לפני שנה בעקבות משבר משפחתי כלשהו הרגשתי צורך להביא חיים לעולם. אחרי שיחה עם בעלי וכמה שיחות עם פסיכולוגית
ותהליך ארוך הבנתי שעולים שלב ומפסיקים אמצעי מניעה. אלא שלא הלך בקלות, ופעם אחרי פעם הביוץ היה מוקדם. אחרי טיפול תרופתי ב"ה נכנסתי להריון. רגע לפני שהרמתי ידיים ורגע אחרי שאמרתי לבעלי שאם לא מצליח הפעם אני חוזרת לאמצעי מניעה. המתח לא עשה טוב לי ולמשפחה
ההריון היה מלווה בחששות בעקבות כל מיני ממצאים שוליים אולי, אבל כאלה שהכניסו אותי לחרדות.
הגעתי בשעה טובה לחודש תשיעי, מחכה ללדת רק כדי לראות שהתינוק בסדר. הדולה בבידוד ואני מבינה שאין לי עם מי ללכת מלבד בעלי שלא ממש בנוי לחדר לידה, כאבים ודם. בונה על זה שאמשוך עד דהדולה תצא מבידוד
שבת מגיעה. בשבת בבוקר מתחילים צירים סדירים אבל מרוחקים. מחכים עוד שעה ועוד שעה. הצירים עולים בעוצמה אבל לא בתדירות. ממש מתלבטים אם לנסוע או לחכות שיצטופפו. אבל הם לא מצטופפים במשך שעות
הכאב מתגבר ואני אומרת לבעלי- יאלה יוצאים
בדרך כמובן הצירים כמעט מפסיקים ואני רואה בעיני רוחי שמחזירים אותנו הביתה...
אחרי בדיקה מתברר שדווקא יש פתיחה ומעלים לחדר לידה. הפתיחה מתקדמת ממש באיטיות אבל כיף לנו בשקט ובלבד שלנו.
הכאבים עולים ואני מבקשת אפידורל למרות שרציתי לנסות בלי
מקבלת אפידורל, יש צירים בלי הפסקה. נס שלקחתי! אומרת לבעלי שמרגישה קצת לחץ לא רציני. המיילדת נכנסת היא קוראת כמעט ילדת לבד! הראש בחוץ! תוך כשעה וחצי הגעתי מפתיחה 4 ל10
2 לחיצות והתינוק המהמם נולד. אנחנו מסתכלים עליו בהלם... חא מאמינים שהוא שלנו
עדיין לא יצאה שבת ואנחנו מתארים לעצמנו איך יגיבו במשפחה להפתעה... נהניתי כל כך מהביחד עם בעלי. הוא ככ תמך, כמה שפחדתי. התעקש להיות כל הלידה בפנים
אז זהו. אני אחרי. רואה את ילד הנס מולי, ילד שלא חשבתי יגיע, עם תמיכה שלא חשבתי שבעלי יצליח לתת....
פשוט לא להאמין כמה צריך להאמיןז!!!
בעז"ה שה' ישפיע טוב ושפע על כל המצטרך

תודה על התגובה!