בד"כ במהלך היום מרגישה הרבה תנועות, אפילו יושבת על הספה והילדים מתרפקים לי על הבטן ומרגישים אתמהעובר זז❤️
ביום חמישי פחות... אפילו לעשות פיפי אין לי תמיד זמן🙈
לקראת הערב קלטתי שלא ממש הרגשתי תנועות חזקות במהלך היום, וכשהילדים נרדמו נשכבתי על הספה ובמשך יותר משעה לא הצלחתי להרגיש תנועות רגילות (היו קצת חלשות ממש...)
נלחצתי מאוד. התייעצתי עם מוקד האחיות והן הדריכו אותי מה לעשות.
ב"ה, אח"כ הרגשתי תנועות ממש ממש טוב! הבחור התעורר והחליט לרחם על אמא שלו קצת❣️
זו הייתה חוויה מאוד מפחידה, עד כאן השיתוף...
ועכשיו הפריקה בעקבות מה שקרה שמעלה לי עוד דברים בנושא..
ב"ה נשואה לבעל מדהים! תומך מאוד, עושה הכל בשבילי, אבל... שיכלי בטירוף!!!! אני צריכה לפעמים שהוא יהיה קצת "ריגשי" יביע את דעתו לא רק לפי השכל.
שיתפתי אותו בבכי שאני לא מרגישה תנועות ושאני מתלבטת אם לסוע או לא, והוא אמר לי: "אני סומך עליך! תעשי מה שאת חושבת" הוא טוען שהוא לא יכול להחליט לי מה לעשות בעקבות התחושות שלי. אמרתי שזה קשה לי שהאחריות היא רק שלי, ואם ח"ו יקרה משהו זה כאילו תהיה אשמתי. אז הוא ענה שהוא בחיים לא יאשים אותי בדבר כזה, שהוא באמת סומך עלי .
עד סיטואציות בסגנון...
היום, ישר כשהוא הגיע הביתה, ציפיתי שדבר ראשון הוא יבוא לבדוק מה איתי. אבל הוא קודם פרק מהר את הקניות מהאוטו כדי שאם צריכים לסוע לא נתעקב בגלל זה. בשכל- צודק! ברגש- רוצה שיפעל אחרת.
גם בכל מה שקשור לחדר לידה הוא לא מסכים להביע שום(!!!) דעה. לא איפה ללדת, לא מי ילווה. הוא זורם איתי בהכל! אפילו ברמה ששאלתי אותו פעם אם אני אעדיף שהוא יחכה בחוץ (ואני ממש ממש לא מעדיפה את זה!) הוא אמר שברור שזה מה שהוא יעשה ובשמחה! עכשיו, ברור לי שבסופו של דבר הגיוני שאני זו שאחליט מה בסוף יהיה, אבל חשוב לי לשמוע את דעתו. והתשובה היחידה שלו היא "הכי חשוב לי שיהיה לך טוב ולכן כל דבר שתחליטי הוא מה שאני רוצה!"
מצד אחד, בעל חלום❤️ ברור שלא הייתי רוצה שהוא יהיה קיצוני לצד השני...
מצד שני, לפעמים בא לי שהוא יהיה קצת פחות שיכלי ותכלסי, לא יודעת...
אנחנו מדברים על זה הרבה, ברור לי שלא תפקידי לשנות אותו, כמו שהוא צריך לחיות עם "השריטות" שלי ולא לשנות אותי.
אבל פשוט חשתי צורך לפרוק קצת...