אני שלושה חודשים אחרי לידה. בלידהה האחרונה עד שנקלטתי כל הזמן היו לי כתמים והרבה שאלות סביב נושא הטטהרה והיה לי חשוב להתנקות לפני הזמן ,ועכשיו ברוך ה' אני אחרי רגועה יותר אבל עדיין יש לי קושי עם עניין ההפסק טהרה עד שאני נקייה שוב יום למחרת יש כתמי דם ואז אני מוצאת את עצמי בודקת עם עד ( אני יודעת שעדיף שלא אבל אני לא יכולה לשקר לעצמי בתחושה שאני מרגישה אז אני חייבת לבדוק) .
יום חמישי עשיתי הפסק טהרה יצא נקי יום למחרת הבדיקה לא יצאה נקייה צבע חום ללא דם. התקשרתי לרב שיבדוק לא ענו אז שמרתי את העד , כמה שעות אחרי הרגשתי דם בדקתי עם עד והיה דם על העד.התקשרתי שוב לא ענו. גם לא יועצת כלות.
אני נמצאת בהתלבטות לא יודעת מה לעשות ?! אם לחכות למחר לעשות הפסק חדש או לנסות היום .
השאלה שלי מותר אם יש ספק לנסות לדחות את ההפסק ליום שבטוח שאני נקייה או שעכשיו שאני לא לחוצה על היריון. אז זה לא בסדר לעשות את זה . ?
מקווה שהייתי ברורה , אני פשוט עסוקה בזה כל הזמן בעלי כועס עליי הוא לא בעד כל העניין הזה , הוא זורם איתי אבל קשה לו עניין הזה ( לא דתיים)
אני פשוט לא רוצה לעשות איזשהו שהוא חטא בזה שאני. מעדיפה עכשיו להיות. בטוח נקייה ולא לעשות טעויות כי שרציתי היריון היה לי חשובב להתנקות מוקדם יותר לא תמיד צלח כמובן .
תודה מראש מקווה שהסברתי טוב ובררור.
שבת שלום!

אבל לא יודעת אם זה מעשי לכם...