הלווואי שיהיה פה מישו לתת לי קצת רוגע לנפש..
אז ככה - רוצה להתחיל לצאת וככה חושבת על כל מיני נקודות ומבררת כזה כדי להיות במצב נכון לקשר..
עכשיו ככה - לפני שנה חברה מאד מאד מאד טובה שלי ניתקה איתי קשר (לא משנה הסיבה) . בקיצור חצי לב שלי אצלה, ממש.. היא היתה ככ מבינה ומכילה, והיא גם הבנאדם היחיד שככה בטחתי בו ושפכתי אצלו את הלב.. בקיצור, ברגע שנותק הקשר איבדתי לא רק את החברה עצמה שאני אוהבת אלא באמת את המקום שלי לפרוק ולהטען..
בקיצור, חשבתי שאם אני אתחתן אז בעלי ימלא לי את המקום הזה (אגב - אני צודקת?מישו שיכול לנחם אותי שבעל יכול להיות במקום הזה ועם חברה אני רק אעשה צחוקים..?) אבל היום כזה ראיתי סרטונים מפעם ושוב הכל צף..כל הכאב כל הגעגוע כל החוסר אונים..
ופתאום..אני לא ככ בטוחה שאני אצליח להקים קשר ככ קרוב כמו שהיה לי עם מישו אחר..
וכן,הייתי אצל פסיכולוגית, אז- כשנותק הקשר, עיבדתי אותו וכו.. כבר ממש הרגשתי שהצלחתי להתקדם בחיים, שהזמן באמת נתן מעצמו בשבילי וריפא אותי.. אבל לא.. סרטון אחד קצר ובוםם! הכל חזר.. מרגישה באותה נקודה שהייתי לפני שנה..
ככ בודדה גם.. שנה שעברה סיימתי שמינית והלכתי ללמוד..וקורונה וכו - כרגע אין לי חברה (ברבים).. אין לי באמת מסגרת חברותית כלשהיא שאני שייכת בה..
בקיצור באמת לבד..
חשבתי שאם אקים בית יתמלא החוסר הזה (אגב - צודקת?או שזה חרטה ואין תחליף לחברות בנות...?) אבל פתאום ככ לא מסוגלת..
חייבת את החברה שלי, שתחזור ותחזיר לי את הלב (בהכי לא מטאפורי..ככ חצויה..) ואין, זה לא יקרה..היא לא תחזור..לעולם..
בקיצורר - קודם כל אם קראת עד לפה אז אני באמת מעריכה אותך!ככ לא ברור מאליו..
ו..עצה מישו??
מה עושה עם החיים שלי עכשיו?
איך קמים מהתרסקות וממשיכים הלאה?
ומה עם הבית העתידי שלי בעז"ה?
טאטעע!!!!!מאיןן יבוא עזריי???