב הירקון.
.
אנשי האצ"ל שנפגעו על האניה נפגעו מפגזי תותח שנורו ממחנה יונה בפקודה ישירה של צבי אורבך. שני חיילי צהל נהרגו בידי מורדי האצל בכפר ויתקין ואחד בתל אביב.
אנשי האצל באו על ענשם כשניסו להרים יד על מדינת ישראל ועל צבא ההגנה לישראל וראוי כי תשנן את הלקח זה היטב היטב.
בקיצור, כל הדברים שכתבת על יצחק רבין הי"ד הם דבר שקר ושטות המעידים על כך שאין לך מושג על מה שאתה מדבר. לחלב ודבש אם אתה חופר אז לפחות שיהיה נכון!!אנונימי (פותח)אז ככה: א: לא צהל ירה על אלטלנה אלה ההגנה!! ב: רבין אמנם לא פיקד ראשי אבל פיקד על קבוצה קטנה בעסק המסריח הזה ויש הוכחה מוסרטת שלו שלא מצאתי כרגע אבל אני ימצא ויעלה לפה!! ג: רבין אמר שהוא הורה לירות על הספינה אבל ברגע שהאנשים נכנעו וקפצו למים סא"ל צבי אובך ימ"ש הורה להמשיך לירות!!!! רבין היה הרוצח הישיר של כל העסק!!! אתה ממשיך עם השטויות שלך?חלב ודבשאין לך כל סימוכין לדבריך.
אני הבאתי ציטוטים מספרו של שלמה נקדימון שהיה חברו של מנחם בגין ויועץ התקשורת שלו.
אתה מסתמך לכל היותר על דמיונך הילדותי ועל סיפורי מעשיות ששמעת מפי אנשים הדומיםלך. מי ששונא כהניסטים זה אתה אויל דבילאנונימי (פותח)שלא מועיל.. הרב כהנא לא נרגם בשום מקום הרב כהנא הי"ד בוזה רק ע"י חנפנים פחדנים כמוך כמו רבין וכמו שאר השמאלנים רוב העם היה בדעתו!! וגם היום כמעט 20 שנה לאחר הרצח הוא ממשיך להתקיים!! ורק בגלל טיפשים רפסנים אפסנים כמוך שחושבים שהם זה הרוב ושהם יכולים לנהל את כל העולם על האצבע אנחנו לא בשלטון אבל יבוא יום נראה מי צודק דרך ההתרפסות האפסית שלך או דרך המלך שלי!! אם אתה לא מאמין לי תקרא קצת ספרים של הרב (לשיכים בעיניכם יכול להראות לך הכי טוב) ותראה שהוא צודק!! ותלמד הסטוריה לפני שאתה חופר ואומר שהוא טעה!! כהנא גורש בחרפה מכל מקום שאליו הגיע בארץחלב ודבשפרט אולי לאי אלו התנחלויות או שכונות בירושלים.
זכורות במיוחד אסיפות שניסה לקיים בערי השרון (כפר סבא ורעננה) שבהם המשטרה בקושי חילצה אותו מזעם ההמונים שבאו לגרש אותו ואת חסידיו.
ועד היום העם שונא את הכהניסטים, אתם שנואים גם בהתיישבות ביו"ש וגם בגוש קטיף לא ניתנה לכם דריסת רגל.
לפיכך נראה לי ש"דרך המלך" שלך אינה אלא סימטה דלוחה ואפלה. זו אולי רשעות, אבל פרנסה טובה מאודמשהתקציב שמן מהקרן החדשה לישראל והאיחוד הארופי מבטיח שלא יחדלו שמאלנים מקרבנו. חחח אני אתן תגובה גם פה למה אני ממש נהנה ליקרואdovi2את כל החפירות האלו... מי שלא הבין "חלב ודבש" זו תוכנה שהשב"כ שתל בפורומים השונים כל פעם היא באה בניק אחר ותפקידה לנסות ולחמם את השטח. יש איש שב"כ כזה שתפקידו לדאוג להתססה בפורומים (שמפניה וירטואלית). יש לו מאגר גדול של ניקים שכל פעם מופיעים בפורומים השונים באמצעות תוכנה ונותנים תשובות ע"פ בסיס מסויים לתגובה שלפניהם. מדי פעם לאותו אדם יש תפקיד לכתוב תגובה ארוכה יותר כדי שבאמת יחשבו שהוא אדם ולא תוכנה. וההוכחה- כל הטרולים פה בפורום כותבים בכמעט כל תגובה שלהם את אותם המילים בדיוק. תבדקו. נ.ב. אני עושה עבודת מחקר על קונספירציות התחלתי במחקר ברגע שכתבתי את המילה הראשונה שלי בתגובה הנוכחית ואקריא את מסקנותי ביום השנה לפטירתו הבלתי מוסברת בטרם עת של ברי חמיש. אתמול ב23:00 היה ג'יפ לבן של משטרה בכוכ"שליאור 1אחרונההדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א![]() אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א
![]()
אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה![]() כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפתקיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט? בואו נארגן קבוצה ונתקדם. ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ אליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשהאף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם. שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ אאשמח למידע איזה מידע?רקאניכל מידענ אאחרונהרצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ אבס"ד
שלום לכולם! כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון. תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!! תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ אלהצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונהכזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים. אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור". אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'. אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמידשל יהודים בואו ורשו ארץ ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש.. אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפתיא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבארוהעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים) עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר🤩פתית שלגאחרונהגבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+הוא רוצה שננציח אותו וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס חווה על שם צרלי קדימה. מי לוקח את הכפפה. לטרמפ יש ישוב, למה שלצרלי לא יהיה? (גבעון חובט במצח)ימח שם עראפתהגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
|
)