אני מאוד אוהבת לצייר, אבל אין לי אף פעם רעיונות מה לצייר, אני בעיקר אוהבת להעתיק ציורים, או ציורי כאלו בשלבים בעיקר נוף...
יש לכם רעיונות מאיפה לקחת רעיונות לציורים?
אני מאוד אוהבת לצייר, אבל אין לי אף פעם רעיונות מה לצייר, אני בעיקר אוהבת להעתיק ציורים, או ציורי כאלו בשלבים בעיקר נוף...
יש לכם רעיונות מאיפה לקחת רעיונות לציורים?
אני לרוב מצייר כשעולה לי רעיון למשהו יפה, ואז אני פשוט עושה חיפוש בגוגל ומחפש תמונות, אני בוחר מה שהכי נראלי.
אבל את יכולה סתם - פשוט לעשות חיפושים בגוגל של דברים כאלה ודומיהם - שקיעה, זריחה, הרים , ים , נהר , חיות למינהם, וכו וכו
ידע והיכרות מעמיקה עם תחומי חיים הם המקור לרעיונות.
רעיון הוא שילוב, מניפולציה או פרנשות של מידע שקיים לנו במוח.
הידע שלנו וההבנה שלנו את היקום בשילוב עם האישיות שלנו - הם מחוללי הרעיונות.
הבנה ואישיות הם כביכול דברים נתונים (למרות שבהחלט ניתן לפתח אותם גם),
אבל ידע הוא משהו שניתן להעשיר ולטפח באופן אקטיבי ופשוט בכל יום.
אז כדי למצוא רעיונות כדאי להתחיל ללמוד משהו שמענין אותך. כל נושא שבעולם שרלוונטי לך ויש לך תשוקה אליו.
ככל שתעמיקי יותר - יהיו לך יותר רעיונות.
בנוסף, ללמוד את ההיסטוריה של עולם האומנות יכול להראות לך רעיונות שהיו לאומנים ואומניות אחרים.
ומשם יכולה לבוא השראה נוספת, תחילה בליצור מחוות, ואז לפרש בעצמך נושאים שעסקו בהם בעבר.
ולאט לאט יתגבשו להם רעיונות אישיים משלך.
בהצלחה ובהנאה!
חג שמח 
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173