יש איזה בחור אחד שממש אני רוצה להפגש איתו..
בהתחלה חשבתי שאנחנו ממש מתאימים וזה ואז גם אבא שלי וגם אח שלי חשבו אחרת.. שפחות מתאים וכו..
ואז ישבתי עם עצמי רגע באמת, לנסות להיות הכי אמיתית עם עצמי ולחשוב למה אני חושבת שזה מתאים וכו.. כי אולי אני סתם "מאוהבת"/"דלוקה" עליו..
ואז ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה כזאת:
מבחינה דוסית - הוא יותר דוס ממני.. אין על זה שאלה אבל! אני בשאיפה למעלה.. רוצה בעל יותר דוס ממני וככוכ.. מה שכן, אולי הוא דוס מידי יותר ממני מה שייצור פער גדול מידי?לא יודעת.. לא הגעתי למסקנה עדין..
מבחינת אופי - וואלה גם לא באמת נסגרתי עלזה.. מבחינת מה שאני ראיתי הוא כן בכמה נק אופי כמוני.. אבל שוב - אולי אני סתם מסונוורת?
אבל אז הגיעה הנקודה האחרונה וממש חשבתי שהיא עולה על הכל - מבחינה אישיותית!!! הבחור הזה - אדם מדהים!!!אין לי איך להסביר אפילו.. איזה מידות מיוחדות יש לו.. באמת באמת אדם מיוחד ועל הנקודה הזאתאפחד לא מתווכח/סותר אותיי..
ווואלה ישבתי וחשבתי - שזה אחת הנקודות הפשוט הכי חשובות לי!!! אני בטוחה שאשתו של אותו בחור תהיה מאושרת! בקיצור..
ועכשיו אני בהתלבטות.. מה נכון לעשות? האם 2 הנק הראשונות חזקות מספיק כדי לפסול אתזה..?
וחוץ מזה, שוואלה לא נעים לי לבקש מאחשלי שיציע אותי לבחור למה הוא לא ככ חושב שמתאים..
קיוצר הבנתםם??
תודההה