לאור כמה התלבטויות החלטנו לבחון את הקשר ובהמלצת השדכן אנחנו בהפסקה של שבועיים.
הבעיה היא שאני מדבר טכנית עם כמה בנות לא במטרה לצאת איתן - הן לא בגילי.. פשוט עוזר להן בדברים או שהן לי..
בכנות. לא מרגיש שהיא חסרה לי. ואני תולה את האשמה בי. ורק בי. כשיש לי קשר עם בנות אחרות איך אתרכז בה? ארגיש את החוסר? אבחון האם זה באמת מתאים לי או לא?
לא יודע מה לעשות.. מרוסק.. לא עשיתי מהדיבורים עם הבנות עניין אבל עכשיו מבין שזה פוגע בי. מודה להשם על רגע של הארה כזאת וחושב מה הלאה עם הקשר ועם עצמי...
דיברתי על זה עם חבר טוב. חבר ילדות שלי.. השתפכתי לפניו למרות האי נעימות העצומה. אמר לי שהוא מבין אותי והיה שם בשבילי אבל נקודה שמבחינתי היתה הוואווו זה שלא הבנתי כמה הקשר שלי עם הבנות האלה פוגע גם בהן!!! בהתחלה אמרתי לו אחי מה אתה גנוב? בנות.. יש להן שכל.. בוגרות.. והוא אמר לי שהתכונה הנשית זה להיקשר מאוד לבן לא משנה מי הוא ומה הוא. הלם.... הפתיע אותי הישירות שלו..
יכול להיות שזה שאני כל כך בקשר איתן אפילן שזה טכני מונע מהן להתחתן ולהיות לחוצות כי יש להן מילוי... הוא עשה איתי עיסקה שאמרתי לו שהיא קשה לי ולא בשבילי - לשאול את הבנות בכנות כמה הקשר משמעותי בשבילן? (בעוד שבשבילי הוא טכני לכאורה) אמר לי החבר שהוא מתערב איתי שהן מרגישות דברים כלפיי..
מה אני עושה עם עצמי? חשבתי או לומר לה סליחה בכלליות ולפתוח דף חדש או להיפרד ממנה ולשקוע עוד בתורה..
אשמח למחשבות שלכם ולעצות.. ברגישות!