אדיר תיכנסו ...בן של מלך

כצ'לה: השב"כ מייצר פרובוקציות

יו"ר האיחוד הלאומי מתייחס לאיומים על ברק, "השמאל הקיצוני הוא חולה סופני שלא נשאר ממנו מאומה.הם נלחמים בנו בכל דרך אפשרית".

פרסום ראשון: 06/01/10, 20:57
בני טוקר

תוקף. כצל'ה
תוקף. כצל'ה
.

להאזנה לראיון

יו"ר האחוד הלאומי ח"כ יעקב כץ (כצלה) משוכנע כי מכתב האיומים שנשלח לשר הביטחון אהוד ברק מקורו במחלקה היהודית של השב"כ, "השמאל הקיצוני הוא חולה סופני שלא נשאר ממנו מאומה, הם מנסים בכל דרך שהיא להאשים אותנו ברצח רבין, מי שנמצא היום בכלא זה העוזר של שמפניה. המכתב שנשלח לברק הוא של שבכניק, זה ריטואל קבוע שחוזר על עצמו בכל פעם מחדש, הם רואים איך אנחנו תופסים עמדות מפתח במדינה אז הם נלחמים בנו בכל דרך אפשרית", אמר לערוץ 7.

לדבריו המחלקה היהודית של השב"כ צריכה להסגר, "גם ג'ק טייטל הוא שבכניק, הוא לא למד באף ישיבות של המגזר, וכמו במקרה של אבישי רביב שהיה איש שב"כ גם פה אנחנו מזהים את טביעת האצבע שלהם, יגאל עמיר לא היה בקשר איתי אלא עם אבישי רביב. יש פה דפוס פעולה שחוזר על עצמו, גם עכשיו זו הכנה לגירוש הבא, הם רוצים ליצור דמוניזציה נגדנו כמו שהיה לפני הגרוש, אבל זה לא יעזור להם אנחנו נמשיך ונגדל וכשנעלה לשלטון הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את המחלקה היהודית בשב"כ". 

כצ'לה משוכנע שכל המלחמות נגד המתנחלים לא יצלחו, "אני מקווה שלא יהיו גרושים נוספים, אבל הם לא יוכלו לפגוע בנו, יש כיום 650 אלף יהודים מתוכם 300 אלף גרים בירושלים המזרחית ועוד 350 אלף ביו"ש, מה שנשאר להם זה רק לזעוק ולתכנן איך להכפיש אותנו כמו שעשו בארץ נהדרת, לא נשאר להם הרבה, חוץ מכמה מיקרופונים ברדיו אצל רזי ברקאי וכמה מסוממים ושתיינים או שופטים שיושבים בבג"ץ כבר אין להם כלום".

מה אדיר? הוא מבלבל ת'שכל!הפטיש
אפשר להגיד על כל יצהר שהם שבכניקים וכל חברון ואיתמר בן גביר ונועם פדרמן והרב גינזבורג  וכל מי שקצת קיצוני..
יש עניין כזה של המיזרחי להגיד שכל דבר טוב שמישו עושה להגיד שזה פרובוקציה של שמאלנים ושל השב"כ כמו לדוגמא כריתת זיתים של ערבים...
פשוט שטויות והבלים.....אני לא מאמין ששמעתי את זה..האדמו"ר מסאטמר
זה נראה כאילו הוא השתגע או משו..
המזרחי מתה. א"א להאשים גופות.צחקן
בעז"ה.

וזה כרגע פוגע בנו. כמו שאני בעד להסיר את כפת הסלע כמה שיותר מהר, אבל לצערנו זה לא מעשי ואולי גם יגרום נזק.
תקשיבו טוב חברה...לדעתי הוא גרם נזק כבד-אנונימי (פותח)
לאיחוד הלאומי....גם אם חלק מדבריו נכונים,הוא צריך לדעת שיש דברים שלא אומרים...
למה? זה לא נכון ששמאלנים או שבכ עושים?צחקן
גם לדעתי.עוזיה
מוגזם להאשים את השמאל ב"שתיינות ומסוממות". על זו הדרך יכולים להשיב לו שהוא שותף במפלגה של שתיינים - ארץ ישראל שלנו שהיא מפלגה תוצרת חב"ד, שכידוע לא מתנזרים מהטיפה המרה.
זו סתם האשמה חסרת בסיס וחסרת תועלת - את מי זה מעניין מה שותה מי? צריך להתמודד לגופן של טענות. זו אמירה לא בוגרת ומציגה את האיחוד הלאומי באור מגוחך.

גם הטענה כלפי טייטל היא לא רצינית. בטח שהוא למד באף ישיבה של המגזר, הוא בכלל לא היה בארץ. רוצה להתנער מטייטל, תתנער. אבל סתם לזרוק אמירות באיצטלא של יודע כל זה לא רציני.

וואו, אף פעם לא הבחנתי:רכס רמת מגרון
בע"ה

יש לבחוּר שפם יוצא דופן, רק בשביל זה היה שווה לבחור בו.

[ולגבי הדברים שהוא אומר: כרגיל- לא רלוונטי, לא מענין, לא מנוסח היטב ונותן תחושת שטֶעטֶעלִיוּת. שיהיה.]

בציפיית הישועה.
אם את בוחרת באנשים בגלל השפם תבחרי בעמיר פרץ :-<)dovi2
או בסטלין..אנונימי (פותח)
או בכצלהחלב ודבש
אבל אני הייתי הולך על הזקן הצרפתי שלאיציק הג'ינג'יאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה