למה אני לא מתחסן?
אנחנו מחולקים עכשיו לשתי מחנות - מתחסנים נגד לא מתחסנים
אני נמצא באמצע. לא אכפת לי. יגידו לי להתחסן אתחסן. לא יגידו לא אתחסן. לא מזיז לי.
אבל לצערי הרב אני היום, לאחר קריאה של כל מה שקורה פה בפורומים האלה אני פותח צד שלישי - מתנגד למתחסנים!
לא אכפת לי שתתחסנו. באמת. תהנו!
אבל למה שתהיו כל כך רעים לאלה שלא מתחסנים?? איזה מין יהודי מדבר ככה על יהודי?? ומי אתם שתורידו את תואר ''הרב'' ממישהו שהלוואי שתגיעו לטיפה מהתורה שלו?? רוצים שישימו גם תלאי צהוב??
אני לא רוצה פה דיון אם אני צודק או לא. אני רוצה שנתעורר כחברה להבין שאם לא נתעורר על החיים שלנו ונתחיל לגלות אהבה אחד לשני - כמו שלא היה חיסון לחורבן בית שני שנגרם משינאת חינם, ככה יגיעו עוד ועוד חורבנים שעוד אלפי שנים אנשים ישבו ויכעסו עלינו - למה הם לא פשוט אהבו אחד את השני?? גם לחורבן שלנו שיגרם מהשינאה לא יהיה שום חיסון שיפתור אותו.
בואו פשוט נאהב! מה אכפת לכם? שום מוות לא שווה את השינאה הזאת! אני מוכן להקריב את עצמי ואפילו למות כדי שתהיה אהבה אמיתית בעם.. בואו רק תושיטו יד אחד לשני ויהיה בסדר! הקדוש ברוך הוא רוצה אותנו אוהבים!
(הסיבה האמיתית לכך שאני לא מתחסן היא רפואית ואישית. באמת לא אכפת לי להתחסן. פשוט לא מבין למה ככה לשנוא.. כואב לי באמת לראות את זה)