מה גם שכתבתי בפורום הזה בעבר והתשובות עזרו לי מאד.
המחשבות שלי מבולבלות אז אני כנראה אכתוב בצורה מבולבלת.
קורה לי הרבה שבחורים פוסלים אותי על חוסר מציאת חן.
בלשון פשוטה - אני לא מושכת בעיניהם.
איך אני יודעת?
כי הם אומרים לי.
בצורה נעימה, הם אומרים לי שאמנם הם נהנו לבלות זמן בחברתי, שאני חכמה ומעניינת, משכילה, חמודה, חיננית, מתוקה, שהם חושבים שאני יפה, אבל שאני פשוט לא הטעם שלהם.
(לפעמים הם ינסו לתת סיבה מופרכת לזה שהם ''חותכים'', וכשאני, בסכלותי, קצת ''מתעקשת'', הם מפרטים.)
אני חושבת שאני יפה.
אני יודעת שיש המון בנות ששונאות את מה שהן רואות במראה ושהן נורא ביקורתיות כלפי עצמן. אני מעידה על עצמי ומודעת לעצמי בעניין של חוסר פוטוגניות (אין לי הרבה תמונות טובות של עצמי ואני בדרך כלל לא אוהבת את איך שאני נראית בתמונות) אבל אני מאד אוהבת את מה/מי שאני רואה במראה.
בנוגע ללבוש - כשאני מתלבשת פשוט מידי (מה שאני בדרך כלל לובשת לעבודה) אני מרגישה שמסתכלים עלי ''מלמעלה''. אבל כשאני מתלבשת קצת יותר יפה חושבים שאני חרדיה. (אין שום דבר רע בלהיות או להיראות חרדיה! אבל אם אני יוצאת עם בחור דתי-לאומי, אני יכולה להבין שזה מרתיע ''לגלות'' שהבליינדייט שלך ממגזר אחר לחלוטין, לכאורה)
נקודות שאני בטוחה שיעלו בתשובות, אז אני מתייחסת אליהן מראש:
אני לא מתאפרת, ואני לא אתחיל להתאפר. (אין לי כוח לפרט מעבר לזה.)
אני יודעת שיש בחורים שחושבים שאני מאד יפה, ושחושבים שאני מאד מושכת (פיזית ואישיותית) כי קרה יותר מפעם אחת שבחורים היו רוצים לכרוע על ברך, אם זה רק היה מקובל במגזר שלנו אחרי מספר מועט של דייטים. (אני ''חתכתי'' כי הם ממש לא התאימו לי, אבל העניין שלהם בי היה ברמה של לחזור אלי ואל אנשים סביבי שוב ושוב כדי לשאול אם אולי אסכים לתת להם הזדמנות נוספת)
אני לא חושבת שיש לי בעיה עם חוסר ביטחון עצמי או שאני ''משדרת'' שאני לא חושבת שאני יפה.
אני נינוחה בדייטים, לא מתעסקת המון עם השיער או הבגדים (מבחינת הפגנה חיצונית של מבוכה או של חוסר שביעות רצון מהמראה שלי) ועסוקה בעיקר בלהכיר את הצד השני ולהביא את עצמי בצורה אמיתית.
אז מה השאלה...
אני לא יודעת.
מה ללבוש לדייטים?
מה לעשות עם העניין הזה, שחוזר על עצמו, של דייטים כייפים וזורמים ואז ''בום'' הוא לא חושב שאני מושכת?