ארץ ישראל זאת לא הנק' העיקרית!!אוריין
בס"ד
קידוש השם זה הנק' העיקרית!!!!
וזה עדיין לא סותר...dovi2
הרב חרל"פ כותב שבדורנו דור עיקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא א"י כפי  שבדור החשמונאים הנקודה העיקרית היתה לימוד תורה כי בזה בדיוק נילחמו אז היוונים, בנקודה הזו.
פירוט הדברים- מכיוון וקידוש השם הגדול ביותר אז היה בעצם למנוע/להילחם בחילול השם שנוצר ע"י היתגרות היוונים ובניסיונותיהם לטשטש ולעקור את התורה מעמ"י. היום קידוש השם הגדול ביותר הוא להילחם/למנוע את חילול השם שנוצר ע"י נתינת א"י לידי שונאי ישראל- בכל דור יש נקודה מסויימת שהיא אבן הבוחן בין קידוש השם לחילולו היום הנקודה הו היא א"י.
אז נכון שהמשפט הזה הפך להיות נכס צאן ברזל של נלא"י אבל הרב חרל"פ הוא זה שאמרו ואם שני גדולי תורה וענקי רוח כמו הרב כהנא והרב חרל"פ אמרו דבר מסויים אז כניראה שהוא לא סותר וצריך לבדוק איך הדברים של שניהם מתאימים אחד לשני כי אם אני יגיד הרב כהנא אמר כך והרב חרל"פ אמר אחרת אז ניראה לי שרוב האנשים ילכו אחרי הרב חרל"פ...
זה כן סותר.קטיף שנית
קידוש ה' זה דבר הרבה יותר נרחב מא"י.
תביאי מקורות, טיעונים למה את חושבת שזו הנקודה העיקרית.

"לדעתי פשטני מדי לקבוע שהמאבק הוא על ישוב הארץ", זה מה ש"קבעו" הגר"א,הרב חרל"פ,הרב צבי יהודה ועוד רבים-דובי כבר הביא קצת מקורות
אין מחלוקת.רחלקה
בעזהי"ת.

קידוש ה' זה משהו כללי, זה דרך חיים.
בניגוד לא"י שזה משהו יותר ממוקד וספציפי.
ע"י ארץ ישראל מקדשים שם שמיםנקמה!!!
גם אני יודעת לצטט.קראתיך
זה לא חוכמה..
צריך ליראות את זה גם בפועל.
במקום לחלל שם שמיים ולהיות בנים ובנות ביחד,תקדשי שם שמיים באמת.
כמו שאת מצטטת.

(לא היה אישי אליה.מדובר לאירגון שהיא משתייכת אליו."נוער כהנא")

לקראתיך- שקר וכזב!!!אנונימי (פותח)
על מה בדיוק את מדברת?
את בכלל היית פה פעם? שמעת הוצאת שם רע ממישו ואת מאמינה לזה תתביישי לעצמך!!!!
השיעורים והכל נפרד אם את לא מאמינה בואי ותיראי ואל תפיצי שקרים ששמעת משקרנים!!!!!!!!!!!!!
יש לי פה מלא לדבר על האולפנא שאליה את משתיכת ויש לי פה מלא לדבר על האירגון שלך "נוער למען א"י"
אבל אני לא עושה אתזה כי זה לא המקום ולא הזמן ובניגוד אליך מה שיש לי להגיד זה אמיתי אם את לא מאמינה אשמח להתווכח באישי אבל אל תפיצי שקרים בציבור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אגב,צחקן
בעז"ה.

אם תוסיפי עוד כמה סימני קריאה, הערבים ילכו מפה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מספיק?? הם הלכו??
וד"א זה עידו ונעים להכיר אני בן!!
סליחה.צחקן
מה הקשר????נקמה!!!
א. מה הקשר למה שכתוב למעלה
ב. זה לא נכון!!! אין לי מושג למה את כותבת את זה אבל את נשמעת ילדה ממש טיפשה בלשון המעטה את בחיים לא היית בשיעורים מה את יודעת על הפעילויות של נוער כהנא הם נפרדות יותר משל נוער למען בלי ללכלך על נוער למען
נ.ב.
רפואה שלמה
נוער כהנא אתם ממש מתלהמים, זה לא מראה על בגרותאנונימי (פותח)
יופי עכשיו תגיבו בסגנון ילד טיפש, אותך לאיתמר וכולי..... בסדר שתיגדלו תבינו.....

ואולי השיעורים נפרדים אבל חלק מהחברה מסתובבים ביחד גם בפעילוית ומי שאומר שזה לא כך אז הוא משקר

כי זה עובדה (בית השלום,הפגנות,וכולי.)
צודק בהחלט!נוער כהנא-כנסו בקשה....אנונימי (פותח)
אני אישית ראיתי כמה מהם ביחד.עובדה.
ועוד משו,כמה שאלות קטנות לנוער כהנא הצדיקים!
אחרי השיעור אור הרעיון אתם יוצאים לפעילות,שכוייך,מרססים על הקירות בירושלים:הרב כהנא צדק,מוות לערבים,מקשקשים על תחנות אוטובוס: ערבים בני******* -זה מילים של בני תורה שהרגע יצאו משיעור אור הרעיון?!לא נראלי שהרב כהנא היה בעד זה.זה בושה.
ולגבי הלרסס "הרב כהנא צדק על הקירות-זה מה שישנה דעה של אנשים להסכים עם דרכו של הרב כהנא הי"ד?לי אישית לא נראה,אולי אפילו ההיפך.אנשים שרואים את זה,שונאים אתכם. נראלי שיש עוד דרכים נורמליות שיעזרו להפיץ את תורתו של הרב כהנא.נוקדה למחשבה.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני ב-עד הרב כהנא,אני עם הדרך שלו.ואני הולך לשיעור קבוע באור הרעיון.אבל אני לא מסכים,ואפילו מתנגד למה שהזכרתי...
שכוייך!אני באמת מעריך אתכם צדיקים!
למאן דהואנונימי (פותח)
אז ככה את הכתובות ערבים בני******* וכל שאר הקללות זה לא אנחנו כתבנו ח"ו מי שכתב אתזה הם חבר'ה ממרכז וישל"ץ!! אנחנו כיסינו אתזה!

על הריסוס כבר כתבתי והגבתי ואין לי כוח להגיב שוב חפש תשרשור ואני ישמח אם תעלה את הקישור לפה..

ואת מי שראית ביחד אז אני ישמח לענות באישי למי שיש בעיות למה חיי האישיים הם לא נחלת הפורום הזה
אני ישמח אם תפנה באישי...

חוץ מיזה אני יחזור על דברי "למי שיש בעיות המקום זה באישי!!!
בנים לפנות לכינוי שלי ובנות לכינוי **נוער כהנא**
ברור... רק מרכזניקים וישל"צניקים... <צ>רחלקה
בעזהי"ת.

שמע, ילד, אם אתה מפברק לפחות תעשה את זה מושלם ואמין...
רחלקה הוא לא ממציא!!אוריין
עבר עריכה על ידי אוריה שמחה בתאריך י"ב טבת תש"ע 22:24
בס"ד
שראינו את הקללות על התחנה שאלנו את הנוער מי עשה אתזה ולא ידענו עד שלפני כמה ימים מישו ממרכז לקח מדבקות ואמר שהם כתבו את הקללות על התחנה. אוקיי???
פקה פקה.רחלקה
רחלקה אם את לא מאמינה לא צריךאנונימי (פותח)
לכי תישאלי אותם הם סיפרו לי אתזה שהם כתבו את הקללות ועוד בגאווה!!
אני לא צריך תאמון שלך אני צריך שלא תוציאי על האירגון לעז!!
בקיצור, נוער כהנאהפטיש
אתם מוזמנים להתחיל להוכיח את עצמכם,
עד היום כמעט תמיד רואים אותכם בזוגות או יותר.. (יכול להיות שדברים שרואים משם לא רואים מכאן)
בהצלחה! אשריכם!
אנחנו כבר מוכיחים!אנונימי (פותח)
זה שיש אנשים שמוציאים לעז בציבור זה לא אשמתינו מי שרוצה הוכחה שיתחיל להגיע לשיעורים!!
כל יום שלישי בשעה 16:30 לבנות השיעור מועבר ע"י הרב אריה שיעור תותחי
ולבנים השיעור כל יום חמישי בשעה 18:00 השיעור מועבר ע"י בנצי גופשטיין באור הרעיון

ודרך אגב אם שמתם לב רוב מי שמוציא לעז לא נמצא בכלל בנוער.. תגיעו ואח"כ תדברו..!
נכון, אבל מי שעומד מהצד קל לו יותר לראות.הפטיש
"אין הדיין אלא מה שעניו רואות"
אלא אם הוא רואה מה שבא לואורייןאחרונה
ולא מה שבאמת קורה..!
לבעל שם טוב (הקדוש..)אנונימי (פותח)
אנחנו לא מגיבים בסגנון הזה אנחנו תוקפים את מי שתקף אותנו בשקרים אין לנו כוונה להעליב או לפגוע באיש אנחנו תוקפים בסגנון שתקפו אותנו...
אני חושבת שכדאי לך לשים סימן קריאה בחתימה שלך.רכס רמת מגרון
בע"ה

מה? יש כבר? אה. לא שמתי לב.

[וברצינות- דברי חכמים, מאוזנים, שפויים ואנשים שרוצים שישמעו אותם- נשמעים בנחת ובהגיון. לא בצרחות ובקביעות.]

בציפיית הישועה.
מה הבעיות שלך??אוריין
בס"ד
זאת האמת ואנחנו נגיד ונסביר אותה וניצרח אותה!
יש בעיות?
הבעיה הוסברה..אוריה שמחה
[ציטוט: דברי חכמים, מאוזנים, שפויים ואנשים שרוצים שישמעו אותם- נשמעים בנחת ובהגיון. לא בצרחות ובקביעות.]

חברה, מה אתם נלחמים? ממש הולכים מכות. לא משנה מי עשה את מה שעשה, לא צריך להשמיץ ככה את אחים שלנו באשכרה. מילא, הייתי מבינה אם זה היה איזה מקרה של בנאדם ששונא אותנו, באלו לתקוע לנו סכין בראש.זה חברה שלנו! די כל היום לחפש מי אשם מי אשם ומי אשם! בסוף כל אחד ישאר בודד לעצמו. וזהו. לא יהיה לנו שום כוח והשפעה עם מריבות מצחיקות כג' אלה.
חשוב לציין!!!גורילה
אמנם יש מעט מנוער כהנא (וזה באמת מעט (!!!!)) שהם מסתובבים במעורב אך כולם באו מנוער למען (!!!)      השיעורים נפרדים לגמרי!!!!
חוץ מיזה- מה העניין להוציא לעז על עמ"י?????????
יש עניין של "ברית כרותה על השפתיים" או בשפה יותר מובנת "נבואה שמגשימה את עצמה"-כלומר: מכיוון שאתם אומרים כך ובגללכם כולם חושבים כך זה נהייה כך!!!
אומרים שכשאנחנו מדברים על יהודים מאחינו וקירבנו נהייה קיטרוג גדול בשמיים!!!!!!!!
ואל לנו ולהסתכסך בינינו לבין עצמינו ממילא אנו עסוקים יותר מדי במריבות פנימיות (ראה ערך: מועצת פשע, הממשלה, המנהל וכ'ו...)
בתכל'ס-גם לנוער למען וגם לנוער כהנא יש את אותו עיקרון ושניהם פועלים רבות למען עם ישראל!!!!!!!
שיהייה לכם חימאושרים (ובלי סיכסוכים!)

מה זה בכלל קידוש ה'?רמ"ג
ההגדרה של "חילול שם ה'" זה שהשכינה מצטערת וגולה אפילו לרגע אחד ממקום שאדם נמצא...
וקידוש ה' זה לגרום לשכינה לשמוח.
וזה בדיוק מה שעם ישראל עושה כשהוא מיישב את א"י שהרי מובא בזוהר המדרש על השיכנה שהיא כאילו א"י ואיך שהיא שקועה בביצה-הצער שלה וילדיה-עמ"י נוטשים אותה ומשאירים אותה בצערה לאחר שהיא גידלה אותם ונשאה אותם על כפייה (שכתוב:"כי בסיבתכם אני מושלכת בעפר") ואם אנחנו הולכים ומישבים את א"י על ידי כך אנחנו גורמים לקידוש ה'...
אני משתייכת לארגון נוער למען א"י??קראתיך
את בטוחה??

לא התכוונתי שזה האירגון עצמו.
אני מדברת בת'כלס מה שאני רואה.
ולא קשה ליראות.
ישוב ארץ ישראל הוא המפתח לקידוש השם בעולם.רכס רמת מגרון
ואולי העיקר הוא להתעסק גם במה שאינו עיקר....השם הוא המלך!
גרררdovi2
איזה כיף שאפשר גם להוציא שם רע וגם לבלבל במוח...
למה לעזזל יש פה ליצנים שצריכים להעיק איש על רעהו? הכי קל זה ללכלך וכשרוצים ללכלך לא חסר על מה... אבל אם מישהו עושה משהו גם אם זה לא 100% הדרך שלי [אם זה ממש לא קשור לדרך שלי אז וודאי שאפשר לדון ולהיתווכח...] לא צריך ישר לנתר עליו... שתי האירגונים פועלים לקידוש השם וקירוב הגאולה שניהם בדרכים שכמעט משתלבות... אז מה רע???
אולי לא ???otk100
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה