מודה לה' כל יום, מרגישה שזכיתי בלוטו.. בקושי תופעות לוואי וגם הן יחסית קלות (יחסית לסיפורים שאני שומעת), מרגישה מצוין, מתפקדת עם העייפות והכל מהמם.
אבלל.. משבוע 24 הייתי בחירום/מיון בממוצע פעם בשבועיים בגלל חוסר תנועות. מרגישה מפורקת ומותשת נפשית מהסיפור הזה. כל פעם מחדש לא מרגישה, מתקשרת למוקד או הולכת לאחות כדי לשאול אם תקין - מקבלת הפניה למיון..
מבלה שם את הלילה, חוזרת לפנות בוקר גמורה ומפורקת ליום עבודה חדש.
אתמול היה השיא.. התלבטתי אם לבדוק, הלכתי בסוף לאחיות כדי באמת רק לוודא שהכל טוב. האחות החליטה שאחרי שחיכיתי מעל שעה בתור היא לא פותחת מוניטור כי עד שקיבלו אותי כבר עבר השעות שהם אמורים להפעיל אותו (והן היו רחוקות מלסיים את העבודה ולסגור). הרופא המהמם שהיה בקופה הסכים לראות אותי (והוא בכלל לא הרופא שלי), ראה דופק, תנועות קטנות, אבל בגלל שאין מוניטור שלח למיון. הגעתי למיון - במוניטור היה דופק ב"ה תקין, אבל ראו צירים, ובאמת כאב לי (נמאס לי ששואלים אם אני מרגישה צירים! אני בהריון ראשון! אין לי מושג איך זה אמור להרגיש!!!!!! אבל באמת כאב לי למטה והיא אמרה שזה הגיוני), שלחו לאולטרסאונד והרופא בכוח מטלטל את הבטן והעובר לאאאאאא זז! מה ביקשנו? תזוזה קטנה?! בסוף זז כמה תנועות קטנות וכולנו נרגענו.
בעלי כמעט התעלף שם מהלחץ, אני כבר מותשת ומיואשת.
כבר לא יודעת מה אני חושבת, מה אני מרגישה. בסוף אחרי דיונים בין המיילדות לרופא שלחו אותי הביתה.
כבר מרגישה כמו איזו משוגעת. מצד אחד אין לי שום דרך אחרת לדעת שהילד חי, מצד שני מדברת עם חברות ואחיות והן אומרות לי שאני סתם לחוצה ("אם את לא מרגישה אז אל תנסי 3 פעמים ביום, תרגישי פעם אחת.. מה יקרה כבר") מצד שלישי האחיות אומרות לי לא להזניח את המעקבים ולא נורא אם צריך לנסוע למיון (בטח שזה לא נורא, לא את נוסעת.) אבל הרופא הזה במיון כל פעם נותן לי תחושה של "למה באת בכלל" למרות שבמילים הוא אומר - אני שולח אותך אבל תעקבי, ולחזור מיד אם את לא מרגישה.
אני פשוט מפורקת ומיואשת. ועוד לא התחלתי אפילו לעבוד להיום וכבר חייבת לאסוף את עצמי ולעשות את זה 😒
רק בא לי להגיע לעוד חודש וחצי ולחבק את הילד הזה, שיבכה מצידי כל הלילה. זה אינדיקציה לזה שהוא נושם.
לא יודעת מה אני רוצה לשמוע אפילו, אבל פשוט בא לי לבכות