1. שאריות.... לאחרונה אני שמה לב, שאחרי קשרים משמעותיים, נותרות בי "שאריות" מהבחור. כלומר, משהו ממנו נשאר בתוכי, ומשפיע עלי ממש. לטוב ולמוטב. מכירים את זה? איך לומדים לסנן את זה? להשאר עם הטוב, ולהפרד מהמוטב? (לצורך העניין, הקשר האחרון שלי היה עם בחור שנושא בתוכו הרבה מאד ציניות, ארסיות, שנובעת מכאב פנימי מאד גדול. אני ממש מרגישה את הכאב שלו הולך איתי, ואת עצמי הופכת לותר ויותר ארסית. ולא, אני לא מעוניינת. רוצה להחזיר לו את החלק הזה, שלא ישאר אצלי....
2. זהות, רצון, חיים עוד חווייה משמעותית, של אחרי הקשר האחרון. תקופה ארוכה אחרי (כמה שבועות) אני מרגישה מחוקה. לא מצליחה להזכר מה בעצם רציתי, מה חשוב לי בבן זוג, מה הפנטזיה. בנוסף, הרבה פעמים אחרי פרידות, אני חווה מעין "משבר זהות" בכל מה שרשור להשתייכות דתית, למקום שלי בעולם, לשאיפות ולמטרות שלי בחיים. מישהו מכיר? מזדהה? יודע להסביר את התופעה?
3. אבסורד אתם לא חושבים שיש איזה אבסורד מובנה באופן הזה של הדייטים? ההכלאה הזאת של קשר שאמורה להיות בו התאהבות, אבל יש בו גבולות הלכתיים, קשר שאמור להיות חברי, אבל נבנה באופן כל כך מעושה, שאין לו סיכוי לההיפך לחברי, קשר שאמור להוביל לבניין עדי עד, על יסודות של אידיאלים משותפים אבל מצפים ממנו גם להיות סיפור אהבה, עם לבבות בעיניים ועננים ורודים.... לא יודעת. מרגיש לי כמו לופ שאין ממנו דרך החוצה.
עד כאן נאומי. תודה למי שקרא הכל...

כולנו נהייה שטופים באור ומאוהבים עד מעל הראש ...

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם