אין לי מה להגיד להציפור שיר.

היא רוצה למות.

והיא מיואשת ברמות

תגידי לה שאת יודעת מי היא ושכלום לא ישנה את זההרמוניה
תעודדי אותה, תראי לה את הטוב שבה
(לא קל אבל לפעמים צריכים להיות עקשנים...)
אני בקושי מכירה אותהציפור שיר.

וגם ההכרות שלנו בנויה על זה.

ברור שאם הזמן ראיתי את הטוב שלה

אבל היא רואה הכל שחור

😞(נאנחת)הרמוניה
אבל ה' עושה הכל לטובה... ה' לא ברא את העולם סתם, הוא איתנו...

אני יודעת שלשחור יש נטייה להשתלט אבל חייב להיות לא שחור כי אם זה המצב סימן שזה טוב! וצריך להתנחם בנקודות הטובות! אין מצב שהכל רע...!

ה' ברא אותה כמו שהיא ומה שיש בה זה טוב ויפה... היא חייבת להרגיש אהובה ושאין ממנה שום ציפיות מעבר ללהיות היא...
תגידי לה את זה אם בא לך ואם עולים לך עוד דברים שמשמחים גם תשפכי עליה רק שתשמח... אמן
יש זמניםאילת השחר
ומצבים שאפילו המילים האלו והידיעה הזו לא מספיקות. אנשים לפעמים לא יודעים כמה זה קשה להאמין בזה באמת כשנמצאים בפנים, בתוך השבר, בתוך הבור, על סף ייאוש מאוד גדול. זה קשה ברמות שאי אפשר לתאר.
וצריך קודם להבין את זה, שזה קשה, ומי שלא היה שם ומי שלא חווה את זה לא יבין, ולא כל אחד חווה את זה. ב"ה, יש אנשים חזקים וגם יש אנשים שנמנעים מהמקומות האלו, אבל יש כאלו שאין להם אפשרות כזו, ולא משנה מה הסיבות.
הם עמוק בפנים וצריך למצוא את הדרך להגיע אליהם, לשבת לידם ולהגיד להם שמבינים, עד כמה שאפשר מנקודת מבט חיצונית, ולחשוב יחד מה אפשר ונכון לעשות כדי לצאת מהבור הזה ולראות את האור שנמצא למעלה. לראות את הטוב שקיים ומקיף. הם צריכים להרגיש שאוהבים אותם, ושגם כשהם יצאו משם עדיין יאהבו אותם והם לא ישארו לבד להתמודד גם עם הטוב, שגם עבורו צריך כלים להכיל את האור.
ולפעמים אנשים פשוט רוצים שיקשיבו להם ויראו אותם, ולהרגיש משמעותיים למישהו בעולם. באמת. ואם הם התרגלו לזה שרואים אותם ומתייחסים אליהם בעיקר כשהם מבטאים את הצדדים שבצללים, יהיה להם קשה להאמין שיש בהם אור. שהם משמעותיים וחשובים ויש להם מקום שמבקש אותם, וקול שלהם שהעולם מחכה שישמיעו ויצטרף להרמוניה הכלל עולמית.

@ציפור שיר., אני לא יודעת מה הסיפור אצל אותה חברה, ויודעת שדברים הם שונים במציאות ממה שקוראים בכמה מילים שכתבת. אני לא יודעת בת כמה את והיא, ואם יש לך כלים ויכולת להתמודד עם הסיפור הזה, ואם את צריכה אל תהססי לבקש עזרה וכלים מאנשים מקצועיים על איך להתמודד עם זה ולשמור על עצמך. זה לא קל גם לצד שצריך לעמוד מול האמירות האלו ולפעמים עומד חסר אונים מול המצב ולא יודע מה לומר ומה לעשות. חשוב שתשמרי גם עלייך.
יתכן והסיפור אחר, אבל בכל זאת היה חשוב לי לכתוב כדי לתת את נקודת המבט שלי על הדברים, ומה *יכול* להיות שהיא מבקשת באמירה הזו, ובכלל בעצם זה שעל העניין הזה מבוסס הקשר שלכן.
אולי מישהו שקורא יקח מזה לחיים ולהבנה של אנשים סביבנו.

מניחה כי מרגישה צורך, אם תרצי מוזמנת לאישי.
מהמם ומסכימה... תודה רבה לך שכתבת את זה חשוב ברמות!הרמוניה
צודקת, אנסה בע"הציפור שיר.

ותודה!

באמת הרגשתי שזה כבר מתחיל לפגוע בי

וגם שאני מוציאה יותר מידי כוחות בשביל זה והיא נשארת אותו דבר

באהבהאילת השחר
את לא אמורה להיפגע מזה, גם בצדקה וחסד יש גדרים, שהבסיס שלהם הוא שהתומך לא יהפוך להיות נתמך בגלל העזרה שנתן.
גם באהבה צריך גבולות, וצריך להכיר אותם ולהקשיב להם. עשיית טוב באופן שהוא מעבר לכוחות וליכולת שלנו, עלולה ליצור נזק גדול לשני הצדדים.
ומעבר לזה - האחריות על החיים, הבחירות והפעולות הן של כל אחד על חייו הוא, אנחנו לעולם לא נוכל לקחת אחריות על חיים של אחרים. זה שלהם.
אנחנו נוכל לתת ולתמוך במסגרת מה שאנחנו יכולים (ואם לא אז להפנות למי שיכול לעזור, וזה לא בושה או חיסרון לקבל עזרה), מתוך הבנה שהעזרה שלנו יכולה להגיע עד מקום מסויים, מעבר לזה זה כבר עבודה אישית של השני.
כמו זרע, שאפשר לדאוג להכל מסביב, אבל את מימוש פוטנציאל החיים שגלום בו רק הוא יכול לגלות, ואם לא יפרוץ בכוחות עצמו את האדמה אל עבר אוויר העולם והאור, אף אחד לא יכול לעשות את זה בשבילו.

אם תרצי ואוכל לעזור ולכוון באמת שאת מוזמנת לאישי.
תגידי להנקדימון
"בואי נצא להליכה" וקחו בקבוק מיץ קטן ומשהו לאכול.
לפעמים אין מה לומר, אלא רק צריך לתת כח ובעיקר לתת את הידיעה שהם לא לבד. היציאה וההליכה יעזרו לצאת מהבדידות שהחדר בבית נותן. לא תמיד מטוב לדבר. רק לשמוע, רק לאפשר הקלה מסויימת.
בהצלחה
יכול להיות שזה יעזורציפור שיר.

אבל זה ממש מורכב

וגם לפעמים קשה רק להקשיב

במיוחד שכל הדיבור שלה על כמה רע לה וזה

קשה מאוד להקשיבנקדימוןאחרונה
אם המצב שלה הוא ממש קשה אז כדאי להכניס עוד מישהו לתמונה. היעד צריך להיות סיוע מקצועי.
השאלה היא איך תצליחי להביא לידי הכיוון הזה. זה סופר רגיש, אין ספק.
להפיל תפילין על הרצפה או לחלל שבתכְּקֶדֶם

לאכול חזיר או להשתין בכיור ?

מה נורא וכמה איום

( אני לא )

הוא כןכְּקֶדֶםאחרונה

חלק

..דף תלוש

I'm so fucking confused

..דף תלוש

I'm just

Staring at the ceiling

Can't describe this feeling

I've got in my head

I'm out of body in my bed

My head is spinning

And my stomach is sick

I should talk to a friend

But I can't get out of bed

Every movie that I see makes me cry

It's like somebody put a weight on my chest

..דף תלושאחרונה

Why are you doing it to yourself

Stupid little girl

I'm so fucked up damn it

אז וולטר מצא את מליxmasterx

באמת מרשים שאפשר לעכוב אחרי כולנו עם דרכונים ומאגרים ביומטריים. אי אפשר לקנות מגבונים וסיגריות בלי שיצלמו לך את העינית מכל הכיוונים מה כולם מתרגשים?

ואז קובלים על ילדה אתיופית קטנה ומסכנה שנעלמה ליד הבית, למה לא מוצאים אותה?

אמא ובת יצאו בפיג'מות מיקי מאוס להיעלם, כל הכבוד להן

תמורה טובה לחשבון משלם המיסים, תסריט שלא היה מבייש את נטפליקס או כל סטרים אחר.

הצהיבות קיבלה את המנה שלה, כל תיאוריות הקונספירציה קיימות תמיד פשוט מחפשות כל פעם משהו אחר לרכב עליו.

האנושות בחוסר האונים שלה החולשה האיומה אם לא תהיה הסחת דעת.

ריכול

לשון הרע

חנה ארנדט כבר דיברה על זה כמה חוסר אונים יש בחברה נטולת שייכות כאוטית כולנו הופכים לקרקע פוריה לשקרים וקונספירציות.

השעיר לעזאזל מתחלף זה הכל

איפה השלווה שתגיע כברxmasterx

עמדתי בבוקר חיכיתי למעלית עד כאן הכל רגיל

נכנס לוחץ 8 הדלתות נסגרות ורגע לפני הסגירה יד עדינה עם לק בצבע צעקני מדי עוצרת את הדלת ונכנסת עובדת צעירה שאני לא מכיר.

לוחצת 5 ונעמדת לידי תוך שניה בחוסר שקט מוציאה את הטלפון ומתחילה לגלול בלחץ פוסטים על אנשים שמדברים על מיינדפולנס מדיטציה והצורך לעצור את המירוץ ולנשום.

היא מקשיבה, קוראת עיניים חצי עצומות מעייפות או משהו אחר וכל פעם שנתקעה לרגע האפליקציה לשניה היא מתחילה לדפוק עם הציפורניים על המסך מתוסכלת שהשלווה לא נטענת מספיק מהר.

המעלית עוצרת ב-5 הדלתות נפתחות והיא שועטת החוצה כמעט דורסת עובד מסכן שעומד שם כי הראש שלה עדיין קבור בסרטון על איך להיות נוכחת ברגע.

הדלתות נסגרו

אני לבד לפחות לעוד כמה שניות מהרהר בכמות הידע שנדחף לי לראש בעל כורחי בשניות האחרונות

עובדת חמודה מאוד ונראית גם חרוצה עדיין נוגע ללב

הפרדוקס

לצרוך שקט בדיגיטל

נלחצים להירגע כמה שיותר מהר

מפספסים את החיים האמיתיים שקורים ברווח שבין הקומות

8

ירדתי

החופש הגיעxmasterxאחרונה

לצאת לאיזה שבועיים משוק העבודה הסזיפי לחיק המשפחה האישה והילדים

לנשום קצת

לא לקום לפנות בוקר

לצאת לנסיעות ארוכות לבזבז כסף על גלידות באמצע שום מקום

לנהוג בחלון פתוח

בכלל לעזוב כל הרגל שרכשת לטובת פסק זמן ממי שאתה למי שאתה

כמה כיף ומתיקות וטוהר יש בילדים הקטנים האלה

שאלות תמימות שעוד לא חוו כלום מהעולם

שעוד לא התלכלכו ממנו

אני מזין את התמימות נזהר לא לפגוע בה

אני שומע איזה זמרת גרמניה ששרה אלקטרוני כבד בגרמנית

לא מבין מילה ממה שהיא אומרת אבל יכול לנחש טוב מאוד שלא כדאי שהיא תהיה בפלייליסט בנסיעות בחופש

הם כבר בחופש

אני אצטרף

אומרים שבהופעות שלה אנשים בוכים

אהיה עובר אורח

ממלא מקום בדרך שזנחתי לא לשווא

לפרנס זה אחת מהמהויות הגבריות שלקחתי על עצמי

אז היום עובד וממחר קצת זמן

תלוי בין הקצוות

כמו ציפור

מזכיר את נובאק והשירים הסלובניים שלו

....צאצא

לא להאמין.

זה מחזיר אותי לפעמים אחרוה לתקופות אחרות....

אבא תשלח לי כח.

לפחות לנסותלראות.

אני חייב עזרה

..זית שמן ודבש

העולם הוא גדול , הגלגל מסתובב ואתה תשלם בגדול

..זית שמן ודבש

היא אהבה פסלים של מלאכים.

אז בואו נלמד עליה זכות: היא לא יודעת שזה עבודה זרה.

..זית שמן ודבש

אז הוא אמר שהם נהנו.

לא קונה את זה.

אולי יעניין אותך