יש לי כמה שאלות מקוה שיהיה סבלנות למישהי לקרוא ולהשיב
זו שאלה קצת מוזרה וארוכה אבל חיבת לשתף אולי למישהו יהיה עצה בשבילי
ילדתי ברוך ה' תאומים זהים בניתוח קיסרי לפני שבועיים וחצי בבילינסון בשבוע 33 + האשפוז ביולדות היה ממש לא נעים בלשון המעטה אבל זה כבר ענין אחר.
ברוך ה' אתמול יצאנו מהפגיה (היו שם אחיות מקסימות ומצד שני אחיות רעות וקשות מעניין אותי לדעת אם זה חוויה של עוד נשים?)
קשה לי שלא לחשוב שזו היתה טעות ליילד בשלב שהיה והיה אפשר לחסוך את הפגות והלידה המוקדמת ואולי גם הקיסרי. כפי שהרופאה בפגייה הסבירה לי יש משמעות לזמן שצריך להיות ברחם והגדילה בחוץ אף פעם לא תהיה גדילה כמו ברחם.
בכלל התכנון שלי היה ללדת בשערי צדק. את המעקב זרימות וus עשיתי בבלינסון עם צוות רופאים נפלא. בעיקרון קבעו לי ניתוח אלקטיבי לשבוע 34 כי ראו גדילה סלקטיבית. בדיוק כשאמרתי להם שאני לא אלד שם ראו את הגדילה הסלקטיבית אז התוכניות השתנו ... ואשפזו אותי לשבוע באם ועובר. אחרי זה שוחררתי לשבת והרופא בשחרור אמר לי לחזור אחרי חג שבועות. ראיתי את הרופאה מהמעקב הריון שחשבה שלא נכון לשחרר בסוף ראש המחלקה בשחרור אמר לי לחזור ביום ראשון. כשחזרתי ביום ראשון ראו בu.s שיש משהו גבולי אבל עדיין תקין בזרימה של העובר הגדול. במיון יולדות עשיתי מוניטורים הכל היה תקין אבל הרופא ששחרר אותי לשבת ואמר לי לא לחזור עד אחרי שבועות ! אמר או ניתוח או הביתה . פתאום השתנה לגמרי. וזה היה הרגיש לי לא טוב. הרופא שראה את הזרימה באולטראסאונד דוקא חשב שנכון לאשפז למעקב ולא לנתח מיד. אלא לחכות עוד כמה ימים למועד הניתוח אבל לא הוא מקבל ההחלטות אלא הרופא במחלקה.
העובר המקדים (מצג עכוז בשלב היילוד) אובחן בsigur משקל 1400 הגדול הוערך בחצי קילו יותר ובאמת זה היה ההפרש בלידה. בסופו של דבר נולד במשקל 1600 שזה משקל מתאים לשבוע לפי הרופא בפגיה.
בקיצור אני תוהה אם במקום אחר היו מחכים עם הלידה ומאפשרים להם לגדול בנחת ברחם, במיוחד שכל המוניטורים היו תקינים
שאלה נוספת
איך מגדלים פגים שבועות החודשים הראשונים כך שבעזרת ה' המוח הלב ומה שצריך יבשיל ויהיה לכאורה כמו תינוקות שנולדו במועד שיגדלו בבריאות שלמה ויתפתחו הכי טוב שאפשר
תודה