המלצות ליעוץ כלכלי? פעמונים? מסיל"ה? אחר? ואיך זה עובדמיואשת******

יודעת שיש פה הרבה חכמים בתחום

יודעת גם שיש כלים ובלוגים וכאלו, ניסיתי קצת, נבהלתי עמוקות

מילאתי אקסלים, זנחתי אותם

אנחנו מרויחים טוב

לא ברור לי לאיפה חלק מהכסף מתאדה

אנחנו מאוזנים ב"ה, אבל לא חוסכים הרבה. 

בטוחה שאנחנו יכולים לחיות באותה רמת חיים וגם לחסוך יותר אבל לא מצליחה לעשות את זה לבד. זה גדול מדי קשה מדי מפחיד מדי.

קצת מפחדת להביא מישהו ליעוץ שיצעק(או ירים גבה, אותו דבר )  עלי\נו שאנחנו בזבזנים ושאני ארגיש דפוקה

בקיצור, אני צריכה את עידודכם ועזרתכם וקצת מידע

מי כדאי?

כמה עולה?

איך זה מתנהל הפגישות האלו?

וכל דבר נוסף שעולה על דעתכם

אני ממליץפרש בודד
לשלם על אחת האפליקציות. (אנחנו עובדים עם החיים בפלוס- יש לה גם קבוצת ליווי בפייסבוק).
זה מאפשר לכתוב הוצעות מיידית ומאםשר לך לשלוט בתקציב שהקצבת לעצמך.

בסוף אין פתרונות קסם. כדי לחסוך צריך לדעת כמה את מרשה לעצמך להוציא וכמה את רוצה לחסוך. והכי חשוב כמה את מוציאה על כל דבר.

אנחנו היינו במצב שלכם. מרוויחים סבבה מסיימים את החודש על ה0. מרגע שהתחלנו לרשום באפליקציה חסכנו אלפי שקלים.
רק לגבי רישום הוצאות- ההצעה שלי לקנות רק באשראי44444
מה שאפשר- זה הרבה יותר קל, פשוט ואפקטיבי.
לצורך העניין צ'ק ואפליקציית תשלום זה אותו עקרון- הרישום מתבצע אוטומטית.
את המזומן להשאיר רק לבייביסיטר, כסף שנותנים לילדים, בעלי מקצוע וקניות מכולת שאותם רושמים.

אני מוציאה מזומן אולי 5 פעמים בשנה.
כתבתי למטהפרש בודד
שאשראי בהחלט מועדף מבחינתו.
היתרון באפליקציה היא
א. זה מסונכרן בין שני בני הזוג רואים מה כל אחד קנה. ב. זה לא רק רישום נתונים אלא קביעת תקציב לפי תחומים. נגיד מזון- 3000. דלק-1500. וכו'.
דווקא ממליצה להדתמש רק עם דיירקט ביומיוםרק שאלה לי
זה גם רושם את ההוצאות וגם יורד מהחשבון באותו רגע, ולא רק בסוף החודש, ככה יודעים בדיוק עוד כמה כסף נשאר עד סוף החודש ולא חיים באשליה שיש עוד מלא למרות שכבר הוצאנו מלא...
ממליצה מאוד על פעמוניםבוקר אור
אבל לא בטוחה שהם מלווים מקרים כאלה שאין לאנשים חובות. שווה לבדוק איתם ( גם אם לא, הם מעבירים סדנאות ) זה לא עולה כסף, פשוט מתקשרים אליהם
מהיכרות שלי זה תהליך שעוברים עם המלווה, רואים איך אפשר לייעל את התהליך, מה ההוצאות וההכנסות וכו
נראה לי שהוא הציע את עצמו לא מזמןפה לקצת
אכן. מוזמנים בשמחהנחשון מהרחברון

מוזמנת בפרטי אתן לך שמות של ניקים כאן שעשינו/עושים את התהליך תוכלי להתרשם מהם... או של אנשים מחוץ לפורום...

ממליצה גם^^^חיים של
פעילה בפעמונים וממליצה לפנותפמיהלכה
בהחלט מטפלים במקרים כאלה, במיוחד כשיש מיעוט פניות.
תודה רבהמיואשת******
את יכולה מעט לפרט על התהליך?
מפרטת כאן -פמיהלכה
התהליך מתחיל בהגשת מועמדות לליווי אישי באתר.
לאחר מכן, אם תמצאו מתאימים, תתואם לכם שיחת הכוון, בה מתנדב מנוסה יערוך אתכם שיחת היכרות לבירור של הצרכים שלכם.
אחרי שיחת הכוון יותאמו לכם מתנדב או שניים. לפעמים זה לוקח זמן.
עם המתנדבים, אתם תשקפו את ההוצאות שלכם עד עכשיו, ותפענחו יחד מהן נקודות התורפה. לאחר מכן, תתכננו יחד תקציב שמתאים לאורח החיים שלכם וליעדים שלכם. לאחר מכן מתבצע מעקב של המתנדבים, שיפור תקציב וכן הלאה. יש מגוון חמוצים מקצועיים שתוכלו לקבל בחינם - בנושאי משכנתאות, הלוואות, ביטוחים לתחומים כלכליים נוספים.
שואלת בקול רם… יותר נכון מעלה תהייה…. מאורח החיים שלנוכינוי-לרגע
לפחות אצלנו - נדיר ביותר השימוש במזומן.
מוציאים מהכספומט פעם בחודשיים בערך, כמה מאות שקלים.
לקניות קטנות (פרחים בסופי שבוע, לפעמים פיצה או משהו מהיר אחר)
כל הקניות רק בכרטיסי אשראי והוראות קבע.

כך שכל ההוצאות מפורטות בדפי החיובים של הכרטיסים והבנק.
זה עניין של נוחותפרש בודד
אנחנו גם מעדיפים אשראי כי כל הוצאה נרשמת בבנק ואפשר לעקוב. משתמשים במזומן רק כשאין ברירה ממש.

יש אנשים שמעדיפים רק מזומן כי ככה הם יודעים שנגמר הכסף.
גם אנחנו...הכל באשראי..כשנתקעים לוקחים מזומן מהילדיםאור123456
ופעם בכמה זמן מוציאים ןמחזירים להם
סגנון גיל אורליאם ל2

מדברים אחרים שכתבת (בתקווה שאני לא מתבלבלת)44444
יש לך כבר כמה בנות וחלקן מתבגרות.
לדעתי במצב כזה צריך לשים לב בעיקר לסעיף המזון ובילויים (כולל פעולות מתנועת נוער).
אלו סעיפים שקל לשנות אותם בקלות יחסית (לעומת הוצ' מעון ודיור) והרבה פעמים קשה לםקח עליהם.
לגמרי סעיף המזוןמיואשת******
אוכל אצלינו פשוטו כמשמעו
אבל אני לא יודעת איך להסתדר עם זה ואיך לעקוב אחרי זה
יש מלא מחא קניות קטנות של השלמות בכל ייני מקומות יקרים
וכמה שאני לא מנסה להתארגן על רשימות ותפריט מראש וכל מיני אחרי שבועיים זה נעלם והכל חוזר לקדמותו.
לגבי זה... השלמות זה אחד הדברים שעוזריםנחשון מהרחברון

לבאלגן לפרוח.

לא חייב לעשות רשימה של תפריט מסודר אבל כן אפשר לעשות רשימה של חומרי גלם בסיסיים שת-מ-י-ד יש בבית. ומונעים את הצורך בהשלמות כאלו

מוסיפהרק שאלה לי
שאם מחליטים שעושים קניות רק אחת לשבוע אז כשנגמר החלב למשל לא הולכים לקנות עוד, אלא פשוט לא שותים קפה עד הקניות הבאות. ככה גם ההשלמות נגמרות וגם לומדים באמת כמה צריך מכל דבר.
אני טוען שלהקציב סכום של 60-100נחשון מהרחברון
שח להשלמות ולהוריד אותו מהסכום של הקניה השבועית נותן גמישות בלי הוצאות מיותרות
תודה לשניכם. אני באמת צריכה להכין רשימה מסודרתמיואשת******
אני מרגישה שהרבה מהבעיה היא ביכולות סדר וארגון שלי. וזה ממש מבאס. כי במלא דברים אני סופר מאורגנת מסודרת ועושה רשימות. ובקניות לבית ואוכל אני גרועה. אולי כי שונאת לבשל ולנקות ולהתעסק בכל זה
חלק מהיתרונות של הליווינחשון מהרחברון
שלי או מקימי או פעמונים הוא העזרה להצליח לעשות בהדרגתיות. לתת את הכלים הטכניים והנפשיים להצליח לעקוב אחרי תקציב. כי לתת תקציב וללכת זה לא חוכמה ולא עובד...
בהחלט אפשרירק שאלה לי
העיקר שהקניות וההוצאה על הקניות יהיו מבוקרות.
בלתי אפשרי עם ילדים גדולים בביתאורי8
מתאים אולי לזוג צעיר.
שילדה בקש שוקו ואומר לה שאין חלב?
מתבגרת רוצה קפה ואין חלב?
אני רוצה קפה ואין חלב?
לגדל מתבגרים בתחושת צמצום מוגזמת מידי זה מאוד לא בריא.
ובמיוחד שש חלב במכולת שנמצאת דקה הליכה מהבית.
לא נכון כי אחרי שבועיים כאלו יודעים כמה צריך לקנות מראשנחשון מהרחברון

זה לא צמצום כמו שזה תכנון

תוציא יותר כסף בקניה השבועית אבל תקנה חכם

ותחזיק מלאי גדול של אוכל לא יהיו רעבים.

וזה ממש לא ביג דיל שאין שוקו כי שכחנו לקנות חלב.

זה לא כי אין כסף

ושוב אני כתבתי שאני בעד להשאיר סכום מוגדר להשלמותנחשון מהרחברון

מה לעשות לקנות ירקות ביום ראשון לשבת לא עובד

דוקא בחלב זה לא משנה כ"כאורי8
ההבדל במחיר היא קטן.
ואין מצב שלא יהיה לי בבית חלב לקפה או לילדים, כשיש לי מכולת שפתוחה עד עשר בליחה דקה מהבית.
אני עדיין חושבת שהתנהלות של בית עם ילדים גדולים היא שונה.
ברור,שעדיף ל כנן ולקנות את הרוב הגדול פעם בשבוע, זה מה שאחנו עושים.
אבל יש דברים שאם לא יהיו בבית, אני אסתבך עם מתבגר או ילד בן 10 שחייב חלב לקורנפלקס. ואריב על עקרון שלא קונים באמצע שבוע כשיש מכולת פתוחה?
ואצטרך לשמע חפירות על כמה שאני אמא גרועה כי אין חלב בבית מילדה בת 16.
וגם בהית עם הרבה ילדים וילדים גדולים קשה לתכנן עד הסוף. לפעמים באים חברים , אוכלים יחד ופתאום נגמרו דברים.
ערב אחד בא להם שקשוקה ואין ביצים.
פתאום צריך להביא משהו לפעולה בסניף וכו...
זה לא משפחה עם 2 ילדים קטנים, שאתה מתכנן בה הכל.
זה נכון ולא נכוןנחשון מהרחברון
כי שוב, אחרי חודש חודשיים אתה יודע מה צריך דואג שיהיה בבית בכמויות.
חלב זה אותו מחיר כי זה בפיקוח (שקית)
ושוב. כתבתי שאני בעד להשאיר סכום להשלמות. אבל וואלה כן... לא הערכנו נסתדר עם מה שיש...
לגיטימי לא כ'עיקרון' אלא כדרך חיים.

ולא. אני לא אלך למכולת ב8 בערב לחלב לקורנפלקס. שיאכל לחם עם גבינה.

ככה גדלתי (לא בקטע הכלכלי אלא בקטע של אוכלים מה שיש)
הם ילכו לבד.....אורי8
ילדים גדולים. אני לא מאמינה בעקרון לשם עקרון. יש מכולת, יש בה חלב, שילכו ויקנו.
הדרך חיים שלי היא לשחרר. לאפשר מה שאפשר. לא להתעקש על עקרונות לא עקרוניים , ודאי לא עם מתבגרים.
חיים קצת זורמים, לא רק מה שתכננו מראש. התוכניות הן בסיס לשינויים.
זה לא עיקרון לשם עיקרוןנחשון מהרחברון
זה הרגלי חיים.
את רוצה לחיות זורם וכל הזמן שינויים? סבבה אבל לעקוב אחרי כסף לא יהיה קל.
לתכנן כלכלית קדימה כל עוד אתם לא מרוויחים הון - לא יהיה אפשרי.
יש מצב שיש מחיר שונה לחלב למרות הפיקוח?מיואשת******
כי היום גילינו הבדל בין המכולת לצרכניה. איך זה הגיוני?
בקרטון כן בשקית לאנחשון מהרחברון

לא. , בשקית. מותר למכור מתחת למחיר אולי?מיואשת******
לא שידוע לי... ממש מוזרנחשון מהרחברון

נראה לי שמותר למכור תחת המחירכלכלן

לדוגמא, רמי לוי הרבה פעמים עושה מבצע 3 חלב ב10 שח וכו

עד כמה שידוע לי, יש מחיר מפוקח שאסור למכור יותר ממנופה לקצת
אבל בפחות ממנו מותר.
וילדה בת 16 תגידי שתעזור בקניות ויהיהנחשון מהרחברון
מצטרפת למה שכתב נחשוןרק שאלה לי
זה לא צמצום, זה תכנון. החודש הראשון בהתנהלות כזאת יהיה מוזר וקשה ועם מיליון תלונות. החודש השני כבר הרבה יותר פשוט כי יהיה תכנון מראש (אפילו 10 שקיות חלב מראש). לטעמי גם ממש לא נורא אם הילדה תרצה שוקו והיא לא תוכל להכין, ואם זה מאוד מאוד חשוב לה שתלך ותקנה מהכסף שלה במכולת (יש לכם חשבון שעליו רושמים במכולת? זה אחד המקומות הכי קלים לכסף לזלוג), ולא כי לאבא ואמא אין כסף, אלא כי אנחנו לומדים צורת התנהלות כלכלית אחרת. ולא נורא שהיא תשלם מכספה, זה מלמד הרבה על אחריות בכללי ואחריות כלכלית בפרט (ותתפלאי גם איך אחרי שהיא תבין שהיא משלמת עכשיו על השוקו שלה פתאום היא לא תמהר כ"כ לרוץ לקנות את החלב.
תודה, לא מסוגלת לחיות ככה, יש דרך אמצעאורי8
עבר עריכה על ידי אורי8 בתאריך ו' בתמוז תשפ"א 02:00
כנראה שהדרך הזו לא מתאימה לכולם. או שעוד לא הייתם הורים למתבגרים.
בכל אופן , באמת קשה להיות מחושבים עד הסוף כשיש ילדים גדולים, ובית חי ותוסס ב"ה.
וכנראה יש עוד דרכים להתנהל, הדרך שאתם מציגים פה מצמצמת אותי נפשית , וודאי שלא מתאים לי לגדל בה ילדים.
קצת הזוי שיש מכולת מול הבית ואתעקש עם ילד שאין חלב לשוקו. אני בוחרת את המלחמות שלי, וממש אין לי אנרגיות מיותרות לעקרונות כאלה. גם אני לא אותר על כוס קפה, רק בגלל שנגמרה הקצבת החלב.
בעיני יש גם דרך אמצע.
אני לא אשלח ילדים למכולת לקנות שימורים או שקדי מרק, גם אם נגמר( למעט מקרים חריגים).
כי זה באמת יקר שם, ויסתדרו בלי עד הקניה הבאה.
אבל אין מצב שלא יהיה חלב כי נגמר ויש במכולת ממול כמעט במחיר של הסופר.
כנל לגבי לחם/ לחמניות/ ירקות בסיסיים.
אלו דברים שאני כאמא רואה כחובה לספק לילדי.
גם אם הבת שלי שלומדת באולפנא עם פנימיה תספר לי שלא היה חלב או ירקות באולפנא בארוחת בוקר, כי נגמר, זה יפריע לי, אלו דברים בסיסיים, נגמר לכם תקנו. סוג של מחויבות שלנו כהורים לספק אותם.
דרך אמצע אומרת גם להבין שילדים ומתבגרים הם לא רובוט, ואי אפשר לתכנן הכל.
לדוגמא- הילדה רצתה להכנין בעצמה סלט כלשהו לשבת ונגמרו המלפפונים/ גזר, בגלל שהיא הכינה סלט לא מתוכנן, אז לא נאכל מלפפונים כל השבוע?
מצד שני, אני לא רצה למכולת לקנות ביוקר כל מה שנגמר, ובכלל לא רושמת שם. ויש דברים שמסתדרים בלעדיהם עד הקניה הבאה. קיצוניות לא טובה לחיים. ולא לקנות חלב כשיש לך מול הבית באותו מחיר, זה ממש קיצוני. רק מלהתחיל יום בלי קפה, אני נהיית עצבנית.
את מתעקשת לא לקרוא מה שכתבתי 3 פעמיםנחשון מהרחברון
אני בעד שיעשו השלמות כי קשה להתנהל ככה. רק שגם להשלמות צריך להקציב סכום מוגדר.

תתפלאי לשמוע כמה חופש זה נותן התכנון הזה...
הגבתי ל- רק שאלה ליאורי8
שכתבה , שהילדה תלך לקנות חלב מהכסף שלה. ובעצם גם אתה כתבת שלא תלך לקנות חלב בשמונה בערב.
נראה לי שאין טעם בויכוח הזה הגישות שלנו לחיים שונות.
וכנראה גם סיטואציית החיים, לא דומה בית של זוג עם 3 קטנטנים לבית של משפחה עם 9 ילדים בגילאים שונים, חברים שיוצאים ונכנסים, ילדים גדולים שמבשלים בעצמם ויכולים גם ללכת לקנות בעצמם וכו..
חבל להתעקש על דרך מסוימת ולומר שזו הדרך, דוקא אשמח לשמע יועץ כלכלי שחי במציאות דומה לשלי.
לדעתיפרש בודד
גם במציאות שלך יש הגיון בתקציב לאוכל.
רק מה ההבדל- שהתקציב אמור להיות גדול וזה שמכסה הרבה מצבים ולא לצמצם אותו אלא לרווח אותו כדי שתמיד יהיה אפשר לקנות.

מצד שני במצב כזה תצטרכי מן הסתם לצמצם בדברים אחרים כדי להגיע לאיזון.
תראי, אני לא בונה לבד לאף אחד תכניתנחשון מהרחברון

כל הקטע בתכנית היא שבונים יחד. לכל אחד יש דברים שחשובים לו יותר ודברים שחשובים לו פחות. ולכן בליווי כלכלי צריך להכיר את הדינמיקה, את נקודות החוזק ונקודות החולשה ובונים תכנית מותאמת אישית.

ככלל אצבע - לעבוד עם תקציב מסודר. כמקרה פרטי - יש גמישות בעוד הרבה תחומים 

אוקי אוקי, הקטע של החלב סתם היה דוגמה😆רק שאלה ליאחרונה
אצלנו בבית החלב לא מהווה מצרך כ"כ חשוב, לכן הבאתי אותו כדוגמה, ברור שאם למשל יגמר לנו הלחם נקנה בכל זמן. וכמו שכתבת, במצבי כיום עם 3 קטנים בבית זה בהחלט אפשרי לא לקנות עוד חלב, וברור שבבית עם מתבגרים המצב שונה לחלוטין. זה באמת עניין של גישות שונות, כמו שאמרת שאת בוחרת את המלחמות שלך. לי ה"מלחמה" הזאת נראית הכרחית ולך לא. רק רציתי להציג לפותחת את הדרך הזאת.
וכמו שכתב @נחשון מהרחברון העיקר הוא להיות מחושבים. מחושבים הכוונה היא לא להתקמצן על כל שקל שיוצא, אלא לחשב מראש, לבנות תקציב מראש של כמה שמתאים לכם להוציא על כל דבר ואיתו להתנהל. להשאיר תקציב להשלמות באמצע שבוע זה מעולה, כי עדיין יש לך שליטה ובקרה על כמה שאת מוציאה על אוכל (למשל לשים קופה עם כסף לקניית אוכל באמצע שבוע, ומשם הילדים יכולים לקחת אם צריכים משהו, ואז גם ממש רואים בעיניים כמה נשאר).
כשעושים סדרפרש בודד
בשאר הסעיפים בצקציב אפשר יותר בקלות לשחרר כסף לסעיפים שהם נקודות חולשה.

נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך