חבר'ה מה אתם אומרים?אנונימי (פותח)

בראיון נדיר ממקום גלותו בקנדה שוחח ביומן ערוץ 7 עמי משולם, בנו של הרב משולם, על הסיבות שהביאו אותו לבקש מקלט מדיני משלטונות קנדה. בימים אלה הוא מצוי בעיצומו של הליך שימוע בפני מחלקת ההגירה בקנדה.

את דבריו פותח משולם בסיפור אירועי יהוד הזכורים משנת 94' בהם כותר בית משפחתו בעשרות אנשי משטרה ויס"מ, הפרשה שזכתה לכינוי "התבצרות הרב משולם".

משולם הבן דוחה מכל וכל את הגדרת האירועים כ"התבצרות". לדבריו הגדרה זו של הדברים נעשתה כחלק משטיפת המוח של הציבור בידי התקשורת. "זו לא הייתה התבצרות. היינו במצור", אומר משולם ומצטט את מפקד המחוז באותם ימים, ניצב גבי לסט, שאמר בראיון לתקשורת ש"במשך המצור שקיימנו על הבית", ובכך הודה למעשה בכך שאין מדובר בהתבצרות אלא בכיתור ומצור.

משולם הבן אף מזכיר ראיון שאליו יצא אביו בתל אביב, ראיון שקיים העיתונאי דן מרגלית עמו. "במשך חודשיים צרו על המבנה כשאבי יכול היה לצאת", הוא אומר.

בדבריו נזכר עמי משולם בימי ראשית הפרשה. הוא עצמו היה אז בן ארבע עשרה. הוא מזכיר את הימים שקדמו לפרשה עת אביו ניסה לחשוף בציבור את פרשת ילדי תימן מזרח ובלקן בדרכים שונות ומגוונות. "הוא יצר קשר עם התקשורת אבל סירבו להתייחס אליו. הוא פנה לפוליטיקאים. הם התעלמו. לא נותרה לו ברירה ולכן הוא הוציא לאור עלון שבו מסמכים אוטנטיים המעידים על הפרשה. הוא הפיץ אותם בעשרות אלפי עותקים בארץ, בצרפת ובאנגליה". משולם הבן רואה בנקודה זו את נקודת המפנה ביחס הממסד לאביו.

"הוא רצה להגיע להסכם שיוביל להקמת ועדת חקירה לפרשה הזו", אומר משולם. בימים אלה, בעקבות מה שנראה היה כסכסוך שכנים הוקף המבנה בכוחות שיטור רבים במה שמכונה בפיו כפרובוקציה שלטונית. הוא מספר על ההסכמה שאליה הגיעו עם אביו חברי הכנסת פורז, שילנסקי ובא-גד, ולפיה תיפתח חקירה כרצונו, אולם "במהלך חג הפסח נמסר לנו שהשר שחל מבטל את ההסכם".

בדבריו ממשיך משולם ומספר את השתלשלות האירועים שהובילה לירי השוטרים לעבר המבנה, ירי בו נפצע אחד התלמידים של אביו, יחיאל בן אבו שמו. כזכור, בתום ימי הכיתור המשטרתי על הבית הובל הרב משולם למעצר ולטענת בנו בימים אלה "הוזרקו לו חומרים שהפכו אותו נכה מאה אחוזים", במצב זה הוא מצוי עד היום. משולם הבן מספר שרופאת המשפחה שבדקה את אביו קבעה שאין הסבר הגיוני למצבו הרפואי. "הוא נכנס למעצר על הרגליים וחזר באלונקה עם פצעים", מספר הבן המגולל מפגש קשה שעל תיעודו חתום עורך הדין רמי צוברי. במפגש זה ביניהם הושמו לוחות ברזל לאיטום החדר בו היו מצויים וכשנשאל סוהר מדוע הדבר נעשה ענה "הוראה מגבוה". לדבריו במפגש זה נכנסו אלמונים למקום ובאינפוזיה שאליה היה מחובר הוכנסו לו חומרים שונים, כעבור יומיים איבד הרב משולם את הכרתו.

באשר לו עצמו מספר הבן כי מאז הפרשה אוים לא אחת על ידי גורמים שונים. באחת הפעמים הוצג לו סרטון בו נראה לכאורה אביו הקובע כי אם לא הוא הרי שבנו (עמי עצמו) ימשיך את דרכו לחשיפת פרשת ילדי תימן מזרח ובלקן. משולם הבן קובע כי בסרטון לא ניתן היה לראות שאכן אביו הוא הדובר שכן מדובר בצילום דמותו ובקול הנשמע ברקע. "הוא לא אמר משפט כזה", משוכנע הבן.

עם זאת לטענתו הועברו אליו רמיזות ולפיהן ניתן להגיע לכל פרט מחייו ואף לאיים על שלום בני משפחתו. "הם רצו חומר סודי שלטענתם אבא מחזיק והעביר אלי, אבל אמרתי להם שזה לא נכון. הם נתנו לי תאריך יעד להעברת החומר ודרשו שעד אליו אעביר את החומר או שיולבש עלי תיק רצח".

בעקבות הדברים היגר משולם הבן לקנדה כאשר ניתנת לו האפשרות להגיע לישראל פעם בחצי שנה. כעת, כאמור, הוא מבקש מקלט מדיני מהשלטונות בקנדה בהליך שימוע בו נחשפים פרטים רבים, משמכים ותיעוד מוקלט שלטענתו מוכיחים את האיומים המופעלים עליו. משולם מציין בדבריו שלפי שעה הוא אינו יכול לחשוף את כל הפרטים בשל ההליך בו הוא מצוי. הוא מציין שביקש מגורמי שלטון רבים בישראל להצהיר שאין בכוונתם לרדוף אותו ושמדובר בעלילה ריקה מתוכן, ואז יוכל לשוב לארץ, אך עד כה לא זכו פניותיו למענה.

עוד הוא מציין שגם בקנדה הופעל עליו איום מרומז שבתו התינוקת תילקח ממנו זמן קצר לאחר לידתה. עם זאת הוא מדגיש שבמהלך הדיון בעניינו הוא מקפיד לערוך הפרדה ברורה "בין גורמי ממסד מושחתים לבין עם ישראל באשר הוא". ספק אם הקנדים יצליחו לערוך את ההפרדה הזו, אך כפי שהוא טוען, הוא עצמו שב וביקש מהרשויות בישראל למנוע את המהלך בהודעה ברורה שאין כל רדיפה מכוונת אחריו.

וואייייי... אתה חופר!!!אהוד
כל גולש מתחיל ברוטר, יודע שהניק "זעקת אמת" שיך לך! בנו של עוזי משולם...

גם לכאן הגעת???

למה לדבר על עצמך בגוף שלישי?
ואז? הוא צודק!! וואלה לא קראתי אבל מכיר תסיפוראנונימי (פותח)
ונמאס מהקגב של ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוסיה היא הסמל של הדמוקרטיה לאומת ישראל!!!!
אולי הוא צודק.אוריה שמחה
אולי.
אבל כל הסיפור הזה הוא "כת". הדרך פעולה שלהם מעוותת, וחסרת הגיון, אולי אם הם היו פועלים בדרך ישרה וטובה, ולא היו הופכים תצמם לכת מישו היה מניד אליהם עפעף. אני מכירה כמה משפחות משם, וזה סיפור עצוב מה שהולך שם.. ה' ירחם ויחזיר את כולנו בתשובה.
אולי כדאי לך לדעת את הנתונים האמתיים לפני שאת..שיח השדה..
מוציאה שם רע על צדיקים שכל מטרתם להוציא אמת כואבת לאור
אני יודעת את כל הנתונים האמיתיים.אוריה שמחה
וזה כולל בירור אצל הרב שמואל אליהו.
צדיקים שטעו בדרך..
אין מצב שהרב שמואל אמר משהו על הרב עוזי,שיח השדה..
ולהיזהר לא לטעות בדרך,
א.אני לא הבן של עוזי משולם ואני גם לא קרוב שלואנונימי (פותח)
וב.לאוריה השמחה אין מה לטעות בדרך זה לא קטע של דת או משהו בסגנון למה שרבנים יצאו נגדו?
כואב!אבא שמואל
מה זאת אומרת אולי הוא צודק?

יש לדעתך אפשרות שאולי הוא לא צודק? אשמח אם תפרטי.
כמו כן, האם את יכולה להצביע על פעולות מסוימות שהן מנוגדות לתורתינו והם נעשים על ידי קבוצת אנשים אלה?

אני יכול להפנות אותך לספרה של שושי זייד "הילד איננו" אולי תחכימי..

אני אומר שהוא שקרן כמו אבא שלוחלב ודבש
המשולם הקטן הזה בסך הכל רוצה לקבל אזרחות קנדית. לצורך זה הוא טוען שהוא נרדף רדיפה פוליטית במדינת ישראל.

השיטה הזו של הכפשת ישראל בקנדה על מנת לקבל מקלט ואזרחות ננקטה עד היום כמה פעמים בעיקר על ידי ערבים ועולים מברית המועצות שניסו את מזלם.
זה מאד מעניין לראות שיש גם אנשי ימין שלא בוחלים בשיטות הנפסדות הללו.
היזהר בדבריך...שיח השדה..
עוד יבוא יום והאמת תצא לאור ואתה תתבייש על הדברים שאמרת..
כל דברי אמתחלב ודבש
אין לי במה להתבייש ואין לי על מה להזהר.
המשולם הזה מבקש לרדת מהארץ ולצורך זה הוא מכפיש את עמו ומולדתו בפני הגויים.
הדברים ברורים כשמש ומצער לראות כי גם במקום כזה יש אנשים התומכים במלשנים היוצאים לחול להוציא דיבתנו רעה.
לשיח השדה..:אוריה שמחה
הרב אליהו לא אמר ספציפי על עוזי משולם, הוא אמר על הכת שלו. אל תגיד לי להזהר בדברי, כששמעתי אותם באוזניי. וכתבתי אתזה כבר.
ולזעקת אמת- וודאי שיש מה לטעות בדרך. אם לא היה מה לטעות בדרך הוא לא היה היום גוסס מייסורים  שעבר ע"י בשב"כ [שגם הם היו קיצוניים], והבן שלו לא היה צריך לברוח לחו"ל. אחרי כל מה שעבר זה נהיה כת, כן, סוג של דת.
רבנים לא יצאו נגדו. לפחות לא בהתחלה.
מה שכן- רבנים לא הסכימו עם המעשים שלו, אז כל מי שלא הסכים איתו- זהו, חרם מצד הכת. סותמים תאוזניים, תעיניים, ולא מכירים בשום סמכות שלא בדעה שלהםץ מזה נוצרה קבוצה סגורה, שעלתה על עץ כ"כ גבוה, ולא יודעת איך לרדת ממנו עכשיו.

מדוע לדעתך אבא שלו שקרן?אבא שמואל
בפעם הראשונה שנחשפתי לסיפור של ילדי תימן, לא האמנתי, תמים הייתי. ומאז עברו כשני עשורים, היום אין לי שום ספק, הרב עוזי משולם סיפר את האמת.

וגם לך (לא חלב ולא דבש) שאתה אוהב מקורות/סימוכין, קרא את ספרה של שושי זייד -"הילד איננו".

אתה בטח חושב שיגאל אמיר הוא שרצח את יצחק רבין? אז גם כאן, אני נכנסתי מעט לנושא, ואני יכול לומר בוודאות רבין לא נרצח מאקדח שנשא יגאל עמיר. אבל כנראה שהידיעה (כביכול) שיגאל עמיר (הימני) רצח את רבין משרתת את עמדתך הפוליטית, נוח לך כך.
אין לו שום כת יש לו תלמידים..!!שיח השדה..
שהתלמידים שלו מאמינים שהסיפור הזה נכון,וזה פשע של מדינת ישראל!!!!!
מה כת באנשים שיושבים ולומדים תורה?
לא הבנתם אותי.אוריה שמחה
[בעיקר אבא שמואל]
לא אמרתי שהם לא הולכים לפי התורה לגמרי. אבל יש הרבה דברים שאני בטוחה שהתורה לא הייתה רוצה שיעשו- כג' בזיון ת"ח שלא הולכים לפי דעותיהם, וכד'.
אגב, קיבוץ התלמידים הזה, בצורה הזאת היא בדיוק כת.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%AA אתה יכול עיין פה.
אנשים שיושבים ולומדים תורה? אמן. זה לא קורה במפגשים החברתיים שלהם, שם הם יושבים ודנים מי נכנס לכלא, מי יצא, ומי רוצה עוד להכנס ועדיין לא עשה אתזה, ובלה בלה בלה בלה.
אין לי כל עניין לקרוא את הספר הזה. אני חושבת שמה שהם רוצים להגיד לעולם נכון, אבל הדרך שבה זה נעשה- בשום פנים ואופן לא. כבר אמרתי- עלו על עץ גבוה שלא יודעים איך לרדת ממנו. ובכ"מ הספר הזה לא יעזור לי לשנות את דעתי בנידון, עד ביאת גואל.

איזה שטויות, את מוציאה שם רע,שיח השדה..

מחילה אם הוצאתי שם רע,אוריה שמחה
ואני ממליצה לך לברר את הענין ע"י אנשים שהיו בפנים אבל התפכחו.. בהצלחה!
אני בפנים וגם המשפחה שלי ב"השיח השדה..
והמשפחות שהתפכחו זה מסיבות אחרות, שלא קשורות בכלל לרב!
יפה, בגלל זה אתה לא מבין.אוריה שמחה
קיצר, אני אל הולכת לשנות את דעותיי בעניין, ונראה שגם אתה לא. אלא אם כן תהיה אמיץ, ולא תפחד ששליחי הרב ירדפו אותך על כך שפרשת. בהצלחה!
אני  לא מחכה שתשני את דעותייך,חבל שאנשים מבלבליםשיח השדה..
ת'שכל בזמן שהם לא יודעים את האמת!
ואני לא מתכוננת לפרוש ממקום שמנסה ללחום על אמת ועל קודש!!!!!!!!!!!!!
יש לי הרבה מה להגיד אבל זה לא המקום...

כאן זה נגמר בשכל!!!
אחלה.אוריה שמחה
גם אני עוצרת פה. לכל אחד יש את האמת *שלו*. יהיה טוב! כל טוב.
והקשר לארץ מולדת???dovi2אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה