לפני כחודשיים ניתקו אותנו, בלי לספר לנו שהחברה הסתכסכה עם פרטנר,
(מרחו אונו, סיבנו אותנו,) נתנו לנו הטבה של הנחה ב-15 ש"ח לחודש כפיצוי, אבל בפועל אנחנו עוד לא רואים את ההטבה בעו"ש, אז אני לא יודע אם להחשיב את זה או לא.
ועכשיו אנחנו יומיים בלי אינטרנט.
המענה האוטומטי אומר שבעקבות שדרוגים יתכנו שיבושים באינטרנט בדקות הקרובות. "דקות קרובות" נשמע כמו שקר.
לאחר שעתיים עגולות על הקו, ענה נציג תמיכה ותוך כדי שהוא אומר שהנושא בטיפול ולא זוכר מה, התנתקה השיחה, כי עברו שעתיים. לא יודע אם הבעיה היא במרכזיה שלהם, בקו הטלפון, בפלאפון שלי, או מה.
התקשרתי שוב, כעבור שעתיים עונה נציגה, אמרתי לה שתחזור אלי אם מתנתק, אכן התנתק בשעתיים עגול, אבל יאמר לזכותה שחזרה אלי, הסבירה לי ששדרגו את הראוטרים, ושהיא תשלח sms עם קישור לסרטון איך לאפס את הראוטר.
כעבור המון זמן, אולי שעות, שלא קיבלתי sms, התקשרתי שוב. שעתיים על הקו, אלא שתוך כדי המתנה קיבלתי את ה-sms. פעלתי לפי ההוראות וקיבלתי את הרושם שהן אינן רלוונטיות (סרטון על עדכון הראוטר כשהוא חדש, ולא על איפוסו או משהו דומה).
לא עזר.
בסיום שעתיים ענה לי נציג, פלטתי לו במהירות את מספר הטלפון שלי ומייד התנתקה השיחה והוא לא חזר אלי.
שוב שעתיים, שוב שעתיים, שוב שעתיים - לא ספרתי כמה פעמים התקשרתי בלי שבכלל ענו לי.
הבוקר ראיתי בגלובס שבכלל לא מדובר בשדרוג, אלא בסכסוך כספי עם פרטנר שניתקו אותנו (לא ידעתי שאנחנו קשורים לפרטנר).
אז זה נשמע כמו שקר נוסף.
מה עושים?