היינו בהתלבטות אם לעלות אותו לכיתה א או לא.. הגננת אמרה שחד משמעית להשאיר כי הוא גם קטן בגיל וגם לא בשל רגשית לדעתה.. אמרה את זה באמצע שנה.. הפעם אמרה שהוא מאוד התבגר.. יותר קל לו לשבת.. רואה שינוי לטובה בדחיית סיפוקים ושהוא בתהליך של בשלות ריגשית וחברתית אך עדין ממליצה להשאיר אותו גן כי זה רק יעשה לו טוב..אממה יצא לנו לראות אותו בגן.. וראינו את השינוי שחל בו כמובן שראינו את זה גם בבית אבל שנוכחנו לראות את זה בגן החלטנו להעלות אותו.. הבן שלי יהיה בן 6 בתחילת השנה.. הגננת אמרה שהיא מאוד מודאגת מאיך שהוא יסתדר.. אבל אנחנו רואים שיש לו יכולת.. הוא בטוח שהוא עולה לכיתה א עוד לפני שדיברנו איתו על זה.. בזמן האחרון התחיל לעשות דברים באופן עצמאי.. דברים שבדר"כ הייתי עוזרת לו.. שואל הרבה שאלות על חשבון ואנגלית לוקח ספרים ומנסה לקרוא.. הוא קורא לאט עדין לא שוטף מזהה את כל האותיות.. יודע לכתוב קצת.. יושבים איתו בבית לפחות 3 פעמים בשבוע על למידה.. אך השאלות על אנגלית וחשבון באופן קבוע שואל.. מבחינה חברתית התחיל להיפתח.. הוא לא ילד ביישן פשוט היה לו קושי בליצור חברויות..
קיבלנו החלטה אבל אני כל הזמן בחששות ומאוד דואגת איך הוא יסתדר.. החלטתי לעשות לו הכנה רגשית וקצת לחשוף אותו למה שנקרא בית ספר שהתאקלמות תהיה טובה יותר..
מישהי/ו יכול להרגיע אותי
אולי כתבתי לא מסודר.. אבל זה רק בגלל שאני לחוצצצההה הוא בן בכור!!