מה שהכי כואב לי בעולם זה שאף אחד אפילו לא התיישב לדבר איתי 10 דקות שיחה גלויה על מה שקרה .
לאף אחד לא הייה מספיק חשוב לתת לי לפרוק מהלב.
חוץ מלשאול אותי כל 15 דקות איך את מרגישה ולקבל את אותה תשובה אני לא מרגישה טוב הם לא עשו כלום.
עבר כבר שבוע הם אומרים לי דיי מספיק הגיע הזמן לעבור הלאה
תגידי תודה שזה לא קרה בחודש חמישי או שישי
תגידי תודה שלא המשכת לסחוב הריון שהוא לא תקין מה אם היית ממשיכה עם ההריון ומגלה שהוא לא תקין
תמשיכי הלאה תתגברי זה קורה
בהתחלה כל רגע שאולי בטעות חייכתי הרגשתי אשמה שאני שמחה במקום לבכות
כל רגע שלא חשבתי על ההפלה הרגשתי כאילו הלב שלי הולך ונאטם
ועכשיו אני כבר לא בוכה אבל גם לא צוחקת
לא עצובה אבל גם לא שמחה
סתם ככה
וכל פעם שאני מנסה לדבר על זה, כאילו לא מתייחסים מנסים להעביר נושא
אבא שלי אמר לי אין לי מה להגיד לך זה קשה מאד ומאז כלום
אבא שלי אחד האנשים הכי קרובים לי בחיים אפילו לא טרח להגיע לבית חולים רק שאל אם אני צריכה אוכל או עזרה
לא אני לא צריכה שום עזרה אני צריכה שיקשיבו לי שיאהבו אותי שיתעניינו בי שפעם אחת ישבו לדבר איתי ולהקשיב לי
לא רק לשאול על עזרה פיזית
ואמא שלי כל הזמן אומרת לי הכל לטובה עוד מעט תהיי שוב בהריון כואב לך משהו ?
לא לא כואב לי כלום כואב לי הלב ......
ואין לי עם מי לדבר החברה הכי טובה שלי עסוקה בלידה שלה הקרובה ואפילו כשסיפרתי לה היא לא התייחסה כל כך אמרה לי ואייי אני בהלם מה למה זה קרה?
אמרתי לה לא יודעת זה משהו שאין לו הסבר
ואז פשוט באלגנטיות הסיטה את השיחה והתחילה לשאול אותי על הלידה שלה את מי להביא אם להביא דולה אם זה כואב ללדת
כאילו קצת רגישות ...
פשוט ניתקתי את השיחה ושלחתי לה הודעה שקצת קשה לי לדבר ונהייה בקשר מאז כלום עבר שבוע אפילו לא שלחה לי הודעה של מה שלומך איך את מחזיקה מעמד? את מסתדרת? כל החיים תמיד היא ניצלה אותי השתמשה בי למה שהייתה צריכה גם עכשיו היא מתקשרת רק כשהיא צריכה לשאול על קורס הכנה ללידה או על דולה או כל מיני שאלות שיש לה בחיים לא עליי איך אני מרגישה
גם כשהיינו בחורות כל הזמן קינאה בי כשהתחתנתי לפניה וחיכתי לילד הרבה זמן תמיד קינאה בי לפחות את נשואה אני אפילו זה לא...
ההורים של בעלי מחוץ לתמונה אנחנו לא מדברים איתם ובטח שהם לא יודעים על ההפלה
אחים ואחיות של בעלי מאד מרוחקים אין קשרים טובים ואין לי קשר טוב עם הגיסות שלי
אני ילדה יחידה בלי אחים ואחיות ופשוט מרגישה לבד, כל כך לבד...
תמיד דאגתי לעצמי כל החיים ,עכשיו פשוט בא לי מישהו לשים עליו את הראש
בעלי בנאדם מדהים אבל סגור מאד ,דיברנו ביום של ההפלה בבית חולים בכינו ביחד וזהו זה נגמר מאז הוא לא רוצה לדבר על זה
זה רק מזכיר לו את זה והוא רוצה לעבור הלאה ולדעתו גם אני צריכה כבר להמשיך בחיים...
הוא רוצה שנלך לחופשה לכי תסבירי לו שרק בא לך להשאר בבית עם פיגמה ולא לצאת...
פרקתי קצת מעצמי טוב שיש אותכן......
קשה שאין מספיק מקום לפרוק ולשפוך את הלב
מותר לך להרגיש כל מה שאת מרגישה, ומותר לך להיות עצובה או אפטית כמה שבא לך, אבל מותר לך גם לחשוב על דברים אחרים ולחיות... העיקר שלא תאשימי את עצמך...
)