מבינה כל כך את התחושות שלך, את מה שעובר עלייך ואת הכאב והתסכול שמתגברים כל חודש עם הגעתו של המחזור.
מתחילה מהסוף-
אני לא מרשה לך להאשים את עצמך, להרגיש שאולי יש בעיה בך ולחשוב שהגוף שלך ״פגום״.
אין דבר כזה - אין!
יש עיכובים בחיים שבורא עולם הטיל עלינו מסיבות שלא נבין אבל בסופן של דבר הכל קורה לטובה ובזמן המדויק לכם.
בבקשה ממך הסירי את רגשות האשמה - אתם ביחד בתהליך לא רק את, הכי קל לבןא ולהאשים את הגןף שלך כי היריון קורה בגוף האישה אבל אין זה נכון להתייחס לזה כך.
כןאב לי ככ לקרוא משפטים כאלה כי אני זו שהייתה אומרת אותן!
תקופה ארוכה שהאשמתי את עצמי שאני פגומה, שהבעיה בי, שבגללי בעלי לא מאושר- זה רק גרם לי להרגיש יותר ויותר רע.
והאמת? זה לא תרם בכלום רק עשה נזק מתועלת.
תראי,
המלצתי האישית שתתחילו לעשות בירורים - זה עדיין לא אומר להיכנס לטיפולים.
תלכו לרןפא, תעשו מעקב זקיקים/ בדיקת דם- תנסו יותר למקד את ימי הביוץ עם יחסים ואולי זה באמת מה שיפתןר את הבעיה- אלפי זוגות היו בנעליים האלה.
ואולי לא.
אולי תצטרכו להתקדם לשלב הבא של טיפולים.
והשד לא כזה רע ולא מפחיד, הוא אומנם קצת מתיש, מאתגר ודורש מאיתנו התייחסות שונה אבל הוא מגשים את החלום? אז כל האמצעים כשרים ועושים מה שצריך.
בסופן של דבר התוצאה הסופית חשובה ולא הדרך.
אני מאוד מאמינה בטיפולי פוריות ולכן אומרת שגם אם אם אם מגיעים לשלב כזה- לא להילחץ, לקבל באהבה ולרןץ על זה.
אני יןדעת כמה את נלחמת בעצמך לא לקנא בחברותייך הטובות, וכמה הלב צובט בכל פעם ששומעים על עוד זוג ועוד זוג וזה הרבה עבודע עצמית אין ספק.
מבטיחה לך שאני מבינה אותך, חודשים שהייתי בוכה יום יום.
צריך להבין שבסופו של דבר באמת הכל מידי שמיים- צריך הרבה להתפלל ולקבל את העיכוב לדעת שאת עושה את ה100% שלך, את מלוא ההשתדלות שלך וכל השאר זה בידיי שמיים.
כשאני ידעתי שאני עושה ה-כ-ל מבחינתי - ידעתי שאני לא יכולה להאשים את עצמי זהו, אני את שלי עשיתי מכאן והלאה זה בידיי שמיים, יש למעלה מי שמנהל את נעולם ובחר בשבילי שכרגע זה לא הזמן הנכון לי.
אולי יותר זמן להיות עם בעלי, אולי יותר להתבסס כלכלית, אולי להתקדם בעבודה במקביל.
יש אלפי סיבות לעיכובים אבל למדתי על בשרי שכל עיכוב הוא לטובה.
אין ספק שהדשא של השכן לא ירוק יותר וכל זוג מתמודד עם הקשיים שלו ולא בהכרח מספר על זה.
וזה לא רלוונטי!!!
את צריכה להתמקד בך, בבעלך, בזוגיות שלך, לדעת שאת עושה מה שביכולתך וכשזה יגיע - זה יגיע בזמן ה*מדויק* לכם. את תראי!
אל תתייאשי, אל תאבדי תקווה, הרימי את הראש תנסי למצוא את השפע והטוב שיש בחייך כי אני בטןחה שיש.
תתמקדי בו כמה שאפשר ולא בחסר
וזה יגיע את תראי שזה יגיע, מבטיחה לך.
שיהיה לך המון בהצלחה ובע״ה בשורות טובות וישועה במהרה!
💗