התחתנתי לפני 5 שנים עם הבן זוג שהיה לי 5 שנים. הוא חרדי ואני לא. הגדרתי את עצמי דתית לאומית אבל אני גם לא זה.. בהרבה פחות. בכל מקרה יש לנו 2 ילדים. הילדה עולה לגן עיריה ורשמתי אותה בלב כבד לחרדי כי זה מבחינתו מובן מאליו. בעיר שלנו זה או מסורתי או חרדי אין אצלנו דתיים תורנים. הוא מעביר שיעורי תורה בבית הכנסת שעתיים בצהריים ובזמן הזה אני מחפשת תעסוקה לילדים ולא נשארת בבית. עכשיו בתקופת הקיץ אני לוקחת אותם לים ולבריכה. ואנחנו ממש נהנים. והוא אתמול בא בהצהרה: הילדים שלי דתיים אני לא רוצה שיראו את הטומאה הזאת. מבחינתי לבטל את השיעורי תורה ולהשאר בבית לעזור לך העיקר שלא ילכו לשם. החינוך ילדים יותר חשוב לי.
הוא שכח שגם אני האמא פה. אין פה חופים מופרדים ויש לנו מנוי לבריכה. הוא פשוט החליט לכלוא אותי. במיוחד שזאת ההנאה הכי גדולה שלי. בנוסף הוא מונע ממני לצאת עם חברות חילוניות. כמובן עושה את זה בדרך מקורית שבדיוק ביום שקבעתי איתם הוא מחליט שלא יצאנו המון זמן וממש בא לו לצאת למסעדה וצריך ללכת לסופר וכו'. עוד דבר יש לחרדים את הספרים של 'אלי לומד להזהר'. אמרתי לו בעבר שאני לא מתחברת בגלל האיורים של החרדים כי זה לא אני והוא היום החליט לקנות מלא ספרונים כאלה. אני אובדת אצות. הראש שלי מתחיל לחשוב על גירושין. אני פשוט בוכה המון. הוא לא מבין מה עובר עלי ואני לא רוצה להגיד לו מה שאני מרגישה ולריב ונהרוס עוד יותר את הנישואין האלה. אציין שהזוגיות שלנו בסדר בסה''כ. אנחנו בדכ לא רבים. זה רק הימים האחרונים שהוא יוצא בהצהרות כאלו. אני מוותרת המון בזה שאין לנו חברים משותפים, לא הולכים לבילויים במקומות שאני אוהבת בגלל הפריצות, סרטים וחוף ים אין מה לדבר..