דבר ראשון ,
את צדיקה! תמשיכי ככה
זה באמת קשה שתפילה לא נענית, משהו שמאד רוצים.....
בפרט שאת "מקריבה" הכל לקב"ה
דבר שני,
למעשה,
מה שלי עוזר במקרים אלו,
להבין שאני לובשת צנוע כי אני מאמינה שככה זה דרך חיים נכונה
ואני בכלל לא מקנאה באלו שלבושות לא צנוע - החיים שלהן נראים בהתאם -
יתכן שהן מרגישות ריקנות (בלי לזלזל........... אבל באופן כללי) משום שהן מראות את הגוף שלהן יותר מדי
מישהי צנועה - מראה שיש לה פנימיות ואמת "למכור" ולא רק את הגוף, כאילו שאין בה בתוכה כלום לתת........ זה נורא עצוב בעיניי.........
(כמובן לא שוללת שיתכן שיש בנות שגדלו בדרך חילונית והורגלו לכך ועדיין יש להן לב טוב וכו', לא מכלילה)
תביני שכשאת לבושה צנוע, את מועילה בעיקר לעצמך
לא דווקא לקב"ה
חינכו אותנו בחינוך הדתי שכל דבר עושים לכבוד הקב"ה והשכר ושייענו התפילות וגן עדן וכו'
אך לדעתי צריך להתבגר ולהתפכח ולשנות את התפיסה ליותר עמוקה ככל שמתבגרים - (מי שזה עושה לו טוב, לא בהכרח לכולם) - להבין ש- --
זה טוב בעיקר בשביל עצמי!
אני מכבדת את עצמי בלבוש צנוע ומכובד!
דרך החיים הזו גורמת לי לאושר ולשמחה,
כשתתחתני, הקשר שלך עם בעלך יהיה יציב ועמוק בעז"ה, הוא יסמוך עליך כי את אישה צנועה
וזה יתרון ממש חשוב של אישה צנועה על פני מי שלא חלילה
אני יכולה לפרט לך עוד דברים ביהדות שהם דרך חיים , למה זה טוב מבחינת הגיון ועושה לך חיים טובים כבנאדם
(בלי קשר לגן עדן ומצוות ואם הקב"ה שמח וכו', זה כאילו היבט אחר - למה זה לטובתך)
וכשמבינים בהגיון -
הכל נהיה יותר קל לדעתי, את לא מרגישה שאת עושה טובה לאף אחד,
את לא מצפה שדווקא ייענו התפילות (ברור שזה מתסכל כשרוצים משהו ולא נענים!!!! זה כואב מאד! אבל לא קשור ללבוש הצנוע לכאורה, כי הקב"ה לא כספומט, החיים קשים ויש נסיונות ולא כל התפילות נענות ממש כפי שביקשת בדיוק.... )
את לא מרגישה קורבן,
את לא מרגישה מסכנה,
את לא מרגישה ש"מגיע" לך משהו מהקב"ה על כך שקיימת מצוות,
אלא פשוט - -
שזה טוב לעצמך
וזו דרך החיים שבחרת ובחנת
ואת מבינה בהגיון שזו הדרך הכי נכונה לחיות את החיים
אם תרצי דוגמאות נוספות למה היהדות נכונה בהגיון חוץ מצניעות,
יכולה לפרט לך עוד הרבה היבטים שחשבתי עליהם , בשמחה, רק תגידי 
בהצלחה מתוקה!!!! ובתקווה שייענו כל תפילותיך ושהסכר יפרץ במהרה ויהיו לך חיים טובים ומאושרים! אמן