החלטתי לכתוב לך מכתב,
מכתב כנה ואמיתי. מאמא לבן.
קודם כל חשוב לי שתדע שאני מבינה אותך מאוד !
מה רע לך שם למעלה? אתה קרוב לבורא העולם, אתה בטח לומד שם תורה ומוקף מלאכים, אתה נמצא כרגע בגן עדן. גן עדן של נשמות.
אתה בטח לא מבין אותי, למה שאני אהרוס לך את השמחה ואבקש שיורידו אותך לעולם הזה,
העולם הכל כך קשה הזה. אני שומעת את כל החדשות הרעות שיש ולפעמים מבינה למה אתה לא בא.. אתה נמצא במקום טוב יותר, זה בטוח.
אבל אני רוצה שתנסה קצת להבין אותי גם.
תראה, נכון העולם הזה קשה
קשה מדיי
אבל יש בו גם המון טוב ואור!
ואתה נשמה גבוהה, אין לי ספק בכלל. ואולי נשמה כמוך תוכל להוסיף עוד טוהר בעולם שלנו? אולי נשמה כמוך תשנה הרבה כאן למטה. תגרש את החושך העצום שיש פה.
בכל חודש אני מחכה שתרד, אתה בוודאי יודע,
אני לא מראה את זה, אבל כשאני לבד בבית, אני מתייחסת אליך כאילו אתה כבר כאן. בתוך הרחם שלי, מוקף בחום ואהבה. אני מדברת אליך, מלטפת את הבטן, מסתכלת במראה ומחייכת אליך.
אבל אתה לא מגיע...
ואני שוב נשארת לבד, ומתחילה את המסע הזה מההתחלה.
ילד שלי,
אני מתפללת עליך כבר הרבה זמן. ואהיה איתך כנה, אני לא באמת יודעת לאן התפילות שלי הולכות, או למה השם יתברך לא נענה לי עדיין.
אבל אולי תבקש ממנו אתה? אולי לך הוא יקשיב! אתה הרי נשמה כל כך גבוהה ומיוחדת!
מה אתה אומר?
אולי כבר תרד ונכיר אותך?
שמרנו חדר במיוחד בשבילך. נעצב לך אותו בצבעים צבעוניים וחיים, הבית שלנו כל כך שקט בלעדיך, וצמא לצחוק ולשובבות שלך.
אבא מחכה לך גם, הוא לא מראה את זה כמוני אבל אני מכירה אותו. הוא לא רוצה להשבר בפניי, הוא מנסה להיות העוגן בתוך כל המערבולת הזו שאנחנו עוברים.
אתה תאהב אותו מאוד אני יודעת! הוא יהיה האבא הכי טוב ומדהים עבורך. הוא רק יחייך אליך ואתה תתגלגל מצחוק, אתה תלמד ממנו הרבה על אהבת ה' ואהבת התורה.
אנחנו עדיין מחכים לך, אהוב שלנו.
אני מבטיחה לך שלא נוותר עד שתגיע. נעשה כל מה שצריך לעשות כדי לחבוק אותך, כדי לשמור ולהגן עליך מכל משמר.
אבל אנחנו צריכים גם את הרצון שלך. תבקש מהיושב במרומים להגיע לעולם הזה דרכינו,
תגיד לו שנגדל אותך בדרך התורה והיראה, תגיד לו שנגדל אותך מתוך שמחה ואמונה.
תגיד לו שאנחנו רק רוצים להאיר את שמו בעולם הזה.
אני בטוחה שהוא יקשיב לך.
ובינתיים, נמשיך לחכות ולהתפלל.
אוהבים אותך צדיק שלנו,
אבא ואמא.
שרשור- נחשי מי הרבנית!