בימים שהיינו מבלים בממד חיפשתי לילדה תיק לגן .. הקשתי בגוגל והקישור הראשון שהופיע לי זה תיק של שחור כוכבים בעלות של 15 שח לא מותנה בקניה ואין שום סעיפים קטנים ברשת חנויות תינוקות מאוד גדולה!
שרכשתי מארז לידה קבלתי את הטלפון של הנציגה שנוכל לשאול שאלות אז פניתי ושאלתי אותה היא אמרה שיש את התיק במלאי בחנות שלה שזה באמת מבצע חדש אבל הם סגורים בגלל המצב (מלחמה) ושני תעדכן שיפתחו.
ביום שישי שלחה הודעה שאנחנו יכולים לגשת לסניף ולרכוש את התיק ..
נגשתי לרכוש הגעתי לקופה עם התיק והקופאית בקשה אשראי ע״ס 59₪. הראתי לה את הפרסום שלי והיא יצרה קשר עם מנהל הסניף שהוא סירב לתת את התיק במחיר הזה
אותה עובדת שהייתה איתי בקשר מלכתחילה אמרה שתדבר איתו ותסדר את העינין אבל בכל מקרה גם אם זו טעות אנחנו צריכים להתעקש על המחיר 15 שח.
אחרי השיחה איתו מנהל הסניף החליט להגיד לנו שעושה לנו טובה שהוא מוכר לנו את התיק ב 15 שח ולא במחיר המלא כי זה נזק כלכלי בשבילו והיה עדיף שלא נכנס לחנות בכלל. גיסתי נגשה אתמול לרכוש את התיק ולפי המועדון שלה הבינו שאנחנו משפחה והשפילו אותה בפני כול הלוקחות שהיו בסניף שמה המלחמה על תיק של 15 שח כאילו חסרים תיקים!
היום בבוקר אותה עובדת שלחה לי הקלטה ובו היא מבקשת שלא נגיע לסניף יותר ושלא נשלח לשם אף אחד מהמשפחה בשביל עיסקה כזאת זוטרה היא קבלה רק 8 אג עמלה .. וזה לא שווה את הבלאגן שעשינו להם.
יצרתי קשר עם השירות לקוחות שאמרה שתעשה בדיקה ותחזור אלי שהיא יצרה קשר היא חייגה ולא שמה לב שעניתי ואמרה לחברתה לעבודה אוף השעה רק 09:00 בבוקר בטח השיחב עם הלקוחה המציקה הזאת בשביל 15 שח תקח לי עד השעה 14:00 בצהריים
בקשתי שתעביר אותי למנהלת שגם היא ענתה בזלזול מאוד רציני שאמרה לי יום ראשון היום במה את מתעסקת? אנשים רק חזרו לשגרה ואותך מעניין איך המנהל דיבר איתך?
בקיצור אני ממתינה שיחזרו אלי
מרגישה מאוד פגועה גם בשביל גיסתי שירדו עליה מול כולם וגם מהיחס שקבלתי
מה הייתן עושות? משחררות?