אז מאז שהתגרשתי (בלי ילדים) יש לי חברה וכל מיני מכרות שדוחפות אותי להשקיע בהופעה בסגנון מסויים ולהיות מתוקתקת. עכשיו, אני אוהבת להיראות טוב ושיא המשקיעה בזה פשוט בסגנון אחר ממה שהן דוחפות. למשל, הן יותר בסגנון של כיסויי ראש נוצצים עם בדים מעלפים מבריקים וכאילו בסטייל שבתי קצת, נגיד שחייב לק ג'ל ונעליים לפי האופנה, ואיפור זה כאילו מהמם... משהו שמשדר יוקרתי
מנגד, אני אוהבת להשקיע בעצמי אבל ממש מתחברת יותר לסגנון פשוט, נקי, שנוח לי, אפילו ברמת הבדים יותר טבעיים ופחות סאטנים לייקרות וכאלה.. כיסוי ראש פשוט, אוהבת את הקשירות של הסבתות, מבחינתי ללכת עם הוויאנס כל היום ושראוולים וכו'. לא בקטע זרוק (למרות שגם מתחברת יותר למראה הזה) אלא בקטע יותר מרושל בסטייל, שמלות רחבות כאלה וכו'..
ואני תוהה לעצמי אם לבנים זה אכן משדר משהו פחות. אם בנים אוטומטית ישימו עין יותר על המוקפד נוצץ, או שזה פשוט תלוי בסגנון?!
יש לי גם הופעות בסגנון הנוצץ, מוקפד, מראה יוקרתי אבל באמת פחות מתחברת לזה, ואני מוצאת את עצמי לובשת את זה כי זה פשוט מראה יותר מכובד ומתאים לעבודה וכו', אבל האם אני יכולה לשחרר ולהיות סגנון יותר בת עין כזה ועדיין זה לא ישדר שאני פחות? מקווה שאני מובנת.
אני פשוט מרגישה שאני אדם יותר פנימי של רוח ונפש ואז זה הבגדים שיותר משדרים אותי (אולי בסגנון גבעוני), מצד שני אני פוחדת שזה נראה פחות וישר מקטלג... השאלה אם יש בנים שיודעים לשים על זה את העין ושיכולים להגיד בוודאות שזה הרבה יותר מעניין אותם מאשר נראות? אשמח ממש לתשובות כנות!
למשל לק, זה יפה אבל לפעמים אני מרגישה שזה לא אני וזו מישהי אחרת. כנל לגבי בושם או איפור ביום יום. כמה זה אכן משפיע?
ולבנות, איפה מוצאים בגדים צנועים בסגנון בוהו, רומנטי, במידות קטנות?

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם