רציתי לבקש את עזרתכם בבעיה אישית לא פשוטה שמאד מטרידה אותי.
ברמה העובדתית אני סובל מחרדה כפייתית מסוג ocd ומטופל תרופתית.
מבחינה תפקודית אני משתדל למקסם את כל פעיליותי ולשמור על צוטיבציה בריאה כדי לשמר אורח חיים נורמטיבי לחלוטין. לאחר תקופה קשה לפני כחמש שנים התחלתי טיפול יותר אפקטיבי וכיום אני סטודנט (לאחר לימוד תורה בישיבות בעבר)ומחפש עבודה משלימה בהתאם לשעות הלימודים.
הייתי כנראה מאד אופטימי בכל מה שקשור לתחום השידוכים. סברתי שבחורה שתראה התאמה ברמת התכונות והרגשות תיקח את נתוני הבעיה הנ"ל באופן יותר פרופורציונלי ותחליט על פי מכלול הדברים ויכולת הבניה המשותפת בפועל, בס"ד.
יתירה מזאת, חשבתי כי ההתמודדות שחוויתי תיטע בי מבט מאתגר ומבוגר שמקרין בשלות לנישואין בריאים יותר.
אבל, כמו שאמרתי נוכחתי לדעת (עד כה לפחות) לאחר מספר פגישות רב בשנים האחרונות שהנתון החרדתי מהווה אבן נגף משמעותית הן ביצירת חששות מהעתיד והן ברמת הבנייה של המהלך הרגשי בפגישות עצמן, בכל מה שקשור לנקודת הגישה המאד דרמטית בנושא זה מצד בחורות רבות ואיכותיות כמובן.
לאחר כל זאת רציתי לשאול כיצד הייתם מנסים לנתב את המאמצים בתחום זה ביעילות המירבית כאשר באופן כללי ולטובת העניין אציין כי אני מחפש בחורה איכותית, אינטליגנטית, שקולה, עדינה, סבלנית, בעלת כח נתינה והכלה, אוהבת ילדים ובכלל, אשת שיחה אמיתית כשהכל נובע מיראת שמיים ועבודה פנימית מתמדת ובריאה.
תודה רבה ובשורות טובות לכולנו.
)