דו מיניים דתייםלמה מה קרה

שלום לכולם

אני רוצה לספר את סיפורי האישי ולהתייעץ.

אני הומו דתי בן 28. מן הסתם כבר שמעתם הרבה סיפורים על הומואים דתיים, אז אני לא רוצה לחפור עם יותר מדי פרטים.

העניין הוא שלא כל ההומואים הם מקשה אחת. וגם לא כל ההומואים הדתיים הם מקשה אחת. הם נבדלים אחד מהשני במיליון מאפיינים.

לכן אנסה להגדיר מה מייחד אותי ואת ההומואים מה"סוג" שלי.

מעולם לא עברתי על איסור כרת ב"ה. ויה"ר שגם לא אעבור. אף פעם לא נמשכתי לצאת מהארון. אף פעם לא רציתי את הנטייה.

דיברתי עם לא מעט גורמים על הנטייה שלי.

הומואים (לרוב חילוניים) טענו שאני משקר לעצמי ומזיק לעצמי. שאני חייב לצאת מהארון ולממש את הנטייה.

אנשי טיפול (דתיים) אמרו לי שאם אתחתן עם אישה שאני אוהב יהיה טוב. וזה אולי אפילו יעבור.

אני נפגש כבר הרבה שנים במטרה למצוא את האישה שלי. מיותר לציין שזה קשה מהרבה בחינות. אני יודע שאני יכול לפרט עוד, אבל רבים הם הקשיים.

אני מאוד קשוב לעצמי, ומאוד רוצה את הטוב גם לי וגם לאשתי. אינני מעוניין להתחתן מתוך הסתרה. אינני מעוניין להיות בודד כל ימי חיי. אינני מעוניין לנסות טיפולים כאלה ואחרים שיכולים להסתיים מי יודע איך.

העניין הוא שאני לא יודע איך למצוא אישה!

אני לא יכול לשתף חברים או בני משפחה. גם לשתף רבנים זה קצת מלחיץ. פניתי לארגון 'עצת נפש' וקיבלתי המון, אבל לא ממש מה שהייתי צריך. הבנתי שהיה פעם מיזם של הרב ארהל'ה הראל שמשדך (בליווי צמוד) בין הומואים ללסביות דתיים.

אני יודע שחלק מכם יתמהו למה אני כל כך רוצה להתחתן. מה יהיה על האישה שתתחתן איתי. אז חשוב לי לדייק את הדברים. אני שייך לסוג ההומואים שנמשכים ברמה כזו או אחרת לאישה, שיכולים ורוצים לקיים מערכת יחסים אינטימית מעולה, שישתפו את האישה בעניין הזה לפני הנישואים, ושרוצים בכל מקרה רק אישה ולא גבר. נכון, כשאני הולך ברחוב העיניים שלי (אם יהיו חופשיות) יתמגנטו לגברים ולא לנשים, אבל זה בגדר אינסטינקט והתניה. זה לא החלום. אני לא מפנטז על גבר לידי, אני מפנטז על אישי שתהיה לצידי.

העניין הוא שאין לי שום כתובת. ארגון חילוני לתמיכה נפשית בלהט"ב יקשיב ויהיה הכי מקבל גם לדתיים. לארגונים דתיים יש אג'נדה. אתרי היכרויות להומואים ישנם למכביר, אתר היכרויות דתי לאנשים כמוני אין בנמצא. כאמור, המיזם של הרב הראל כבר מזמן לא פעיל למיטב ידיעתי. אנחנו חייבים לחיות בחושך ובסתר בלי לדעת מה לעשות. רב מצוי יקשיב לך וינסה לעזור לך, אבל לרוב הוא לא יוכל ממש לעשות את זה. ישנם ארגונים לבעלי בעיות רפואיות. הסובלים מהבעיות נפגשים שם, נותנים להם את כל התמיכה שבעולם, מחזקים אותם מכל הבחינות, שופכים עליהם כספי תרומות, והם נישאים על כפיים. כמובן שאין עיני צרה..... אני רק בא להגיד שגם אנחנו קיימים, הומואים דתיים שבאמת רוצים את הקודש, ושאת המגבלה שלנו אף אחד לא יישא על כפיים.

אם חלילה הייתי חשוף, מן הסתם הייתי פותח מיזם להיכרויות בקרב אנשים כמוני. מיזם שבו נשמרת הסודיות של הנעזרים, שיש ליווי, שיש מאגר של בנים ובנות להכיר מתוכם. כי אני מאמין שגם אנחנו צריכים ויכולים להקים בית נאמן בישראל. אני מדבר על אנשים שיכולים להנות מבחינה מינית עם המין השני, לא על הומואים ולסביות שבשום פנים ואופן לא מסוגלים. גם להם צריך לעזור, אבל אני כרגע לא עוסק בהם. וזה לאו דווקא שהומואים כמוני זקוקים ללסביות מהסוג שלי ולהפך. כל גבר או אישה שיכיר את ההומו/הלסבית בצורה כנה ואמיתית ויתרשם שאפשר להכיר ולבדוק התאמה, יוכל גם הוא להיכנס למאגר. העניין הוא לעזור לנו להשתדך באופן שנוכל להיחשף, אבל רק כלפי החברים במיזם, ולא כלפי כל העולם ואשתו.

אם יש לכם הצעות, אם יש לכם תובנות, אם אתם רוצים להרים את הכפפה (כי אתם לא להט"בים, ולא תיפגעו מזה בשום צורה) בבקשה תכתבו.

שימו לב שלא באתי לשפוך את הלב ולבקש תמיכה נפשית (למרות שגם זה תמיד נחמד). באתי לעורר על חיסרון במציאות שדורש תיקון מעשי במציאות. אז בבקשה נסו למקד את תגובותיכם בפתרון מעשי.

תודה שקראתם, ושיהיה בהצלחה לכולם חיוך

בשורות טובות צדיק. יש פה בחור יקר שהוא גם בי ויכול לתת לךנוגע, לא נוגע
תובנות ועצות.

@פשוט אני..
אשמח שיגיב, כי אני לא יכול לפנות אליו דרך האתר. אני חדש כאן.למה מה קרה

תודה רבה!

שלום לך בחור יקר!פשוט אני..
קודם כל, למרות שזה בכלל לא חשוב, שים לב שהמונח הוא ביסקסואל, ולא דו מיני (שזה אדם עם איברי מין גבריים ונשיים, אנדרוגינוס).

אתחיל מהסוף:
יש כבר מיזם של שידוכים בין להט''בים, חפש בפייסבוק ערן אמיתי. הבעיה היא שהמיזם הזה מכיל בעיקר גברים, וזאת גם הסיבה שהמיזם של הרב הראל והמיזם של מכון פועה נסגרו. רק גברים להט''בים פונים למיזמים כאלה, נשים להטביות שבוחרות לחיות עם גבר יעדיפו פשוט להסתיר את נטייתן ולהתחתן עם סטרייט. מה לעשות, זה יותר קל להן מאשר לנו... פיזיולוגית, ביולוגית ותרבותית. בהכללה, נשים פחות צריכות משיכה בשביל להחזיק את הקשר, ויותר קל להן להסתיר חוסר משיכה.

אני מבין מדבריך שאתה ביסקסואל, נמשך לנשים, אבל נמשך יותר לגברים. לדעתי במצב הזה (ורק במצב הזה!*) אנשי הטיפול שלך צודקים חלקית: אם תתחתן עם אשה שאתה אוהב, אתה ממילא תימשך אליה הרבה יותר, ככל אדם רגיל שנמשך יותר לאשתו אפילו אם יש בעולם נשים יפות ממנה, ולא מחליף נשים חדשות לבקרים גם אם אשתו נהייתה פחות יפה עם השנים.

אני לא מסכים איתם שאחרי החתונה ''זה יעבור'', כשם שאצל סתם גבר רגיל המשיכה לנשים שהן לא אשתו לא ''עוברת'' אחרי החתונה. אלא צריך לדעת להתמודד עם המשיכה הזאת לאחר החתונה, לדעת להתמודד עם המחסור, ואם הצלחת עד היום לעשות זאת - אין סיבה מהותית שאחרי החתונה זה ישתנה.

מכל מה שכתבתי כאן, המסקנה המתבקשת לדעתי היא שאתה יכול לחיות עם אשה סטיירטית, ולא זקוק כלל למיזמים שממילא לא מתפקדים כמו שצריך.

אחרי שתצא עם מישהי תקופה מסוימת, היא תמצא חן בעיניך, ואתה תרגיש כלפיה מה שכל גבר סטרייט מרגיש כלפי בת זוג - תוכל לספר לה על נטייתך המינית, מתוך תקווה שהיא כבר תכיר אותך מספיק בשביל להבין כמה אתה אדם טוב ומיוחד, וכמה הנטייה לא מגדירה את מי שאתה ביום יום, וכמובן לא צריכה להשפיע על האהבה והזוגיות שלכם.

האמת היא שככה בדיוק אני הכרתי את אשתי... יצאנו בצורה הכי רגילה שיש, ודי מהר הגענו לדבר על הנושא הזה... אצלי זה היה אפילו יותר מורכב מכיוון שכן הייתה לי היסטוריה של יציאה מהארון, בן זוג וכו'... ובכל זאת היא קיבלה אותי מתוך אהבה, ועד היום היא לא מתחרטת 🤭

*כלומר זה בכלל לא מתאים לאדם שלא נמשך לנשים כלל, ונישואים כאלה יכולים להוות מקור לתסכול גדול לשני הצדדים.

המון המון בהצלחה, ממש חיזקת אותי עם האמונה החזקה שלך. אתה מוזמן תמיד לפנות אלי פה או בפרטי.
תודה רבה על השיתוףלמה מה קרה

העניין הוא שזה ממש קשה לי להיפגש עם נשים. חוסר ביטחון ועוד כל מיני דברים. חשבתי שאם העניין הזה - הסוד הזה שאני מסתיר - ינוטרל, יהיה לי יותר קל להיפתח לבחורות אותן אני פוגש.

אם יש לך חוסר ביטחון עצמי שממש פוגע בך, שווה לעבוד על זהפשוט אני..
אצל איש מקצוע, בנפרד מהטיפול בנושא הנטיה המינית.

כמאמר רבי שלמה איבן גבירול:
"ואמרו ראש השכל, ההכרה בין ההוה והנמנע, והנחמה במה שאינו ביכולת".

אני לא מבין בהומואים בכלל, אבל עסקתי בעבר בשידוכיםרדיאק2עצשן

הייתי ממליץ שתתייעץ קודם עם פשוט אני.

אם אתה לא מוצא אצלו פתרון, אז כדאי באמת להרים פרויקט.

אני לא פרוייקטור רציני, ולא רץ לקחת משהו על עצמי,

אבל אני כן רוצה לעשות חסד (ועד היום לא יוצא לי, אז אני מחפש פרויקטים),

ואשמח לפחות לנסות להיות שותף בפרויקט כזה.

למשל, אתה תוכל להיות המוח שמייעץ ולוקח אחריות מאחורי הקלעים, ואני איש החוץ של האירגון.

ברמה האישית,

אני כבר זמן מה לא עוסק בשידוכים,

אבל אשמח לחפש לך אצל כמה כתובות שיש לי.

מקוה להזדמנות לקיים מצוה,

אבל מקוה שיהיו כאן טובים ממני שיתנו לך מענה.

עד כאן התמקדתי בפתרון מעשי

בעניין התמודדות נפשית ושפיכת הלב אני כן מבין

לכן, אם תרצה שמור על קשר.

ממליץ לך גם על פורום שמור עיניך, אבל זה לא בדיוק פורום מתאים בשבילך, לכן אתה מוזמן לשאול אותי על זה.

מסתבר שפרויקט לא נושא איתו כזו בשורהלמה מה קרה

לפי פשוט אני בתגובתו לעיל, יש בעיה בסיסית במיזמים כמו זה שהצעתי.

לכשאצבור וותק בפורומים, אוכל לפנות אליך בפרטי לגבי מה שהצעת..

תודה רבה!

אני בטוח שיש דרך להעביר מספר טלפון דרך המנהלים...רדיאק2עצשן

או ששנינו נפתח משתמש בפורום אחר שלא צריך בו ותק כדי לכתוב באישי...

רק צריך לחפש פורום כזה.

לא יודע כמה זמן לוקח לצבור ותק,רדיאק2עצשןאחרונה

אבל אני מקוה לא להשאר בפורומים כל החיים,

אז אם עוד חודש נניח, אני אפסיק להכנס לפורום,

אז אתה תצטרך לחפש מישהו אחר...

מה דעתכם על השיר שהכנתי? (איאיי)כולנו הביתה
מקסים! מאוד זורם, קליט, המוסיקה קצבית. יישר כויח!נחלת

תודה רבהכולנו הביתה

שיר גנריshaulreznik

שיש מאות כמוהו. אין בכוונתי לפגוע, חלילה, אך כדי להפיק את המיטב מה-AI, נדרשת השכלה מוזיקלית. כשמבינים אילו מעברים ומקבצים נשמעים סתמיים, יודעים מה בדיוק לבקש מהבינה המלאכותית כדי שזו תפיק לחן מקורי.

זה לא לחן מקורי, זה קאבר ללחן מפורסםכולנו הביתהאחרונה

ואשמח שתראה לי איפה יש מאות כמוהו (תורניים), לא מצאתי שירי AI ברמה הזאת.

פוליןנחלת

האם מישהו מכיר אנשים דתיים שהיו רוצים לצאת למסע

לפולין - אתרים יהודיים שמלפני השואה, חמישה ימים?

חברים שלנו היו רוצים אך לא מצאו סוכנות נסיעות שעורכת

כזה עכשיו.

הם סיפרו שאחת מהסוכנויות הציעה לגבש קבוצה

של לפחות עשרה איש. דתיים המעוניינים בהכשר

מהודר, וצניעות.

נשמח לשמוע אם לאי מי יש רעיון עבורם.

הם רוצים לנסוע עכשיו. לא מאוחר יותר.

יישר כוח!

.

רק אתרים יהודיים מלפני השואה?פשוט אני..

כלומר בלי גטאות ומחנות השמדה?

חושבת שאפשר אבל לא רק הם יהיו בדיכאון תודה רבה!נחלת

זוכר את הויכוח על האסטרונומיה?נחלתאחרונה

שאלתי אז חברה שעסקה בכך באופן יסודי ורציני פעם, היא אמרה שאין

ספרים כאלה.

פתחתי עכשיו מחשב וקפץ לי שיעור של הרב אהרן לוי שכותרתו:

איך בונים אמונה.

נפתח לי דווקא השיעור השלישי. התחלתי להאזין ואז הוא אמר

משהו על מזל. הוא הזכיר ספר של הרמב"ם (גזירת כוכבים)

ואת הרמח"ל (דעת תבונות).

חושבת שזה נוגע קצת. ממליצה.

שים לב, אם אתה שומע את השיעורים שלו, גם לתגובות.

לפעמים הן מעניינות. ואפשר לשאול אותו בתגובות והוא

תמיד עונה (אין לי מושג מאין הוא לוקח את הזמן לזה...)

הוא עונה בקצרה. כך שאם תתכוון לשאול, כדאי לנסח

את השאלה כך שהתשובה תתאים למה ששאלת.

בהחלט אפשר לבקש ממנו הפנייה למה שמעניין

אותך בנושא.

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לב

והלוואי שיתעוררו מחשבות

תלוי מה הגיל שלוחושבת בקופסא

אם הוא סיים את התיכונית לפני 7-8 שנים ולא כל כלך שמר על קשרים משם, יכול להיות שזו התדלדלות טבעית של חברויות מהתיכון.

היינו פעם בחתונה של חבר של בעלי, ובעלי הרגיש צורך מיוחד שנבוא למרות שזה היה באיזה כרם נידח על איזו גבעה, כי הבחור הזה לא מאוד חברותי במיוחד וצריך לשמח. בסוף היו חוץ ממנו עוד 2 חברים, ושלושתם היו היחידים שרקדו לחתן. לכלה היו בערך 4-5 חברות. אחרי החופה בשעה 9 וחצי בערך הם עוד לא יצאו מהחדר ייחוד, ובעלי ממש התלבט כי הוא הרגיש שהוא חייב לשמח בריקודים, אבל הטרמפ שלנו (הרב שקידש בחופה) רצה לצאת, וידענו שיש לנו נסיעה של שעתיים וחצי לפחות, ושום טרמפ אחר כי אנחנו לא מכירים אף אחד שם, ומתוך אולי 50 האנשים שהיו שם חצי כבר יצאו. בסוף נסענו עם הרב.

זה כנראה אחד האירועים הכי מוזרים שהייתי בהם, ובאמת הרגיש מאוד לא נעים שלא היו חברים.

יישר כוח לכם!!נחלת

זה לא המקרה...התלמיד העייף

סיימנו תיכון לפני 3 שנים

ואני יודע שהוא שמר על קשר עם כמה מהקרובים אליו ואפילו הציע להם שידוכים

הוא לא הזמין או שהחברים לא הגיעו?חושבת בקופסא

הזמיןהתלמיד העייף

אני הייתי אחראי על ההרשמה פרסמתי בקבוצה של הכיתה שלחתי לקרובים שלו תזכורות ונאדה אפחד לא בא או אפילו נרשם

מאוד יפה מצידך. תבורךנחלת

באסהארץ השוקולדאחרונה

תלוי במרחק מהמקום ועם מי הוא שמר על קשרארץ השוקולד

יכול להיות שכעת אין לו קשר עם אף אחד מהישיבה התיכונית ולכן מיותר מבחינתו להזמין משם

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

אבל היצר הרע פעיל בכל הגילים....הסקרנות.....תודה!נחלת

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אולי יעניין אותך