ההורים שלי רבים מאז שאני זוכר את עצמי, אבל רק כשאין אנשים שלא מהמשפחה הגרעינית, לצערי יש מידי פעם "נפילות" והם כן רבים גם כשיש אנשים אחרים בסביבה.
אנחנו גרים בבית פרטי ביישוב דוס, ואני מכיר רק משפחה אחת ביישוב שהתגרשה (במקרה הבכורה שלהם חברה של אחותי). וכשההורים שלי רבים אם אתה מחוץ לבית, אפשר לשמוע אותם בערך 15 מטר מחוץ לבית. צעקות ובלגנים.
הערב אחותי אמרה לי (לא הייתי בבית באותו זמן) שהם עוד פעם רבו (לצערי אני כמעט כל לילה חושב האם יש יומיים רצופים שהם לא רבו, ופשוט לא עולה לי) ואמא שלי צעקה שהיא מתחרטת שהיא התחתנה עם אבא שלי.
ואם זה לא מספיק, אני הבכור, בכיתה י' אז יש לחץ לימודי, שרק יגדל, ויש מתחתי חמישה אחים בגילי 5-11 שאני מרגיש מעין מחויבות להגן עליהם מהריבים של ההורים, והאחים רואים בי יותר מאח, אולי אפילו כמו אמא, כי אמא שלי מפורקת מהצרחות של אבא שלי והיא בקושי מעבירה שלוש שעות בלי איזה בכי.
אחת הסיבות שאני לא רוצה שהם יתגרשו ושהם לא יגיעו לבית משפט, זה כי הבנתי שאם יש להורים נער, אז שואלים אותו בבית המשפט עם מי הוא יותר רוצה להיות, ואני מתבייש להגיד (גם אם רק השופט ישמע) שאני לא רוצה להיות עם שניהם. הם פשוט הרגו לי את הנפש.
יש לכם איזו עיצה בשבילי איך לגרום להם ללכת לטיפול זוגי?
כדאי לציין ששניהם מאוד עקשנים, בצורה מטורפת. והם כמעט אף פעם לא שמים עלינו, הילדים.
ואם ח"ו הם יתחילו בגירושין, איך זה? גם התהליך מבחינה משפטית (אני תמיד נמשך למשפט), גם מבחינה נפשית, גם מבחינה חברתית וגם איך זה הולך אחרי זה עם המשמרת (ככה קוראים לזה?) של ההורים?
תודה רבה למי שקרא עד פה!!!!! אני באמת מעריך את זה!!!