נשואה באושר כבר הרבה שנים טובות. יש לנו כמה ילדים וב"ה בהריון❤️ התקשורת בינינו מאוד פתוחה ובריאה, לפחות בעיני
משתפים הרבה, מדברים על דברים שמפריע, מכבדים מאוד.מצב החשק שלנו (יותר נכון שלי🤦) יודע עליות מורדות... ב"ה הרבה הריונות, הנקות ומניעות... אז כמובן שהכל שם חוגג🤷
יש נושא אחד שמאוד מאוד קשה לי, אשמח לשמוע מכן חיזוקים!
בזמן שאנחנו ביחד בעלי אוהב להשתמש במילים שלא מתאימות לי (אציין שגם לא מתאימות לו בכלל, אנחנו זוג "דוס" מאוד ולא משתמש במילים כאלה ביום יום) כמובן שאלו לא מילים שמכוונות כלפי, או שפוגעות *בי* באופן אישי. פשוט קשה לי לי לשמוע אותו אומר אותן. מרגיש לי זול מאוד וגם קצת מפריע לי שזה מה שמגביר אצלו את ההנאה, כי רק אני לא מספיקה (למרות, שתכלס הוא משתמש בזה בעיקר בזמן שאני באמת "לא מספיקה" כשאין לי כוח או מצב רוח ואני עושה את זה "בשבילו"...)
אנחנו מדברים על זה הרבה! הוא יודע שמפריע לי וממש משתדל להפסיק. אבל לפעמים הוא מבקש ממני בכ"ז להשתמש במילים האלו, כאילו לעזור לו להנות יותר. (תמיד אח"כ הוא מרגיש רע עם זה שהוא ביקש ודיבר כך בכ"ז...)
אני מרגישה שזה חוסם אותי, אבל מצד שני אני מרגישה שאני חוסמת אותו.
עכשיו ברור לי שבחיי נישואים כל פעם צד אחר צריך "להקריב" משהו בשביל השני, אבל בתחום הזה אני מרגישה שבד"כ הוא זה שמקריב, ואם אני מקריבה אז זה לא בלב שלם ועם הרבה טינה...
בקשתי מכן היא שתעזרו לי להענות לרצון שלו. לשחרר למרות שקשה לי. להבין שזה בסדר גם ככה לפעמים. שאני לא צריכה להעלב ולהיפגע...